Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tenergy 05

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Parerea mea este ca in afara pretului piperat nu i se poate reprosa nimic acestei fete, tocmai acum am venit de la un tenis de masă cu folosind "inculpata" pe rever. Cel putin pentru mine si nu numai mi se pare ca merge brici la toate loviturile , cu mentiunea ca la block (capac) din topspin are un sunet bestial ( parca se armeaza si explodeaza o bomba ). Mentionez ca detin si Omega 4 pro dar la T05 ce cred eu ca este deosebit este faptul ca executa bine toata gama de lovituri spre deosebire de alte fete care au unele lovituri bune altele mai putin bune. Si ceea ce mi se mai pare deosebit la T05 este unghiul mare si arcul mare sub care arunca mingea si de multe ori mingi care par ca aterizeaza dupa masa iau curba in jos si prinf masa in extremis , spre disperarea adversarilor.
    In incheiere tin sa precizez ca acest post nu se doreste o preamarire a lui T05 este numai si numai parerea mea. Si tot in incheiere tot ca parere a mea cred ca pretul exorbitant i se trage tocmai din acelasi motiv , a multitudinii de lovituri care se pot da cu acuratete maxima cu ea (iar pe lemnele cu Arylate senzatia este maxima ).
    BTY Michael Maze
    Tenergy 05 / Omega IV Pro

Comentariu

nu stiu cum sa sterg de tot. asa ca am pus 2 glume. rog moderatorul sa mute sau sa stearga. Actuala Putere e atat de cruda incat ar fi in stare sa-l lase singur pe Adrian Nastase in celula”. “In sfarsit o sa-i numere cineva ouale.”
      Ultima editare de laurentiucat; 31.ian.2012, 15:42.
      DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
      FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM

Comentariu

Daca ar fi alte fete mai bune sau la fel de bune la un pret mai mic nu s-ar mai cumpara tenergy 05. Cel putin cei care le achizitioneaza cred ca sunt cele mai bune. Pretul si greutatea sunt pentru mine un impediment. Am un tenergy 05 Fx si cred ca este o fata excelenta. Pentru cine isi permite cred ca merita banii. Oricum e mai avantajoasa decat sa schmbi permanent fetele in cautarea unui setup perfect.
        Andro Rasanter 48
        Butterfly Timo ALC
        Andro Rasanter 48​

Comentariu

Postat în original de Dorell Vezi post
          Nici eu nu vreau sa supar pe nimeni dar baietii de la mine de la sala care joaca cu Tenergy 05 si au incercat si paleta mea nu le-a venit sa creada cat de bine seamana Xiomul Sigma Pro cu T05...Si ce le-a placut cel mai mult a fost ca au mai mult control ,restul de calitati T05 ramanand acelasi...Dar ,ma rog, sunt doar pareri..
          si ce setup foloseau ei ? ma gandesc ca poate lemnul tau compensa acolo unde lemnul/lemnele lor nu erau la fel de eficiente ( control , viteza ... ) , nu ?
          Boys, be ambitious !

Comentariu

dupa un an de joc cu t05, mi-am dat seama ca fata ideala pentru FH in cazul meu e t05fx M-am tot amagit ca diferenta nu e asa mare dar in cazul meu era exact diferenta dintre o minge care nu prinde coltul mesei si alta care il prinde.
            Marc Barbu

Comentariu

Postat în original de TimeShift Vezi post
              si ce setup foloseau ei ? ma gandesc ca poate lemnul tau compensa acolo unde lemnul/lemnele lor nu erau la fel de eficiente ( control , viteza ... ) , nu ?
              Unul are un TBS iar celalalt un Donic mai vechi(nu stiu care...).Ideea e ca ei nu se plangeau de paletele lor ci ca le-a placut a mea..
              Nittaku Septear
              FH: Xiom Sigma 1 Pro 2.0
              BH: Xiom Sigma 1 Pro 2.0

Comentariu

Postat în original de mschumy Vezi post
                Trebuie sa pun si eu mana putin pe zeita fetelor de tenis ... mama intergalctica a spinurilor ... si bunica interplanetara a controlului...cel putin asa se intelege ca este Tenergy...am mai inteles un lucru : o prinde boala repede (se uzeaza mult mai repede in comparatie cu Xiom , Donic ...etc.)..gresesc ?
                Parerea mea e ca ai un setup extraordinar de bun, pentru noi amatorii nu stiu daca se cunoaste diferenta daca trecem de la anumite fete gen xiom omega IV pro la tenergy 05 , si la urma urmei e vb de bani sunt extraordinar de scumpe.
                ---------- Post added 01.02.2012 at 22:28 ----------
                Postat în original de end-er Vezi post
                +1

Primul antrenament cu Tenergy am crezut ca am dat peste a opta minune a lumii. Partenerul imi dadea la mana, simteam ca lovesc genial, lumea era a mea. Cand am jucat apoi pe puncte si au venit servele cu efect si preluarile nu prea mai ieseau am inteles ca exista si un revers al medaliei. Dupa o perioada am trecut pana la urma la Tenergy dar dupa cateva luni sunt inca in faza de acomodare cu ele, in cele doua treimi de mai sus. Antrenament antrenament antrenament.

Parerea mea e ca nu trebuie sa ne dam mana dupa o paleta. In mod normal si firesc modalitatea cea mai buna pentru a juca bine e sa te antrenezi din greu, dar eu am simtit pe pielea mea, in momentul in care am luat o paleta in mana care mi se potriveste am crezut ca am jucat toata viata cu ea.
                Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
                BH : Tenergy 05Fx
                FH : Tenergy 05Fx

Comentariu

deci 05 pe fh, 05 fx pe rever si lemnul care ar permite un control bun in regim de viteza ar fi?
                  DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
                  FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM

Comentariu

Postat în original de laurentiucat Vezi post
                    deci 05 pe fh, 05 fx pe rever si lemnul care ar permite un control bun in regim de viteza ar fi?
                    Dupa un an de experimentat cu Tenergy pot sa spun ca e foarte pretentioasa la lemn. Timo Boll ALC e un lemn ideal, inca nu am gasit ceva care sa se potriveasca mai bine, inclusiv ZLF care m-a chinuit mai bine de 4 luni dandu-mi falsa impresie ca e ceva in neregula cu Tenergy si nu cu lemnul. Dar atentie - iti va impune un anumit stil de joc bazat pe topspin greu si loburi in forta, altfel nu va face diferenta in performanta comparat cu alte fete "la fel de bune". De-asta gasim pareri pro Tenergy atatea cate sunt contra.

Comentariu

dar tenergy 05 cu viscaria ??
                      ---------- Post added 13.05.2012 at 17:42 ----------
                      eu asta folosesc si mi se pare un setup destul de bun!
                      tb alc t05/t05 fx

Comentariu

Intradevar pe ALC e senzatie! Mai ales ca eu am bagat booster in Tenergy si e oleca mai moale dar la tops parca tuna si fulgera
                        Fh: Rakza X
                        Blade: Bty Innerforce ULC
                        Bh: Rakza X Soft

Comentariu

Procesare...
                        X