Mii de scuze ,dar stiti cum a fost timpul si soferul nostru(Tomica) a telefonat la Relatii cu publicul a drumurilor si cind a auzit ca putem ajunge la București(deschizindu-se Buc-Pitești) am purces la drum.Inca odata mii de scuze si de regrete ca n-am reusit sa ma vad cu niste amici mai vechi si f.dragi mie....Referitor la neprimirea in Concurs a lui Adi MANEA ,sa stii draga Bogdane(Roman) ca asta nu-i o afacere personala,nimeni nu trebuie sa monopolizeze aceasta miscare numita Amatur....Daca ar fi asa cum spui tu,atunci domnu Dan Bodeanu n-ar mai trebui primit la niciun turneu,deoarece el administreaza si organizeaza majoritatea turneelor din sudul tarii...Tu ce zici Dane (Bodeanu) au facut bine cei de la Timișoara neprimindu-l pe Manea deoarece a organizat un concurs amatur la alta sala decit a lui acest Boghy?!?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B, CLUB 11 Timișoara - Cupa Smiley, editia a 10-a, 04.02.2012.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Un turneu foarte reusit cu foarte multi participanti in ciuda conditiilor meteo extreme...felicitari organizatorilor si tuturor celor ce au ales sa participe la acest turneu in loc sa stea acasa la "caldura"...Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Da!In primul rand ma bag si eu ca musca-n...Imi pare rau ca se discuta astfel de treburi pe forum...Nici eu nu am sa mai particip la concursurile organizate de Bogy, din cauza ca eu nu o sa ma pot revansa in fata omului asta NICIODATA!Acest om chiar este pita lu' Dumnezeu...alaturi de Sponzorul si prietenul Chen(haittt! ) )...si nu in ultimul rand : Roman(ul) Bogdan.Felicitari D-lui Florescu pentru castigarea turneului si cat mai putine neturi...Felicitari si D-lui Mandru Bogdan pentru locul 2(meritoriu) care a putut castiga semifinala cu prietenul nostru Bogdan Roman si impotriva GALERIEI ARADENE-TIMISORENE )...Felicitari si D-lui Bogdan Roman pentru locul clasat...Felicitari la toti competitorii Aradeni si Timisoreni care ne-au fost alaturi...
PS: In legatura cu participarea la turneurile organizate de Bogy a fost cea mai tare gluma a mea... ) ...Nu o sa lipsesc de la niciunul... Sanatate va doresc la toata lumea! Numa Bine!
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6829
- București
- 65
Likes given: 260Likes received: 698
Postat în original de vasile fodoran Vezi postdraga Bogdane(Roman) ca asta nu-i o afacere personala,nimeni nu trebuie sa monopolizeze aceasta miscare numita Amatur....Daca ar fi asa cum spui tu,atunci domnu Dan Bodeanu n-ar mai trebui primit la niciun turneu,deoarece el administreaza si organizeaza majoritatea turneelor din sudul tarii...Tu ce zici Dane (Bodeanu) au facut bine cei de la Timișoara neprimindu-l pe Manea deoarece a organizat un concurs amatur la alta sala decit a lui acest Boghy?!?
Sa aflam mai intai punctul de vedere al lui Bogdan (Danescu), nu stim prea multe despre incident si poate el vede altfel lucrurile.
Personal cred ca lucrurile se pot lamuri doar la Timișoara si ca Bogdan poate trece peste un incident, indiferent de motiv, in beneficiul clubului sau si al Amaturului.
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
Postat în original de Bogdan Mandru Vezi postClasament provizoriu 1.Florescu 2.Mandru 3.Marta 4.Roman
In ceea ce priveste interzicerea unui jucator de a participa la un anumit turneu de catre organizatorul acestuia;DA,o poate face si fara obligativitatea de a se justifica fata de ceilalti,desi cred ca atunci cand stii ca intre tine participant si organizator nu este o relatie prea ok,preferabil este sa nu participi din proprie initiativa,(e un fel de dragoste cu de'a sila..)
