Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
mulțumesc „sensei” pentru înscriere...
cu ocazia asta mai fac o încercare timida, pe care daca n-aș face-o ar ?nsemna sa ma mint pe mine. e vorba de domnul profesor Barabaș Claudiu. el mi-a bagat de fapt în cap „obsesia” pentru tenis de masă, iar „sensei” din agnita mi-o tot zg?ndarește obsesia asta.
daca vede domnul barabaș ce scriu bine, daca nu poate am noroc sa fie vreu bistrițean care-l cunoaște.
?n primul rând trebuie sa știe claudiu barabaș urmatoarele: ia sa-ți amintești domnule ce faceam noi în sala de lectura în loc sa ?nvațam în sesiune...!
buuuun...?n al doilea rând: sa te înscrii la turneul asta și sa dai mita organizatorilor ca sa ne puna în aceeași grupa...! :P
?n al treilea rând: indiferent cum faci sa vii acolo, macar și numai ca spectator, vreau de la tine o sticluța mica cu para crescuta direct în ea...nu ma intereseaza palinca ca nu-s prieten cu spirtoasele; da oricum poate bem amândoi o bere în pauza cu ocazia zilei de naștere a lui iliescu...!
daca nu conving „destinul” cu mesajul asta sa-l trimita pe barabaș la sala sâmbata...asta e, eu am încercat...
Din grupul de la Agnita se retrage Puiulet Josif(probleme de ultima ora).
Din Or.Victoria se inscriu la Amatori:Ludvic Artur si Danaila Virgil.
Sa speram ca n-o mai ninga pana sambata dimineata!!
Vazandu-l pe Vasile inscris la amatori cu MA18 ma gandeam ca singura sansa e sa ma-nscriu la sectiunea copii sub 45 de ani... dar din pacate nu vad nimic asemanator...
Asadar nu-mi ramane decat varianta amatori...
deci, din Botoșani, Corneanu Sorin - amatori (speram ca vremea sa ne permita sa putem face deplasarea)
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu