Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Antrenor IDM

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Antrenor IDM

Exista persoane care antreneaza la Sala de la IDM?

Daca da, cam cat ar costa?

Multumesc anticipat.

De ce nu vii la Top Tenis (e la Semanatoarea) sau la Viva?
    In IDM parca era doar masa 27 RON. Sint exagerati! IN tot orasul nu sare de 10 RON, la ei e 27, ca-s mai cu motz.
    Trebuie sa platesti masa + antrenorul. Preturile sint in functie de nivelul tau si din ce stiu se incadreaza intre 15 si 50 RON / ora
    Timo Boll ALC
    FH: DHS 3 NEO 2.2
    BH: DHS 3 NEO 2.2

Comentariu

Am card acolo si platesc 15 lei ora...de aceea ziceam
      La Top Tenis gasesc antrenori?

Comentariu

Postat în original de Geocrs Vezi post
        Am card acolo si platesc 15 lei ora...de aceea ziceam
        La Top Tenis gasesc antrenori?
        Sunt antrenori foarte buni la Top Tenis Arena, deasemena poti opta pentru diferite abonamente, atat individuale cat si in grupuri de maxim 4-5 persone cu preturi foarte bune.
        In plus sala este mult peste cea de la IDM din toate punctele de vedere, incepand de la pardoseala, mantinele si terminand cu dimensiune tarc etc, singurul lucru mai bun la IDM este pozitionarea locatiei, in rest..
        Merita sa mergi sa te convingi singur.
        Toate cele bune,
        George Durdun

www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
        www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
        https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
        Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
        https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy

Comentariu

la top tenis arena dupa cum ti-a spus si durdun gasesti oferte f. bune d.p.v. material
          adica cu 280 ron(cu masa inclusa in abonament) poti face12 sedinte/grup de2-4 jucatori.
          o sedinta este de 2 ore si sunt valabile maxim 2 luni.
          poti opta si ptr. abonament individual care costa 500ron/10sedinte/2ore tot valabil 2 luni.

Comentariu

12 sedinte sunt de ajuns incat sa inveti ceva in plus fata de un jucator amator?

Comentariu

Postat în original de Geocrs Vezi post
              12 sedinte sunt de ajuns incat sa inveti ceva in plus fata de un jucator amator?
              ABSOLUT!!!
              Un antrenor cu experienta,cu scoala,va sti sa iti arate inca din prima sedinta lucrurile elementare: priza,pozitia corecta la masa,unghiul in care sa tii paleta,si va sti sa iti repare greselile.
              Dupa parerea mea dupa primele 2-3 sedinte vei constata imbunatatiri evidente,deoarece lovind mingea de sute de ori cu paleta in pozitia corecta,miscarea se va automatiza incetul cu incetul.
              Lemn:Butterfly Liu Shiwen
              FH: Tenergy 05
              BH: Dignics 05

Comentariu

Procesare...
              X