Nu am jucat cu aceasta fata (la pretul asta nici ca voi juca prea curand!) dar pe orice site te uiti sau orice comentariu gasesti e aproape imposibil sa nu se faca (cel putin!) aluzie la ea.Am obosit :nu are spin ca 05,nu are unghi sau e mai grea ca 05,s.a.m.d. Si-atunci intrebarea vine de la sine:ce o face atat de speciala?Nu pot sa cred ca ceilalti competitori nu au gasit formula prin care sa scoata pe piata un produs similar sau chiar mai bun.Deci:ce este de fapt si de drept Tenergy 05?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tenergy 05
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)
-
ai dreptate cand spui ca e putin probabil ca cel putin un competitor sa nu fi studian produsul Tenergy 05 si sa nu incercat sa scoata pe piata cel putin un produs cu caracteristici cat de cat similare. dhs memo ar fi unul dintre produsele de pe piata, daca nu ma insel exista si un H3 Huricane (dar nu stiu exact care tip).
pe de alta parte, Tenery 05 a beneficiat si beneficiaza de o publicitate destul de agresiva, iar o multitudine de jucatori de top folosesc acest produs ,fapt ce aduce un plus imaginii pe care o are aceasta fata.
probabil , o analogie destul de buna ar fi cu Bugatti-ul Veiron : un produs de lux, de calitate, prohibid chiar, care ofera viteza ( nu chiar ca masina ) si putere, in care s-a investit o groaza de ore de cercetare, precizie ( Tenergy 05 este Made in Japan ) si teste de calitate, iar simplul fapt ca nu poti sa o ai (masina) te face sa te gandesti tot mai mult. probabil , ca aceeasi psihologie se aplica si in cazul acestei fete ...Boys, be ambitious !
E intr-adevar o fata foarte buna pt ca poti sa faci cam orice cu ea, insa asta nu justifica pretul ei imens. Cat despre publicitatea asta gratis asa e la noi la romani exemplu: "mai bine imi iau un BMW din '90 decat sa imi iau Logan" cam asa fac si multi cu tenergy...isi cumpara fete uzate doar ca sa se laude ca joaca cu tenergy
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1750
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 12Likes received: 54
Asta,buna intrebare! De ce e asa special fata aceasta?E foarte buna intr-adevar,am avut si eu dar la fel de buna am simtit de exemplu si Thibar genius optimum daca nu chiar mai buna si acesta e doar un exemplu.De ce se raporteaza totul la tenergy?Pt ca cei mai buni joaca cu asta,ma refer la profesionisti?Dupa parerea mea cu toate ca e bun nu isi justifica pretul dar nici alte fete,gen hurricane sau skyline national si lista ar mai putea continua.Precum si unele lemne nu isi justifica pretul enorm.Dar chestia aceasta e valabila si la alte sporturi.Se cumpara nu numai calitatea si investitia facuta de catre firma intr-un produs anume ci si in mare parte numele.Si poate numele de Tenergy suna mai "tare"pe plan mondial decat celelalte si poate e si asta un motiv pt care se fac comparatii cu aceasta fata si poate acesta e si motivul pt care il folosesc jucatorii importanti nimic altceva.Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
Intr-adevar, Tenergy 05 este o fata speciala, care are o combinatie unica intre buretele tare, dar foarte reactiv si topsheetul moale si foarte elastic. Nici un alt producator nu are o fata care sa o egaleze, in sensul în care Tenergy este o fata care face foarte multe parti ale jocului foarte bine.
Sunt multe fete catre fac mai mult spin, multe care arunca mingea mai tare (viteza mare), multe care sunt mai tari sau mai moi, multe care produc servicii mai greu de returnat sau care te ajuta la preluari mai mult (a se citi control mare), dar nici una nu permite sa faci bine toate aceste lucruri si înca si mai multe.
Chestia este ca trebuie sa fii foarte bun sa o stapânesti, nu poti juca cu ea fara sa fii bine antrenat si pregatit. Sunt putine fetele de la alti producatori care fac fata nivelului mare al jucatorilor profesionisti, dar unele ofera mai mult control, altele mai multa viteza, altele mai mult spin sau combinatii, dar poate doar fetele chinezesti nationale sa fie apropiate, insa sunt destinate unui stil diferit de joc.
Comentariu
Exista chiar si site special pentru ea:tenergy05.com!!!
