Buna ziua, am comandat o fata Focus Snipe 3 de la un domn de pe forum si nu ii mai retin numele... fata trebuia sa imi ajunga saptamana asta (cel putin asa credeam)... domnul in cauza daca vedeti anuntul va rog sa imi dati un mesaj privat sa discutam... multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ajutor!! Am platit niste materialel de pe forum si nu le-am primit.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
Ajutor!! Am platit niste materialel de pe forum si nu le-am primit.
Taguri: Nimic
Radu, pentru cei care vor sa te ajute spune povestea completa, explica cum ai trimis banii inainte intr-un cont..
Cauta si anuntul din care voiai sa iei fata.
Eventual contul in care ai bagat banii.
Sunt cateva persoane foarte saritoare pe aici ( prezente in toate topicurile, cu mult timp liber) care sunt convins ca vor sari sa te ajute.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
ms clau... chiar nu mai stiu topicul... l-am cautat si ieri si alaltaieri... avea un focus snipe 3 la 25 lei... mi l-a lasat la 20 si mi-a dat cont pe numele Staicu Luminita... omul mi-a zis ca este la o inmormantare si nu poate pune fata dar a zis ca o va pune pe vineri 03.02.'12 si nu mi-a ajuns saptamana asta... nu mai am numarul de telefon ca as suna sa vad poate fi o incurcatura la posta sau ceva... oricum sa lamurim lucrurile, nu am pus topicul in nume de rau...
Comentariu
Cred, nu sunt sigur ca userul este adisor35. A avut un topic de vanzare dar l-a modificat din cate se pare, din cauza ca a vandut ce a avut. Asta cred ca si eu am discutat cu el despre materiale din anuntul sau si avea un Focus Snipe III la 25 de ron.
Comentariu
Daca a trimiso vineri nu pleaca sambata,duminica debea luni.Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
FH:Joola Rhyzm
BH:Joola Samba+ max
Comentariu
Radu668, ca sa nu existe dubii si intrebari, tine-ne la curent daca ti-a ajuns fata Focus Snipe 3.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Scuze... am uitat sa postez... fata mi-a ajuns pe data de 20 feb 2012... domnul a pus-o la posta pe data de 13 feb 2012... mi-a zis ca a pus-o pe 9 sau 10 feb dar nu mai stie exact cand (aici nu imi convine ca m-a mintit... putea spune adevarul si era ok) vorbisem cu domnul adisor35 pe 31 sau 32 ianuarie si mi-a explicat ca are ceva probleme si nu o poate pune decat in 3 februarie sau daca nu ajunge, o pune sigur in 6 februarie... cam asta e povestea oricum sunt multumit ca fata e intacta si arata ca si in poze... toti mai avem probleme si inteleg ca a avut multe si nu a avut timp... problema e ca nu a anuntat si eu m-am tot dus de pomana la posta... bafta tuturor si spor la vanzari
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:37.Procesare...X
Comentariu