Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand/schimb paleta Donic Schildkrot Champion
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 04.apr.2010
- 4644
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
joci cu iarba pe care ti-am dato la schimb pe fata tng care cand a ajuns la mine a trebuit sa o arunc ca nu era buna de nimic nu esti un tip serios atentie dlor la acest user !!!!!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
...pretul trebuie precizat obligatoriu intr-un anunt de vanzare...Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
...alehandro...daca i-ai dat la schimb iarba 729 faster de 20 lei (bine, fie vb intre noi,la 20 lei iei una noua,patrata ) la ce fel de tenergy te-asteptai?...eu m-asteptam la una f.uzata,numai buna de pus pres la usa...e bine sa fim vigilenti,dar sa nu exageram...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4644
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
dle joo te rog nu te mai baga in ce nu cunosti eu stiu mai bine ce i-am dat la schimb topicul este la sectiunea lista neagra cu detalii deci nu mai intervenii daca nu cunosti situatia in amanunt !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Avem un tepar aici sau ce vrea sa zica ca Axel are dreptate?
Eu stiu ca Alehandro e onest dar Joo e aparator care si se supra-supra apreciaza (scoate orice minge si isi mai face si unghiile poate si bea o bere si fumeaza o tigara dar nu vrea sa ne enerveze).
Personal votez Alehandro.Ultima editare de D.D.; 28.feb.2012, 01:35.
Comentariu
uau...candideaza alehandro la presedentie?
---------- Post added 28.02.2012 at 16:57 ----------
ce sa facem domnule D.D.?...nu toti putem fi onesti, asa ca, ne facem macar aparatori...ziceti ca m-am supraapreciat...postati niste fragmente ca tot vi s-a inchis fabrica si nu aveti ce face...a fost o glumatibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:57.Procesare...X
Comentariu