Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
zhang zike a fost mai bun!trebuie sa recunoastem!bn ca a mai avut si putin noroc!a dat ceva mingi cu fileul!bachandul se pare ca l-a tradat pe ma long,nu stiu de ce am avut impresia ca a cazut psihic ,mai ales la ultimul set!poate ca asta e de fapt cheia-care are o forma mai buna si un mental mai puternic castiga!
faptul ca mingea atinge si fileul este relevant doar in cazul in care oponentul a ratat din cauza aia; nu se pune daca mingea trece departe de el ,el neavand sanse sa o atinga oricum ,mai mult ,daca nu ar fi atins fileul ,ar fi trecut si mai repede..si pana la urma care-i treaba cu stersul mesei?
faptul ca mingea atinge si fileul este relevant doar in cazul in care oponentul a ratat din cauza aia; nu se pune daca mingea trece departe de el ,el neavand sanse sa o atinga oricum ,mai mult ,daca nu ar fi atins fileul ,ar fi trecut si mai repede..si pana la urma care-i treaba cu stersul mesei?
parerea mea ca treaba cu stersul mesei este aproape in totalitate psihologica,in sensul in care te gandesti ca prin stergerea mesei stergi din memorie si desfasurarea punctului anterior,si te pregatesti pentru urmatorul,nu te mai gandesti la cel de dinainte
Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Ma Long
224 de zile neinvins in competitiile internationale. Ultima infrangere data din 19 iunie 2011 de la Volkswagen China Open cand a pierdut in fata lui Ma Lin. De-atunci, Ma Long a castigat Harmony China Open, Open-ul Austriei si Open-ul Suediei, apoi Pro Tour Grand Finals in Londra in November 2011 si a inceput anul 2012 adjudecandu-si titlul la Open-ul Ungariei. Ma Long: "Ne cunoastem atat de bine, totusi, astazi am avut probleme in preluarea serviciilor. A fost si o presiune asupra mea, deoarece 6 victorii consecutive Pro Tour ar fi fost un record; inainte de acest turneu, aveam 5 victorii." (5 victorii consecutive Pro Tour are doar Wang Liqin. El a castigat, in 2000, Open-ul Danemarcei, apoi Pro Tour Grand Finals in Japonia iar apoi, in 2001, Open-ul Angliei, Chinei si Suediei.)
Este a 46-a participare a lui Ma Long in Pro Tour si din 18 finale jucate, este doar a 5-a oara cand nu castiga. Zhang Jike
A trecut aproape un an de la ultima victorie a lui Zhang Jike in Pro Tour. Ultima oara a castigat Open-ul Germaniei in februarie 2011.
Victoria de la Open-ul Sloveniei a fost doar a doua oara cand Zhang Jike il bate pe Ma Long in competitiile internationale. Prima victorie a fost in martie 2008, in sferturi, la Qatar Open.
Este a 26-a participare a lui Zhang Jike in Pro Tour si din 6 finale jucate a castigat 3. Spicuiri dintr-un articol de Ian Marshall.
Comentariu