In afara de Palio mai exista alte fete chinezesti facute cu aceasta tehnologie?Si apropo de Palio:care e diferenta intre palio blitz cu duritate de 42 si macro era cu aceeasi duritate?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fete tensor chinezesti
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
fete tensor chinezesti
Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8Taguri: Nimic
Din cate stiu doar 729 highpoint dar este generatie foarte veche tensor, nu recomand.
macro era 42 este aproximativ aceeasi fata cu Donic Platin Soft, daca va este cunoscuta.
Comparatia blitz macro era, blitz este mai durabila, spin mult mai mare.Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Chinezii produc acum fete cu Spring Sponge sau, ma rog, o imitatie a lor pentru acest burete (cel din Tenergy). Buretele rosu de la Haifu Shark si Whale este un asemenea burete, DHS Tin Arc, de asemenea. Mai au de lucrat la topsheet, dar buretele este apropiat ca simt si energie.
Comentariu
Sunt niste fete de la Reactor la care scrie in descriere Tensor of 3S.
Acum, bineinteles ca nu sunt tensor... sunt fabricate in China, dar au un burete destul de rapid.
Fetele sunt Reactor Thunder, Tornado, Cyklin si Novar (ultima e mai lenta).
Cu Reactor Thunder joc eu acum, nu e prea grozava pt loop, pt ca mingea sta destul de putin in burete, dar imi place foarte mult la drive.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Yasaka new era nu sunt cumva fete tensor "made" in China?Ce caracteristici are aceasta fata?Celelate yasaka de generatie noua stiu ca nu se fac in China.Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
Fetele Yasaka facute in China (New Era, Zap) sunt produse de Palio am impresia. Sunt cu tehnologia "Biotech" - buretele e tensionat si mai saltaret, dar nu cred ca sunt rapide fetele astea. (din ce am citit, nu am dat cu ele)www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:00.Procesare...X
Comentariu