am un lemn primorac off- si fete btf sriver-fx 2.1 si donic destro f3 big slam 2.0. doresc un lipici de calitate care sa nu imi rupa fetele la dezlipire dar nici sa le lipesc prea des. multumesc pentru sfaturi.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sfat pentru cumparare unei solutii de lipit
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
SPRING FRESH din cate am citit este foarte bunBLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
haifu este bun...e cam 50 de lei 100ml...folosesc si tulpe,la fel de bun...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Sa nu mai deschid un topic...am o intrebare....pana de curand foloseam SPEED GLUE, si nu am mare experienta legata de solutiile pe baza de apa.Cand lipesc fetele noi, trebuie date doua straturi de solutie? sau e suficient un strat?Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Depinde cat e de vascos lipiciul...eu cu lipici xiom am dat 2 straturi pe fete si 2 pe lemn...fetele au fost dezlipite fara probleme , tot lipiciul a ramas pe feteBLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Eu voi folosi butterfly free chackBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Postat în original de Ben Vezi postSa nu mai deschid un topic...am o intrebare....pana de curand foloseam SPEED GLUE, si nu am mare experienta legata de solutiile pe baza de apa.Cand lipesc fetele noi, trebuie date doua straturi de solutie? sau e suficient un strat?Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Cel mai bun lipici este Stiga Syncro Btg!Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
FH:Joola Rhyzm
BH:Joola Samba+ max
Comentariu
Postat în original de Ben Vezi postEu voi folosi butterfly free chackwww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:20.Procesare...X
Comentariu