Bogdan Mandru-Hunedoara
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B, CLUB 11 Timișoara - Cupa Smiley, editia a 10-a, 04.02.2012.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)
-
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1024
Likes given: 12Likes received: 3
Postat în original de Bogdan Mandru Vezi postBogdan Mandru-Hunedoara
---------- Post added 03.02.2012 at 11:29 ----------
Manea Adrian-gazda noastra din Timișoara
Comentariu
Deabia astept sa ne vedem nea Vasile...fac cinste !!!Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Din pacate, datorita ninsorii ce ne-a napadit, nu o sa mai ajung la concurs si impreuna cu mine - Doru Neamț - se retrag si cei care ar fi trebuit sa fie cu mine in masina - Gheorghe Dabica, Szivery Adrian si Szabo Levi. Imi pare rau, ramane pe alta data, ca doara nu au intrat zilele-n sac. Spor la joaca.
Comentariu
Mai vin din Deva si domnii Florescu Eleodor si Stancu Tibi....iar sofer..Neiconi Sabin din HategSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4659
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 362
Bogdi, plecati devreme ca e nenorocire pe drumBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1024
ei,daca vine Florica ma inscriu si eu,n0am mai jucat cu el din anii "80..........Vasile Fodoran-București......sa traiesti don" Roman
Comentariu
- 4659
- Arad
- 43
Sper ca nu vi cu mana goala Vasile, mai ales ca nu ne-am vazut demult)Blade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1024
sunt MUSAFIR frate pe aici..asa ca tre sa vii tu cu ceva,ca parca ti-am fost "nitelus" si profesor de tenis de masă
Comentariu
- 4659
- Arad
- 43
Chiar asa, ok. aduc eu ceva, joci si tu Vasi?Blade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1024
Numai daca ma baga in grupa cu tine..nu de alta,sa te fac jucator.ai impresia ca rezist o gramada de meciuri?!?
---------- Post added 03.02.2012 at 23:37 ----------
da,pe bune,ai vrea sa joc?!?
Comentariu
- 4659
- Arad
- 43
O sa pun o vb buna sa fi cu mine in grupa
Vasi, tu vi cu niste copii? Daca sunt legitimati, sti ca au voie sa joace doar pana la grupele superioare?
Daca sunt divizionari B atunci e ok.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1024
Ha,deja ti-e frica de copilasi de 7 ani?!si Cosmin joaca in campionatul bucurestean unde fac si eu fata cu brio,numai ca am imbatrinit si nu ma mai tin balamalele decit 1-2 meciuri........dupa,pierd prin epuizare fizica
Comentariu
Imi pare rau ca nu pot ajunje ...vremea este de vina ....poate altadata.....vroiam sa-mi iau revansa de la D-nul Florescu ....pe altadata....succes participantilor...
Comentariu
Ii rog pe cei care vin cu masina din afara Timisoarei sa aibe mare atentie la drum, pentru ca este acoperit cu zapada, si sa ma anunte daca vor intirzia. Ori incepem putin mai tirziu concursul, ori cei intirziati vor juca "la foc automat" in inferioare.
DRUM BUN!BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
ma bucur ca i-mi vad "colegul" postand din nou pe forum la concursuri.........oare azi o juca?sau ca pana acum la o masa mai mica si patrata....
vazi ca eu nu pot venii pana la timisoara si nu ai cu cine "juca" la masa cea mica.....
multe succesuri lui "fimiu" fodoran jr. si familiei tomica si nu va ganditi prea departe......(la cei 250ron) ca mai e pacolo un roman.....florescu....
salutari la toata lumea si concurs reusit!!!
Comentariu
cadet- 24.iun.2006
- 29
- Timișoara, Romania, Romania
Likes given: 2Likes received: 13
Au JUNS MAI MULTI DAR AM SI EU O INTREBARE :Are dreptul sa-mi interzica sa joc daca doresc sa fiu membru Amatur,?Oganizatorul de La TIMISOARA nu imi permite din motive personale,care ar fi faptul ca am ajutat un club sa organizeze si el un concurs Amatur,si ca in felul acesta iam pereclitat afacerea...Are acest drept?va rog daca se poate un raspuns !!
Comentariu
- 4659
- Arad
- 43
Draga Adi, de bun augur se cade, sa rezolvi treaba asta privat, nu pe forum, este o chestie strict personala intre voi, si nu mi se pare corect sa o dezbati pe forum.
Nu ma bag in treaba voastra, doar vreau sa iti spun ca sfatBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Totusi sa nu admiti pe cineva sa se inscrie este greu de inteles?
Trebuie sa fie motive serioase.
Comentariu
un turneu foarte reusit si o atmosfera placuta ca de obiceiFH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:45.Procesare...X
Comentariu