Am o pereche de fete xiom omega 2, sunt foarte uzate si as vrea sa le inlocuiesc cu ceva asemanator pentru ca ma inteleg foarte bine cu ele...eu nu am mai folosit alte fete xiom si nu stiu eventual din seria noua de fete (vega, omega, sigma) care ar fi cel mai asemanator cu fata mentionata si in titlu...astept pareri sau eventual si de la alt producator ceva fete asemanatoare....
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fete asemanatoare cu Xiom Omega II
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Fete asemanatoare cu Xiom Omega II
Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...Taguri: Nimic
ia ce am eu...mi se par super.nu am jucat cu multe palete profi.dar ptr atac cu un pic de control si efect ,sunt bune ,dupa mine.DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM
Posibil sa gresesc , Donic Desto F1 zic ca sa aseamanaBLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
Nu stiu sa-ti raspund pentru ca nu am jucat niciodata cu omega2 dar mi-au placut mult de la xiom, vega euro cele mai groase. Moi spinoase si nu extrem de rapide.Marc Barbu
Comentariu
Omega 2 europe au foarte mult control. Un pas inainte este Vega europe, cu un spin mai bun si control aproape la fel de bun. Daca nu aveti curaj, luati alte Omega 2, ca nu o sa gasiti usor fete ca ele. In nici un caz Omega 3, care mie mi s-au parut cele mai slabe din seria Omega.
Omega 4, iar sunt foarte bune dar avand spin si viteza mare, nu au acelasi control ca si Omega 2.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de Aurel Onut Vezi postOmega 2 europe au foarte mult control. Un pas inainte este Vega europe, cu un spin mai bun si control aproape la fel de bun. Daca nu aveti curaj, luati alte Omega 2, ca nu o sa gasiti usor fete ca ele. In nici un caz Omega 3, care mie mi s-au parut cele mai slabe din seria Omega.
Omega 4, iar sunt foarte bune dar avand spin si viteza mare, nu au acelasi control ca si Omega 2.Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:26.Procesare...X
Comentariu