Parerea mea este ca in afara pretului piperat nu i se poate reprosa nimic acestei fete, tocmai acum am venit de la un tenis de masă cu folosind "inculpata" pe rever. Cel putin pentru mine si nu numai mi se pare ca merge brici la toate loviturile , cu mentiunea ca la block (capac) din topspin are un sunet bestial ( parca se armeaza si explodeaza o bomba ). Mentionez ca detin si Omega 4 pro dar la T05 ce cred eu ca este deosebit este faptul ca executa bine toata gama de lovituri spre deosebire de alte fete care au unele lovituri bune altele mai putin bune. Si ceea ce mi se mai pare deosebit la T05 este unghiul mare si arcul mare sub care arunca mingea si de multe ori mingi care par ca aterizeaza dupa masa iau curba in jos si prinf masa in extremis , spre disperarea adversarilor.
In incheiere tin sa precizez ca acest post nu se doreste o preamarire a lui T05 este numai si numai parerea mea. Si tot in incheiere tot ca parere a mea cred ca pretul exorbitant i se trage tocmai din acelasi motiv , a multitudinii de lovituri care se pot da cu acuratete maxima cu ea (iar pe lemnele cu Arylate senzatia este maxima ).
In incheiere tin sa precizez ca acest post nu se doreste o preamarire a lui T05 este numai si numai parerea mea. Si tot in incheiere tot ca parere a mea cred ca pretul exorbitant i se trage tocmai din acelasi motiv , a multitudinii de lovituri care se pot da cu acuratete maxima cu ea (iar pe lemnele cu Arylate senzatia este maxima ).
Comentariu