Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Nr. de straturi de ulei de parafina

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Nr. de straturi de ulei de parafina

As avea si eu o intrebare: cate straturi de ulei de parafina/ulei/booster ar trebui date pe fetele DHS Skyline TG 2/3 pentru a merge numai bine?
    Am vazut ca Skyline TG 2 e marcata ca avand 39 de grade duritate si TG 3 - 40. Eu dau fetele cu ulei de parafina cca. o saptamana zi de zi pana cand vad ca buretele nu mai trage ulei. Apoi astept 2 saptamani sa intre complet in burete. Apoi dau un strat pe topsheet sa revina la normal si le lipesc. Cu toate astea mi se pare ca ar fi loc de mai bine. La frig se intaresc si e aproape imposibil de jucat cu ele.
    Nittaku Acoustic, Donic BlueGrip C2, Andro Rasanter R47

+1, insa pentru fetele cu burete european (Stiga Boost TC mai exact)

Comentariu

Trece si frigul asta... Intre timp le-am mai pus putin la murat.

Comentariu

(at)Cip: Ar trebui sa incercati un TG2 sau H3 cu burete #19. E de 36 de grade buretele.
        www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
        http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

La frig buretele saturat[ cu ulei ] devine rigid.

Comentariu

Ceea ce descrieti, suna a super-busterizare. Buretii de 39 si 40 fiind mai duri, este nevoie de astfel de tratament. Mie mi se pare important un lucru: la sfarsit, buretele sa fie mai "umflat" decat topsheetul (nu foarte mult ca nu mai sta fata lipita), ca sa traga de el si sa creeze tensiune. Daca fata ramane dreapta, doar tensiunea din material, nu este suficienta.
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

Am fost plecat din localitate si nu am putut sa citesc pana acum. Va multumesc pentru raspunsuri. Voi incerca si variantele cu burete mai moale. Problema e ca atunci cand nu e frig sunt multumit de felul cum merg fetele astea. Am intotdeauna grija sa fie tensionat topsheetul ca altfel nu sare bine.

Comentariu

Postat în original de Cip Vezi post
                Am fost plecat din localitate si nu am putut sa citesc pana acum. Va multumesc pentru raspunsuri. Voi incerca si variantele cu burete mai moale. Problema e ca atunci cand nu e frig sunt multumit de felul cum merg fetele astea. Am intotdeauna grija sa fie tensionat topsheetul ca altfel nu sare bine.
                Complicata treaba cu uleiul asta. Nu stiu de ce va complicati atata. Daca tot vrei boosterizare da inainte de joc 2 straturi de speed-glue si la revedere. Cu uleiul este bataie de cap si tot ilegal este asa ca nu vad avantajul..
                Blade DHS PG 2
                FH: DHS Hurricane 3
                BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Tine mai mult efectul cu ulei. Ma enerveaza sa tot lipesc.

Comentariu

Procesare...
                  X