Numai bine !
Comentariu
M-am simtit foarte, foarte bine!!! Multumesc mult Bogy pt gazduire.Mare om!!!!
Felicitari Doru pt victorie!!!Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Felicitari d-lui Florescu ( elicopter) pot sa-i spun asa clasandu-se pe locul 1.....si celorlalti felicitari....mi-e imi pare rau ca nu am putut veni .....din cauza vremii si un pui de gripa care sa- prins de mine si nu am vrut sa-i dau si la altii .....chit ca poate faceam un bine ( glumeam) in rest sper sa ne revedem cat mai repede la un alt turneu organizat de d-nu Bogy si Chen.....pe curand
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de Bogdan Mandru Vezi postM-am simtit foarte, foarte bine!!! Multumesc mult Bogy pt gazduire.Mare om!!!!
Felicitari Doru pt victorie!!!
Comentariu
cadet- 17.apr.2006
- 74
- Timișoara
- 47
Likes given: 1Likes received: 0
Postat în original de Bogdan Mandru Vezi postClasament provizoriu 1.Florescu 2.Mandru 3.Marta 4.Roman
Felicitari Bogy pt turneele reusite si pt participantii de marca prezenti mai mereu la turneele Smiley.
Ghita ma gandesc ca a dat dovada de ospitalitate , dar ce se intampla cu baietii din AR?
Comentariu
Postat în original de axel Vezi postUn turneu foarte reusit cu foarte multi participanti in ciuda conditiilor meteo extreme...felicitari organizatorilor si tuturor celor ce au ales sa participe la acest turneu in loc sa stea acasa la "caldura"...BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Postat în original de drukeru Vezi postDa!In primul rand ma bag si eu ca musca-n...Imi pare rau ca se discuta astfel de treburi pe forum...Nici eu nu am sa mai particip la concursurile organizate de Bogy, din cauza ca eu nu o sa ma pot revansa in fata omului asta NICIODATA!Acest om chiar este pita lu' Dumnezeu...alaturi de Sponzorul si prietenul Chen(haittt! ) )...si nu in ultimul rand : Roman(ul) Bogdan.Felicitari D-lui Florescu pentru castigarea turneului si cat mai putine neturi...Felicitari si D-lui Mandru Bogdan pentru locul 2(meritoriu) care a putut castiga semifinala cu prietenul nostru Bogdan Roman si impotriva GALERIEI ARADENE-TIMISORENE )...Felicitari si D-lui Bogdan Roman pentru locul clasat...Felicitari la toti competitorii Aradeni si Timisoreni care ne-au fost alaturi...
PS: In legatura cu participarea la turneurile organizate de Bogy a fost cea mai tare gluma a mea... ) ...Nu o sa lipsesc de la niciunul... Sanatate va doresc la toata lumea! Numa Bine!BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de Bogdan Mandru Vezi postM-am simtit foarte, foarte bine!!! Multumesc mult Bogy pt gazduire.Mare om!!!!
Felicitari Doru pt victorie!!!BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de rodica sicoe Vezi postFelicitari d-lui Florescu ( elicopter) pot sa-i spun asa clasandu-se pe locul 1.....si celorlalti felicitari....mi-e imi pare rau ca nu am putut veni .....din cauza vremii si un pui de gripa care sa- prins de mine si nu am vrut sa-i dau si la altii .....chit ca poate faceam un bine ( glumeam) in rest sper sa ne revedem cat mai repede la un alt turneu organizat de d-nu Bogy si Chen.....pe curandBLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postCum va scap putin din ochi, cum va faceti de cap ...Bravo voua !... savurati acum momentul de glorie, ca data viitoare o aduc pe Rodica si n-o sa mai apucati decit de la locul 2 in josBLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de vrajitor danut-pavel Vezi post"Best of the best" from West .
Felicitari Bogy pt turneele reusite si pt participantii de marca prezenti mai mereu la turneele Smiley.
