Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
aloha dragilor...ma bucur ca am reintilnit vechi si buni prieteni la Sibiu,....Felicitari,, Claudia ,,si tot respectul meu, pentru ca ai avut mila de organizatori, si le-ai lasat trofeul cel mare .Felicitari DOMNUL BELA.si tot binele din lume..,mi-a placut enorm jocul dvs..curat si simplu.voi juca cu dvs oricind cu placere.Voi reveni oricind cu placere la Sibiu...Pina ne-om revedea,,,de la Alba iulia ..un traditional..LONG LIVE ROCK AND ROLL
aloha dragilor...ma bucur ca am reintilnit vechi si buni prieteni la Sibiu,....Felicitari,, Claudia ,,si tot respectul meu, pentru ca ai avut mila de organizatori, si le-ai lasat trofeul cel mare .Felicitari DOMNUL BELA.si tot binele din lume..,mi-a placut enorm jocul dvs..curat si simplu.voi juca cu dvs oricind cu placere.Voi reveni oricind cu placere la Sibiu...Pina ne-om revedea,,,de la Alba iulia ..un traditional..LONG LIVE ROCK AND ROLL
Placerea a fost si de partea noastra !
Va asteptam si data viitoare !
Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450 Just do it !
Turneu puternic,select,atmosfera prieteneasca,voie buna,meciuri spectaculoase si o finala(a cata oare!!???) pronosticata si neinfirmata (din pacate!! dar cred ca nu pentru (inca) mult timp!!!) de offsiders....eterna disputa Lopatica -Govoreanu,trasa la indigo cu celelalte...se instaleaza deja un "complex" Lopatica pentru Govo!?Remarca speciala :cei doi copii din Agnita care s-au "batut" cu mult curaj cu cei mari si prestatia de exceptie a lui nea Bela!,si o scurta observatie pentru organizatori:mai atenti la distribuirea jucatorilor in inferioare,in prima grupa fiind plasati 3 agniteni!(din 5).
O adanca reflectie ma cuprinde de fiecare data cand joc la Sibiu:cum se face ca intr-un oras asa de mare,cu vechi traditii in tenis de masă, turneele se organizeaza pe holurile de la Transilvania!!Oare chiar nu se poate gasi o locatie mai adecvata acestui atat de indragit sport?Va salut cu respect pe toti.
Interventia mea anterioara s-ar putea sa aiba si un substrat pe care nu as vrea sa-l interpretati in mod eronat!
"Reflectia" mea se indreapta spre organele locale si factori de conducere din Municipiul Sibiu care nu pleaca urechea de loc la doleantele iubitorilor de tenis de masă sibieni!Noi,la Agnita,am iceput oarecum la fel ,dar am intrat "tare"peste cei vizati(si peste fotbal) iar acum avem o sala,(asa cum este!!), numai pentru tenis de masă!Va salutam prieteneste pe toti(Gabi,Dragos,Sorin,Darie,Laurentiu,Cornel ,etc) si nutrim cu totii speranta ca veti reusi in eforturile voastre!
Va salut cu respect.
raportat la numarul de locuitori, numarul jucatorilor de tenis de masă nu e (din pacate!) prea mare. Poate daca vor retrograda Vointa si CSU Atlasib
Ce ati realizat dumneavostra la agnita, e dificil in toata tara. Tocmai de asta e de apreciat!
Iata si continuarea clasamentului:
17-18 (1v in sup.)
Comsa Dan
Banu Nicu
19-24(loc 4 in sup)
Ludwig Arthur
Coma Dan
Badiu Vlad
Necula Dumitru
Ciucur Laurentiu
Barac Marius
25-27 (2v in gr. inf.)
Moldovan Razvan
Groza Alexandru
Lacatus Elisei
28-35(1v in gr. inf.)
Manisor Nicu
Beches Andrei
Oprisiu Alin
Filea Adonis
Rus Gheorghe
Pralea C-tin
Ivanus Radu
Somlea Darian
36-40 (0v)
Botian Radu
Stanculescu Bogdan
Dragomir Irina
Mesaros Virgil
Rosiu Ciprian
Vreau sa multumim sponsorului nostru, firma BOROMIR si in special d-lui director ZEICU SEBASTIAN,pentru produsele de panificatie pe care ni le-a oferit si la acest concurs, ca de altfel la toate concursurile organizate de noi pana acum.
Comentariu