Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

TURNEU ''B'' - SIBIU - CUPA HERMANNSTADT - 18 Feb. 2012

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Extraordinar rezultat pentru Nea Bela !
    Asteptam Pozele :P
    We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
    Aristotle

Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane

Comentariu

Reusit..rezultatele unor meciuri pur si simplu neasteptate..ascensiunea lui nea Bela merita atentia celor din varful "ierarhiei""..
      Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
      Pe spate: Tenergy 80
      Pe fata.: Tenergy 64

Comentariu

aloha dragilor...ma bucur ca am reintilnit vechi si buni prieteni la Sibiu,....Felicitari,, Claudia ,,si tot respectul meu, pentru ca ai avut mila de organizatori, si le-ai lasat trofeul cel mare .Felicitari DOMNUL BELA.si tot binele din lume..,mi-a placut enorm jocul dvs..curat si simplu.voi juca cu dvs oricind cu placere.Voi reveni oricind cu placere la Sibiu...Pina ne-om revedea,,,de la Alba iulia ..un traditional..LONG LIVE ROCK AND ROLL

Comentariu

Postat în original de gipsy king Vezi post
          aloha dragilor...ma bucur ca am reintilnit vechi si buni prieteni la Sibiu,....Felicitari,, Claudia ,,si tot respectul meu, pentru ca ai avut mila de organizatori, si le-ai lasat trofeul cel mare .Felicitari DOMNUL BELA.si tot binele din lume..,mi-a placut enorm jocul dvs..curat si simplu.voi juca cu dvs oricind cu placere.Voi reveni oricind cu placere la Sibiu...Pina ne-om revedea,,,de la Alba iulia ..un traditional..LONG LIVE ROCK AND ROLL
          Placerea a fost si de partea noastra !
          Va asteptam si data viitoare !
          Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
          DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
          Just do it !

Comentariu

Turneu puternic,select,atmosfera prieteneasca,voie buna,meciuri spectaculoase si o finala(a cata oare!!???) pronosticata si neinfirmata (din pacate!! dar cred ca nu pentru (inca) mult timp!!!) de offsiders....eterna disputa Lopatica -Govoreanu,trasa la indigo cu celelalte...se instaleaza deja un "complex" Lopatica pentru Govo!?Remarca speciala :cei doi copii din Agnita care s-au "batut" cu mult curaj cu cei mari si prestatia de exceptie a lui nea Bela!,si o scurta observatie pentru organizatori:mai atenti la distribuirea jucatorilor in inferioare,in prima grupa fiind plasati 3 agniteni!(din 5).
            O adanca reflectie ma cuprinde de fiecare data cand joc la Sibiu:cum se face ca intr-un oras asa de mare,cu vechi traditii in tenis de masă, turneele se organizeaza pe holurile de la Transilvania!!Oare chiar nu se poate gasi o locatie mai adecvata acestui atat de indragit sport?Va salut cu respect pe toti.
            I love table tennis !

Comentariu

Nu mai tine mult hegemonia Gabi - Govoreanu! Vin puternic copiii de la Agnita Razvanel al dumneavostra creste de la turneu la turneu
              Aristotle

Comentariu

Interventia mea anterioara s-ar putea sa aiba si un substrat pe care nu as vrea sa-l interpretati in mod eronat!
                "Reflectia" mea se indreapta spre organele locale si factori de conducere din Municipiul Sibiu care nu pleaca urechea de loc la doleantele iubitorilor de tenis de masă sibieni!Noi,la Agnita,am iceput oarecum la fel ,dar am intrat "tare"peste cei vizati(si peste fotbal) iar acum avem o sala,(asa cum este!!), numai pentru tenis de masă!Va salutam prieteneste pe toti(Gabi,Dragos,Sorin,Darie,Laurentiu,Cornel ,etc) si nutrim cu totii speranta ca veti reusi in eforturile voastre!
                Va salut cu respect.
                I love table tennis !

Comentariu

raportat la numarul de locuitori, numarul jucatorilor de tenis de masă nu e (din pacate!) prea mare. Poate daca vor retrograda Vointa si CSU Atlasib
                  Ce ati realizat dumneavostra la agnita, e dificil in toata tara. Tocmai de asta e de apreciat!
                  Ultima editare de Cosnic; 20.feb.2012, 23:18.
                  Aristotle

Comentariu

Iata si continuarea clasamentului:
                    17-18 (1v in sup.)
                    Comsa Dan
                    Banu Nicu
                    19-24(loc 4 in sup)
                    Ludwig Arthur
                    Coma Dan
                    Badiu Vlad
                    Necula Dumitru
                    Ciucur Laurentiu
                    Barac Marius
                    25-27 (2v in gr. inf.)
                    Moldovan Razvan
                    Groza Alexandru
                    Lacatus Elisei
                    28-35(1v in gr. inf.)
                    Manisor Nicu
                    Beches Andrei
                    Oprisiu Alin
                    Filea Adonis
                    Rus Gheorghe
                    Pralea C-tin
                    Ivanus Radu
                    Somlea Darian
                    36-40 (0v)
                    Botian Radu
                    Stanculescu Bogdan
                    Dragomir Irina
                    Mesaros Virgil
                    Rosiu Ciprian

Comentariu

Vreau sa multumim sponsorului nostru, firma BOROMIR si in special d-lui director ZEICU SEBASTIAN,pentru produsele de panificatie pe care ni le-a oferit si la acest concurs, ca de altfel la toate concursurile organizate de noi pana acum.

Comentariu

nu sunt pe ultimul loc?! pentru asta merita sa ma antrenez!
                        ZJ-SZLC
                        fh/bh- Btf Tenergy o5fx

Comentariu

Clasamentul pe prima pagina.
                          ---------- Post added 21-Feb-2012 at 22:10 ----------
                          Si cateva poze:
                          Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
                          DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
                          Just do it !

Comentariu

bravo, CSABY!

Comentariu

Procesare...
                            X