Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Donic Baracuda VS Xiom Omega IV PRO

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Donic Baracuda VS Xiom Omega IV PRO

As vrea si eu niste pareri pentru cei care au jucat cu ambele fete, legate de viteza, spin , control si longevitatea fetelor .
    Eu momentan joc cu baracuda si sunt f incantat de ele cu exceptia faptului ca mi se pare mie ca se uzeaza extrem de repede.Astept raspunsuri
    Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
    BH : Tenergy 05Fx
    FH : Tenergy 05Fx

Omega IV Pro sunt super fete si t-i le recomand, mai ales daca ai un stil ofensiv!!! Au viteza foartebuna cat si control deosebit de bun , iar spin cat cuprinde!!! Merg foarte, foarte bine pe lemn cu carbon!!! Joc cu ele de un an si inca mai pot cel putin 6 luni!!!
    ---------- Post added 08.02.2012 at 17:49 ----------
    Inainte am avut Vega Pro, dar erau mai dure, mai rapide si aveau control mai mic!!!
    Blade - Timo Boll ZLF - OFF
    FH - Xiom Sigma II Pro
    BH- Xiom Sigma II Pro

Comentariu

Salutare Ben
      Eu joc cu Baracuda, si am jucat putin si cu Omega 4 Pro.
      Primele Baracuda au tinut foarte mult. Pe urma cred ca ceva s-a schimbat la calitate, si am vazut si eu aceeasi uzura prematura.
      Ca si comparatie, as spune ca au cam acelasi spin (excelent) ambele.
      Omega 4 Pro sare mai tare (asa-zisul efect de catapult mult mai pronuntat decat Baracuda).
      Si se pare ca dureaza mai mult.

Comentariu

Postat în original de anomis Vezi post
        Salutare Ben

Eu joc cu Baracuda, si am jucat putin si cu Omega 4 Pro.
        Primele Baracuda au tinut foarte mult. Pe urma cred ca ceva s-a schimbat la calitate, si am vazut si eu aceeasi uzura prematura.
        Ca si comparatie, as spune ca au cam acelasi spin (excelent) ambele.
        Omega 4 Pro sare mai tare (asa-zisul efect de catapult mult mai pronuntat decat Baracuda).
        Si se pare ca dureaza mai mult.
        Ms pt informatii
        sper sa mai adun cateva si sa iau o hotarare, care se indreapta intr`o singura directie din cate vad

Comentariu

omega 4 pro all the way ! am 2 buc si dupa un an si jumatate aproape sunt ca noi ( 3h / saptamana) .daca folositi lemn cu carbon sau alte fibre compozite gen arylate sau zylon cred ca grosimea 2.0 ar fi cea mai nimerita, pe all wood merge si max.
          BTY Michael Maze
          Tenergy 05 / Omega IV Pro

Comentariu

Depinde la ce nivel joci. Baracuda este mai controlabila. Daca simti ca e suficient de rapida, ramâi la ea.
            Omega IV PRO e mai rapida - vei sacrifica controlul si se va vedea în meciuri.
            Daca esti avansat si ai control, atunci e bine.
            Blog de tenis de masă

Comentariu

Inainte jucam cu Schlager Carbon Of+ , dar pot sa zic ca lemnul pe care`l am acum e cu 2 viteze`n plus, cu toate astea nu ma deranjeaza, iar fetele mi se par exceptionale...doar ca ma deranjeaza ca se uzeaza f repede, cam asta ar fi singura problema.

Comentariu

Xiom omega 4 pro este o fata de nota 20,viteza mare,control bun si spin la greu...Fata este lipita pe Btf Kong Linghuy Special si vreau sa spun ca merge excelent!Stima.
                Ultima editare de Gabriel N; 09.feb.2012, 16:19.
                Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
                FH:Joola Rhyzm
                BH:Joola Samba+ max

Comentariu

pai si sigma pro fata de omega ce poti spune?
                  0766284707

Comentariu

vin si eu cu o intrebare , imi puteti da cateva exemple de fete cu mai mult spin decat Baracuda ? Momentan joc cu Baracuda , sunt multumit oarecum dar as vrea ceva cu mai mult spin .
                    Ultima editare de Batrinu Vlad; 12.feb.2012, 17:08.

Comentariu

Postat în original de Batrinu Vlad Vezi post
                      vin si eu cu o intrebare , imi puteti da cateva exemple de fete cu mai mult spin decat Baracuda ? Momentan joc cu Baracuda , sunt multumit oarecum dar as vrea ceva cu mai mult spin .
                      Schimba o treapta la "diferentialul" dintre corp si mana si o sa dai mai mult spin... cu primitul spinului cum stai ? Totusi la costul relativ mic pe care il are o fata baracuda eu zic ca ai primit o "cantitate" serioasa de spin.. pentru ceva mai mult spin poti incerca si Tibhar GripS Europe soft dar sunt cu ceva mai scumpe...
                      Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

Postat în original de adishorul Vezi post
                        Schimba o treapta la "diferentialul" dintre corp si mana si o sa dai mai mult spin... cu primitul spinului cum stai ? Totusi la costul relativ mic pe care il are o fata baracuda eu zic ca ai primit o "cantitate" serioasa de spin.. pentru ceva mai mult spin poti incerca si Tibhar GripS Europe soft dar sunt cu ceva mai scumpe...
                        multumesc de sfat. Nu prea am inteles la ce va referiti cu schimbatul "diferentialului" din corp si mana ...
                        Oricum, cautam o fata asemanatoare cu Baracuda doar mai spinoasa ( ce-i drept cea pe care o am acum e destul de jucata , am luat-o si SH )

Comentariu

Am probat tibhar grip S Europe si Baracuda, si pot afirma ca nu am simtit nici o diferenta de spin intre cele 2. ba chiar mi s-a parut ca tibhar-ul este mai putin spinos decat baracuda. Daca vrei spin iar fata sa fie euro, ia vega pro!

Comentariu

Am ajuns la concluzia finala...astazi am dat comanda de o pereche de Xiom Omega IV Pro max, sa speram ca vor fi la asteptarile pe care le am de la ele....dupa primul antrenament, o sa va comunic prima impresie cu multumirile de rigoare celor care s-au straduit sa ma sfatuiasca.

O zi cat mai frumoasa

Comentariu

Procesare...
                            X