Ghita ma gandesc ca a dat dovada de ospitalitate , dar ce se intampla cu baietii din AR?Ultima editare de Bogy; 06.feb.2012, 05:18.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
un turneu extraordinat pacat ca nu am putut sa stau pana la final dar ca de obicei boghy sa ocupat de tot si a iesit super,deabea astept sa vin la urmatorul
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de vasile fodoran Vezi postMii de scuze ,dar stiti cum a fost timpul si soferul nostru(Tomica) a telefonat la Relatii cu publicul a drumurilor si cind a auzit ca putem ajunge la București(deschizindu-se Buc-Pitești) am purces la drum.Inca odata mii de scuze si de regrete ca n-am reusit sa ma vad cu niste amici mai vechi si f.dragi mie....Referitor la neprimirea in Concurs a lui Adi MANEA ,sa stii draga Bogdane(Roman) ca asta nu-i o afacere personala,nimeni nu trebuie sa monopolizeze aceasta miscare numita Amatur....Daca ar fi asa cum spui tu,atunci domnu Dan Bodeanu n-ar mai trebui primit la niciun turneu,deoarece el administreaza si organizeaza majoritatea turneelor din sudul tarii...Tu ce zici Dane (Bodeanu) au facut bine cei de la Timișoara neprimindu-l pe Manea deoarece a organizat un concurs amatur la alta sala decit a lui acest Boghy?!?
Comentariu
Postat în original de Bogy Vezi postMultam fain de aprecieri Ghita. Tu incearca sa-l cooptezi pe nea' Aurel in echipa care va reprezenta Timișoara la campionatul AMATuR pe echipe. Chen s-a inscris deja in echipa, daca reusesc sa-l conving si pe nea' Musa...cistigam campionatul
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postIn primul rand felicitari pentru turneul realizat,multe cuvinte care descriu ambianta desfasurari,multe raspunsuri la amabilitati de reprocitate,dar nimic despre incidentul care s-a produs ,oare este singurul motiv organizarea in alta locatie a unui turneu ?
Din pacate, atit dumneavoastra, cit si alti colegi de pe forum ati fost indusi in eroare de post-ul domnului Adrian.
Va asigur ca nu organizarea unui alt turneu la Timisaora este motivul pentru care domnul Adrian a fost declarat persona non grata la Club 11 Timișoara. La baza luarii acestei decizii stau fapte mult mai grave, fapte pe care bunul simt ma obliga sa nu le fac publice.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de clickofmind Vezi postCe campionat pe echipe ... ? Eu de ce nu stiu nimic ... ?
Mai multe detalii gasesti in sectiunea Regulament AMATuR 2012.
Citez (cu copy / paste), din post-ul domnului Dan Bodeanu:
"Regulamentul este in lucru:Amanuntele vor fi puse la punct pana pe 15 februarie, iar pana pe 1 martie vom avea varianta finala. Intre 15 martie si data primului turneu se vor face inscrierile echipelor si declararea jucatorilor.
In principiu, campionatul se va desfasura in doua faze:
Prima, in primavara, cu campionate regionale (chiar cele 8 regiuni prezentate mai sus), cu echipe formate din cate 3-6 jucatori nelegitimati. Primele 4 din fiecare regiune se vor califica in faza finala - 2x8 la categoria experti (O) si 2x8 la categoria avansati (A). Echipele vor putea face transferuri (limitat) in perioada de vara - pentru a se incadra in categoria O sau A;
In toamna, prima etapa va fi destinata unor meciuri de calificare, precum si unui campionat de dublu - tot pe doua categorii O si A, iar in ultima etapa (play-off) vor ramane cele mai bune 8 echipe din fiecare categorie.
Locul de disputare al celor doua turnee nu este inca stabilit, dar vom alege ofertele unor localitati cat mai aproape de centrul tarii.
Sper ca premiile ce vor fi acordate sa fie interesante!"BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:54.Procesare...X
Comentariu