Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
a castigat ma lin cu 4-1 in fata lui wang hao ; nu vreau sa fiu carcotas ,dar in diferite momente a parut blat; daca va uitati la meci ,fata lui wang hao este suspecta de multe ori ,mai ales pe final ,parca nu are niciun chef ; alt lucru suspect ar fi ca nu a folosit time out-ul ..
Xu Xin a facut teme cu Joo Se Hyuk. Au fost trei stiluri diferite de joc impotriva coreeanului. Saptamana trecuta, la Budapesta, Jike dadea doar topspin in forta si a pierdut 4-0. Ma Long a avut probleme in finala desi a variat loviturile. Se pare ca ce l-a incurcat cel mai mult pe Joo Se Hyuk a fost replica lui Xu Xin care a dat multe tops-uri moi apoi atacand decisiv.
Ia sa incerc un pronostic :P. Semifinala 1: Ma Long - Ma Lin; castiga Ma Lin (desi nu-mi doresc) dar tre' sa piarda si Ma Long ca n-a mai pierdut de anul trecut de la mondiale, parca. Semifinala 2: Xu Xin - Zhang Jike; castiga Xu Xin si in finala il bate pe Ma Lin, aparandu-si titlul castigat anul trecut. Sa nu mergeti sa puneti la pariuri ). ---------- Post added 28.01.2012 at 22:03 ---------- "Ma Long este neinfrant de peste 40 de meciuri. Ultima infrangere dateaza din iunie de la turneul Volkswagen China Open din Shenzhen cand a fost invins de Ma Lin."
Asta-i din 28 noiembrie, de la "Pro Tour Grand Finals".
eu chiar mi-as dori sa castige ma lin in fata lui ma long ,dar cred ca este foarte greu ; depinde de forma lui ma lin ; si sunt de acord ca xu xin are cea mai mare sansa la titlu
Aoleu setul al 3-lea i-a rupt pur si simplu "fasul" Ma Long conationalulul lui
Asa e...dar in setul 4...se pare ca Ma Lin are toate sansele sa echilibreze..."fasul"..5-2...si 8-3 cu aceeasi lovitua de fh in linie,dar campionul en-titre,revine de la 3-8,la 10-8...si termina cu o superba minge cu 11-9,deci 3-1 la seturi
Comentariu