sunt noi..max.140ron (la ce schimb v-ati gandit?)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand diferite lemne.
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
X5 e in drum spre mineLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4713
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 264Likes received: 328
nu stiu cu ce ati dorii sa schimbati eu am mai multe fete si lemne handmade spuneti dvs ce ati dori si atunci discutam multumesc !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Mai intreb o data ...Ce pret au Ten. 05 fx ?
Multumesc.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
Postat în original de mimusrem Vezi post...NOI:
X5 180ron, Kreanga Aeros 120ron, Kong Linghui 130ron, Tricarbon 180 ron, Gruba carbon 160 ron, Primorac off-.120 ron, Schlager Precision 140ron, TB T 5000 450 ron, MATSUSHITA Def 110 ron, JOOLA Wing Fast 150 ron, Korbel Magic Hand-off 120 ron, Stiga Hybrid Wood 280 ron, TSP standard 70 ron...PALETA ASAMBLATA : lemn PRIMORAC-OFF-si fete:TEN 64,YASAKA PRYDE 350 ron.MAZE Pasion.130 ron .
X5..VANDUT
ZLC..VANDUT
X5:
Tricarbon:
Matsushita:
Timo Boll T5000:
Stiga Hybrid Wood:
...FOLOSITE:
TB ALC 450 ron, Innerforce ULC 450 ron, SK7 200 ron, NITTAKU VIOLIN 380 ron.
Innerforce ULC:Vandut
Timo Boll ALC:
Nittaku Violin:
...VECHII:
STIGA STELLAN BENGTSSON 450 ron, STIGA ORIGINAL 400 ron, COR DU BUY 490 ron.
BENGTSSON-VANDUT
Stiga Original:
Cor Du Buy:
STIGA STELLAN BENGTSSON:
FETE:
Ten FX ,230 ron STIGA Calibra LT.140ron ,,joola PHOENIX,110 ron ,ACUDA S1 120 ron .
Restul pozelor se pot vedea la adresa http://photobucket.com/palete .Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Se pare ca e o problema in recunoasterea literelor din alfabetul maghiar, voi rescrie numele, omitand accentele. Deci cele trei semnaturi sunt ale lui Gergely Gabor, Jonyer Istvan si Klampar Tibor.Ca o recunoastere in timp a valorii lor, Butterfly a botezat doua lemne cu numele primilor doi, celebrele Gergely Carbon, unul din cele mai populare lemne din toate timpurile si Jonyer Hinoki. Cer iertare titularului topicului, dar am simtit nevoia sa fac aceste precizari.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Si Klampar a avut lemn, facut de Butterfly, cu numele sau. Are chiar Tibi unul, posibil unic in Romania. Iata unul din Germania : http://schmetterball-tt.de/shop/Rari...elt::1762.htmlLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Donic Acuda S1 , la ce pret este va rog ?
Aveti doar S1 sau si S2.
Multumesc anticipat.Boys, be ambitious !
Comentariu
boboc- 12.apr.2011
- 11
- Buzău, Romania
- 45
Likes given: 0Likes received: 0
imi manifest si eu interesul pentru tricarbon. daca ar mai exista un lemn sunt 100% doritor. multumesc.BUTTERFLY KISO HINOKI V
BH+FH : Sriver-FX 2.1mm
Comentariu
cadet- 10.feb.2012
- 16
- Moravita, Timis, Romania, Romania
- 51
Likes given: 0Likes received: 0
Salut mai ai tricarbonul?
Daca te intereseaza dau la schimb un Donic epox control si un tulpe carbun
Tel:0757603809
Multumesc
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:39.Procesare...X
Comentariu