Da, 2011. Scuze, inca n-am trecut anul .
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Open Slovenia 2012 - 25- 29 ianuarie
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
maestru
- 27.iun.2011
- 1550
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 25Likes received: 65
zhang zike a fost mai bun!trebuie sa recunoastem!bn ca a mai avut si putin noroc!a dat ceva mingi cu fileul!bachandul se pare ca l-a tradat pe ma long,nu stiu de ce am avut impresia ca a cazut psihic ,mai ales la ultimul set!poate ca asta e de fapt cheia-care are o forma mai buna si un mental mai puternic castiga!tb alc t05/t05 fx
Comentariu
faptul ca mingea atinge si fileul este relevant doar in cazul in care oponentul a ratat din cauza aia; nu se pune daca mingea trece departe de el ,el neavand sanse sa o atinga oricum ,mai mult ,daca nu ar fi atins fileul ,ar fi trecut si mai repede..si pana la urma care-i treaba cu stersul mesei?
Comentariu
Postat în original de midnight8080 Vezi postfaptul ca mingea atinge si fileul este relevant doar in cazul in care oponentul a ratat din cauza aia; nu se pune daca mingea trece departe de el ,el neavand sanse sa o atinga oricum ,mai mult ,daca nu ar fi atins fileul ,ar fi trecut si mai repede..si pana la urma care-i treaba cu stersul mesei?Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11792
- Timișoara
Likes given: 1463Likes received: 5197
Da, ma corectase rflash. Din iunie 2011 era neinvins, cand a pierdut cu Ma Lin cum ati zis si dvs. Gresisem anul.
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Exact cum am anticipat, Zhang Jike castiga!!! 4-3 cu Ma Long!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11792
- Timișoara
Likes given: 1463Likes received: 5197
Ma Long
224 de zile neinvins in competitiile internationale. Ultima infrangere data din 19 iunie 2011 de la Volkswagen China Open cand a pierdut in fata lui Ma Lin. De-atunci, Ma Long a castigat Harmony China Open, Open-ul Austriei si Open-ul Suediei, apoi Pro Tour Grand Finals in Londra in November 2011 si a inceput anul 2012 adjudecandu-si titlul la Open-ul Ungariei.
Ma Long: "Ne cunoastem atat de bine, totusi, astazi am avut probleme in preluarea serviciilor. A fost si o presiune asupra mea, deoarece 6 victorii consecutive Pro Tour ar fi fost un record; inainte de acest turneu, aveam 5 victorii." (5 victorii consecutive Pro Tour are doar Wang Liqin. El a castigat, in 2000, Open-ul Danemarcei, apoi Pro Tour Grand Finals in Japonia iar apoi, in 2001, Open-ul Angliei, Chinei si Suediei.)
Este a 46-a participare a lui Ma Long in Pro Tour si din 18 finale jucate, este doar a 5-a oara cand nu castiga.
Zhang Jike
A trecut aproape un an de la ultima victorie a lui Zhang Jike in Pro Tour. Ultima oara a castigat Open-ul Germaniei in februarie 2011.
Victoria de la Open-ul Sloveniei a fost doar a doua oara cand Zhang Jike il bate pe Ma Long in competitiile internationale. Prima victorie a fost in martie 2008, in sferturi, la Qatar Open.
Este a 26-a participare a lui Zhang Jike in Pro Tour si din 6 finale jucate a castigat 3.
Spicuiri dintr-un articol de Ian Marshall.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:20.Procesare...X
Comentariu