Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneul de la Brașov se amana (inca nu e sigur)

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Turneul de la Brașov se amana (inca nu e sigur)

Dupa cum am discutat cu Dan de la Brașov, sala in care se doreste organizarea turneului s-ar putea sa nu fie gata nici pe data de 8 septembrie ,deci in principiu o sa schimbam turneul de la Brașov cu cel din Miercurea Ciuc (daca o sa se poata). Revin cu detalii saptamana asta.

Da de acum e sigur. Se va face rocada intre turneul de la Miercurea Ciuc si cel de la Brașov astfel:

A14 Miercurea Ciuc 8 sep
    -persoana de contact: Farkas Lorant tel:0745595253

A16 Brașov 27 oct
    -persoana de contact:Tecuschi Dan tel:0743119437

Daca cineva are o idee mai buna va rog sa o scoateti la iveala repejor.......(eventual sa il punem pe 29 sept in locul camp judetean, si sa mai facem loc la inca un turneu), sau alta varianta.

Pana sambata trebuie sa ne hotaram ca trece vremea si apoi ne trezim ca nu mai merge nimeni.

Comentariu

Era vorba ca la Campia Turzii vrea primarul sa se mai organizeze un turneu prin octombrie, daca se iveste vreun loc.
      TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

is de parere sa lasam si alte orase sa organizeze!!
        TB ALC/05FX

Comentariu

Pai atunci sa se anunte, daca vor ...
          TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Deocamdata ramane asa cu miercurea ciuc, daca o localitate care nu a mai organizat doreste sa faca turneu putem discuta numai pentru data de 29 septembrie.

Comentariu

I-as ruga pe cei din Miercurea Ciuc sa-mi spuna daca se mai tine turneul pe data de 8 septembrie deoarece eu am auzit un zvon de la niste prieteni ca patronul complexului nu ar fi in tara in aceasta perioada. Multumesc si scuze in cazul in care am fost gresit informat
              BLADE: DR. NEUBAUER TITAN
              FH: TENERGY 64 2.1
              BH: GIANT DRAGON - METEORITE

Comentariu

Salut!

Din pacate nu am timp sa ma ocup de organizare saptamana asta, nici Laci (patronul) nu e acasa , am alt program pentru weekend. Da i-am promis lui Filo ca pot sa organizez daca am posibilitate dar sant pana peste cap cu munca etc etc. am primit si telefoane cu intrebari , stiu santeti nerabdatori si eu dar acuma nu pot, deci eventual daca e posibil si vreti o facem saptamana viitoare, sau in octombrie cum era stabilit pentru care s-ar putea sa obtinem sala cea noua polivalenta!

Scuze ca nu am scris dar aseara am venit si eu acasa dupa concediu si pe drumuri non stop.

Sorrrrry

Comentariu

as vrea sa stiu daca la turneul din Braosv se poate inscrie oricine si unde este locul unde sa va disputa . Sunt din Brașov si as vrea sa particip

Comentariu

deocamdata nu poti sa joci pt. ca turneul de la brasov se amana de jucat uita-te in regulamentul amatour (amatour filo.ro)

Comentariu

Procesare...
                    X