---------- Post added 24.01.2012 at 20:16 ----------
Deci au creat mixul perfect intre viteza ,control,spin,greutate si culoare!Nittaku Septear
FH: Xiom Sigma 1 Pro 2.0
BH: Xiom Sigma 1 Pro 2.0
Comentariu
Mixul perfect pentru jucatorii de top. Pentru noi, oricare dintre celelalte poate fi mixul perfect.
Tenergy05.com este al unui baiat din Australia, nu are legatura cu firma Butterfly.
Comentariu
si pe ce lemn s-ar potrivi cel mai mult?DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postChestia este ca trebuie sa fii foarte bun sa o stapânesti, nu poti juca cu ea fara sa fii bine antrenat si pregatit.
Laurentiu, lemne rapide si cu carbon, de exemplu Timo Boll ALC.Jun Mizutani
Tenergy 05 FX
Comentariu
Tenergy 05 este o fata foarte buna viteza mare,spin adevarat,control bun ,dar eu nu m'am impacat cu ea pe un lemn gen Andrej Mazunov controlul fiind mic,viteza mare +tenergy 05 pe fh mi'a fost cam greu sa ma obisnuiesc...Pretul nu te m'ai lasa sa o cumperi este prea exagerat asa ca mai degraba raman cu Xiom,Nittaku,Yasaka,Donic care sunt firme foarte bune si au un pret bun,doar cine isi permite isi poate cumpara tenergy 05!Ultima editare de Gabriel N; 25.ian.2012, 10:16.Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
FH:Joola Rhyzm
BH:Joola Samba+ max
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Adaug ceva avantaje ale Tenergy05 ce au scapat antescriitorilor:
Durabilitatea topsheet-ului si mentinerea mai mult timp a caracteristicilor fetei.
Se taie bine, se curata bine (fara ca buretele sa se ciupeasca), nu se deformeaza / curbeaza, nu se pateaza.TsE
Comentariu
Joc cu 05 pe fh de vreo 3 ani. Cum a spus si Cristi, are de toate, si eu am simtit ca orice alta fata are un compromis fata de tenergy.
La inceput a fost mai greu:
- a trebuit sa ajustez capacul si preluarea, pentru ca este foarte reactiva la spin;
- sa ma obisnuiesc cu greutatea sporita fata de fetele lipite cu speed glue;
- sa invat sa intru mai tare in burete la topspin, eram obisnuit cu fete moi precum flextra sriver fx etc, dar la 05 cu cat intri mai tare cu atat ai mai mult control pe lovitura;
- sa gasesc un lemn pe care sa aiba un comportament cat mai liniar in cresterea vitezei loviturii, tenergy are mai mult control pe un lemn rigid;
Dar recompensele sunt mari:
- durabilitate intre 8 si 12 luni cu aprox 12 ore de joc pe sapt;
- spin foarte mare cu un efort relativ mic la topspin;
- control maxim la viteza si spin foarte mari;
- se schimba mai putin in timp fata de produsele competitoare;
- influentata mai putin de condens;
- singura fata cu care cand ratez un tops stiu ca este vine mea nu o inconstanta a paletei.
Probabil am omis mai multe elemente dar eu personal ma declar foarte multumit de calitatile acestei fete. Cum spunea si Cristi o data, exista T05 si exista restul . Doresc sa subliniez ca sunt observatiile mele personale!Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
Daca am avea si noi salarii ca in occident de peste 2000 euro lunar,ar fi un efort foarte mic sa cumparam Tenergy 05 si sa ne facem de cap cu ea,sa vedem daca ne putem masura fortele cu ea,dar la un salariu de 1000-1500 ron lunar nu iti permiti sa cheltui un sfert din el doar pentru un moft,dar la 2000 euro,60-70 euro nici nu se observaLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Concluzia e clara:isi merita fiecare banut! Pai, o sa incep sa strang bani pentru la anu'....Nittaku Septear
Comentariu
Nu luati decizia de a cumpara doar din auzite. Eu zic sa incercati sa imprumutati de la cineva tenergy O5 si sa jucati cu ea o sedinta de antrenament si apoi neaparat un meci best of 5 pe puncte. La aceasta fata este foarte foarte important de inteles ca are capabilitati foarte mari dar asta nu inseamna ca se vor manifesta automat la masa de joc, trebuie sa aveti si dvs abilitatea de a face aceea capabilitate sa se manifeste optim. Daca nu acesta fata va fi propriul dvs dusman, cel putin 2/3 din amatorii care folosesc tenergy 05 nu se ridica decat in rare situatii la inaltimea acestei fete. Spor la tops sa aveti!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Nici nu am de gand sa fac vreo schimbare in setupul pe care il am acum!Fetele pe care le am acum sunt super ok!Oricum, multumesc ptr.sfat!
