Pt detalii pe mp.Butterfly:Gruba carbon,X5 ,X3 ,Kreanga Powerspin,180 ron.Stiga Hans alser,Kjell Johansson.original,Ulf Tikan ,Kor duBuy,400,stiga intensiti carbon,350,Stiga Hibrid wood 280.Gruba Carbon (maner rosu)250.primorac off-,power def,TSP,reflex,110.Petr Korbel,Ma Lin,pasion,150.primorac (fluture negru)350.armstrong Def 300.Killerspin DiamondQc 300.etc Tricarbon 180,Kong Lyngui 130,TSP Tryniti Carbon 250.noi
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand diferite lemne.
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
buna, lista de preturi..?! ma intereseaza t05fx astept poze sporBlade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
As dori sa vad si eu vreo 2,3 poze cu inneforce ZLC daca doresti.Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
FH:Joola Rhyzm
BH:Joola Samba+ max
Comentariu
ma intereseaza X5 daca e Flared si postati greutateaLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
As dori 2,3 poze cu TB ZLC ,schimburi acceptati?Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
Comentariu
Ceva poze cu lemnele as dori si eu sa vad .
Multumesc.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
Postez eu o poza cu o parte din lemne pana gasim un hosting bun pentru poze:
Il voi anunta pe (at)Mimusrem sa raspunda intrebarilor si celor care au trimis mesaje private.
Comentariu
Postat în original de Joe Anderson Vezi postPostez eu o poza cu o parte din lemne pana gasim un hosting bun pentru poze:
Comentariu
Postat în original de Gabriel N Vezi postAs dori sa vad si eu vreo 2,3 poze cu inneforce ZLC daca doresti.
---------- Post added 20.02.2012 at 15:38 ----------
Postat în original de manyaku88 Vezi postma intereseaza X5 daca e Flared si postati greutatea
---------- Post added 20.02.2012 at 15:42 ----------
Postat în original de Kralizec Vezi postS-a mai cerut si vad ca nu s-a postat. O lista de preturi se poate?Ultima editare de Joe Anderson; 20.feb.2012, 15:44.
Comentariu
o lista de preturi ca sa-ti faci o parere despre produse sunt noi sau folosite si poze ar fi ideal succes la vanzare....Blade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700
Comentariu
Cand ati spus ten fx la care dintre ele v-ati referit 05, 25, 64?Lemn Darker Speed 90
Fh tenergy 05 FX 2.1
Bh Razka 7 max
Comentariu
am trimis adresa inca nu am primit un raspuns la mp, vreau eu X5Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
430 si eu suport PR.
---------- Post added 21.02.2012 at 10:28 ----------
05fx..
---------- Post added 21.02.2012 at 10:31 ----------
ok..dar nu mai am cutia original?.
Comentariu
Este ok nu mor fara cutie sper ca mai este valabil lemnu nu?Daca da il cumpar eu.Stima!Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
Comentariu
Ce pret au Ten. 05 fx ?
Multumesc.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4713
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 264Likes received: 328
fetele stiga calibra sunt noi sau sh daca sunt sh va rog poze si demensiuni !! SI PRET SI DACA ACCEPTATI SI SCHIMBURI !! SAU Numai bani ? multumesc!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:23.Procesare...X
Comentariu