Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
De la 3-0 pt. Samara 3-3 si castiga in decisiv cu 4-3!!! Foarte greu dar a fost concentrata in setul final si s-a impus pana la urma!!! Succes mai departe!!!
Era sa ne omoare cu inima la 3-0 pentru Samara a avut si 10-6 si mai avea nevoie de 1 punct sa castige cu 4-0 totusi adversara ei Li Jiao care a castigat turneul anul trecut a egalat la 3-3 dar Eliza a echilibrat meciul la final si ajuns sa castige cu 4-3 avand 11-9 in setul decisiv. Puternic meci!
Ovtcharov parca este facut la zile mari, asa noroc are cu fileul!!! 3-1 pt el ; bineanteles datorita norocului si fileului!!!
Acum urmezi tu Adrian, sa t-i se intoarca norocul!!!
Blade - Timo Boll ZLF - OFF FH - Xiom Sigma II Pro BH- Xiom Sigma II Pro
Semifinale baieti, maine de la 12:40:
Ovtcharov - Chen Weixing
Samsonov - Skachkov ---------- Post added 04.02.2012 at 22:27 ---------- Cred ca trebuie minerii aia pana la urma...
N-am inteles de ce tine sala cu "nemtoaica"? Sau au ramas doar antrenorii si colegii ei in tribune?!?
Hai Samara! ---------- Post added 04.02.2012 at 23:32 ---------- Incredibil!!! A treia oara s-a stins lumina. E cam penibil...
Samara conduce cu 3-2 la seturi. ---------- Post added 04.02.2012 at 23:38 ---------- Se continua dimineata la ora 10. ---------- Post added 05.02.2012 at 10:33 ---------- Din pacate Samara a pierdut cu 4-3.
Da, mare pacat pentru Eliza.
Din ce am vazut avea toate sansele sa castige turneul. ---------- Post added 05.02.2012 at 12:00 ---------- LOL ... gura pacatosului adevar graieste : la bwin in prezentarea meciului apare asa : Viktoria Pavlovich (BLR) vs Jiaduo Wu (CHN). rofl ---------- Post added 05.02.2012 at 12:06 ----------
Comentariu