joc de ceva timp tenis si ma tot incearca o intrebare..poate imi explica si mie cineva care este diferenta intre manerele lemnelor(fl...etc..),si cum imi pot alege tipul manerului asa incat sa ma ajute la joc...va multumesc..astept sa ma lamuriti
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Manerul lemnelor!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
O explicatie rapida si cu ceva poze explicative ai aici.
http://www.gotabletennis.com/Blades_s/2.htmMizutani ZLC | MX-S
-manerul flared sau concav e bun pt cei ce schimba des priza...sunt mai putine zone de contact intre mana si maner...e pt cei cu lovituri variate si suprinzatoare...asa am inteles ca au jucatorii chinezi
-manerul drept are mai multe puncte de contact si cred ca e pt cei mai rigizi in joc,cu mai putina fantezie dar care au lovituri foarte precise...sau cred ca se preteaza si pt cei cu incheietura fina...asa am auzit ca are timo boll
-manerul anatomic are manerul etans pe palma...sper ca am zis ceva bun si te-am indrumat cat de cat...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Maner flared- pt. cei orientati pe topspin
Maner drept- pt. cei care fac un joc all si defensiv (schimba paleta in mana)
Maner anatomic- pt. cei care nu stiu cu ce sa joace si cred ca manerul ii ajutaBlade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Eu cred ca manerul FL este pentru jucatori care dau tare in minge (chinezii), indiferent daca topspin sau altfel. ST este bun pentru cei care schimba priza de la o lovitura la alta, fie ca intorc paleta (joc defensiv), fie ca tin altfel paleta la FH fata de BH - Timo Boll are maner ST.
Manerul anatomic poate fi asociat cu un joc allround ofensiv, apropiat de ce joaca cei care schimba priza.
Priza toc (penhold) este folosita mai ales pentru un stil ofensiv, desi au fost jucatori defensivi si cu aceasta priza.
Alegerea lemnului este o chestie de preferinta personala. Cel mai bine este sa probezi un lemn si apoi sa-l cumperi. Un ST foarte bine construit poate fi mai comod ca un FL, chiar daca nu schimbi priza.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:37.Procesare...X
Comentariu