Ps:Sper ca peste un an sa ma ridic,cel putin teoretic,la nivelul la care pot spune ca "merit" sa joc cu T05....Nittaku Septear
Comentariu
si eu la fel...DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM
Comentariu
Postat în original de adishorul Vezi postNu luati decizia de a cumpara doar din auzite. Eu zic sa incercati sa imprumutati de la cineva tenergy O5 si sa jucati cu ea o sedinta de antrenament si apoi neaparat un meci best of 5 pe puncte. La aceasta fata este foarte foarte important de inteles ca are capabilitati foarte mari dar asta nu inseamna ca se vor manifesta automat la masa de joc, trebuie sa aveti si dvs abilitatea de a face aceea capabilitate sa se manifeste optim. Daca nu acesta fata va fi propriul dvs dusman, cel putin 2/3 din amatorii care folosesc tenergy 05 nu se ridica decat in rare situatii la inaltimea acestei fete. Spor la tops sa aveti!
Primul antrenament cu Tenergy am crezut ca am dat peste a opta minune a lumii. Partenerul imi dadea la mana, simteam ca lovesc genial, lumea era a mea. Cand am jucat apoi pe puncte si au venit servele cu efect si preluarile nu prea mai ieseau am inteles ca exista si un revers al medaliei. Dupa o perioada am trecut pana la urma la Tenergy dar dupa cateva luni sunt inca in faza de acomodare cu ele, in cele doua treimi de mai sus. Antrenament antrenament antrenament.Jun Mizutani
Tenergy 05 FX
Comentariu
Trebuie sa pun si eu mana putin pe zeita fetelor de tenis ... mama intergalctica a spinurilor ... si bunica interplanetara a controlului...cel putin asa se intelege ca este Tenergy...am mai inteles un lucru : o prinde boala repede (se uzeaza mult mai repede in comparatie cu Xiom , Donic ...etc.)..gresesc ?BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
Nu, este mai rezistenta, dar pretul dublu nu o justifica pt ca nu este de doua ori mai rezistenta. Iar chestia cu spinul ( cu riscul de a-mi pune in cap toti iubitorii de T 05), este o exagerare. "Xiom Omega 4 Pro", are cel putin la fel de mult spin, un control mai bun si are un topsheet putin mai elastic. Dar nu a "cutezat" nimeni pana acum sa spuna asta.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Waw...ati " cutezat " sa aduceti atingere numelui sacru "tenergy" chestia asta o sa fie considerata o blasfemie (o hula adusa firmei cu nume de insecta) , probabil pentru chestia asta o sa primiti multe " Nu imi place " asa cum am primit si eu in postul anterior.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
Acel nu imi place se datoreaza atitudinii sfidatoare, mai ales din mom ce se intelege ca nu ati jucat cu Tenergy.
O4 pro este mai moale decat T05, spin putin mai mic, zic eu si control mai mic, dar aici depinde si de mana si de lemn si de lovitura. O4 e mai versatila, merge pe mai multe lemne. De rezistenta nu se pune problema, 05 agata si cand e tocita. Daca folositi folie adeziva tine un an lejer.Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
Imi cer scuze pe aceasta cale iubitorilor de tenergy...si promit ca nu mai zic nimic de aceasta fata (tenergy).
Motivul modificarii : post mai lung si sigur se simtea cineva lezat.Ultima editare de mschumy; 29.ian.2012, 20:24.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Multumesc pentru intelepciune, cu prima ocazie cand ma voi afla in Arad o sa incerc sa te intilnesc, desigur daca vrei.
O sa-ti donez o fata T05 rosu 1,9 jucata 8-10 luni, sa vezi cum se prezinta dupa 6 lipiri si 2 curatari.
Nu incerc sa zic nimic de Omega IV, aici e topic de T05.
Vezi MP cu telefonul meu.TsE
Comentariu
Nici eu nu vreau sa supar pe nimeni dar baietii de la mine de la sala care joaca cu Tenergy 05 si au incercat si paleta mea nu le-a venit sa creada cat de bine seamana Xiomul Sigma Pro cu T05...Si ce le-a placut cel mai mult a fost ca au mai mult control ,restul de calitati T05 ramanand acelasi...Dar ,ma rog, sunt doar pareri..Nittaku Septear
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:06.Procesare...X
Comentariu