Mihalescu Dinu din Timișoara
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B, CLUB 11 Timișoara - Cupa Smiley, editia a 11-a, 03.03.2012.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Eu sper sa se inscrie cat mai multi participanti la acest turneu, daca nu se vor inscrie nici nu stiu ce-o sa piarda.FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
Postat în original de Bogy Vezi postDin Timișoara: Popescu Carol & Dracea Catalin.
Si bineinteles (vorba prietenului nostru Edi, The Smiley Brothers ), Radu & Bogdan Danescu.FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postDin Deva - Matei Dumitru si, din pacate, trebuie sa va dau o veste proasta : vine si Rodica
Tocmai ma pregateam, acum vreo 10 minute sa modific titlul concursului, din "Cupa Smiley 11" in "Cupa Smiley Light 11".
Va astept cu cea mai mare placereBLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de Bogy Vezi postTiti, asa vesti proaste sa tot primim
Tocmai ma pregateam, acum vreo 10 minute sa modific titlul concursului, din "Cupa Smiley 11" in "Cupa Smiley Light 11".
Va astept cu cea mai mare placere
Comentariu
Bogy, cu regret eu ma retrag de data asta dar ramane valabila faza cu Timisoreana.
Abia astept sa ma intalnesc cu prietenii din Timișoara si Arad, dar sunt nevoit din motive obiective sa-mi aman participarea pentru editia 12.
Am rezolvat si cu fata rosie am pus un Xiom Omega 2. Faza cu manelistii fara numar e reala avea cauciucul intors (nu se mai vedea ce tip a fost si nici nr de omologare) si in loc de lisa era ceva in genul zimti scurti si copti la soare .
Mult succes organizatorilor si maxim de forma participantilor!
Comentariu
Provizoriu, pina voi posta tot clasamentul:
Locul 1. Sicoe Rodica - Cugir.
Locul 2. Florescu Eleodor - Deva.
Locul 3. Roman Bogdan - Arad.
Locul 4. Boata Edgar - Arad (marea surpriza a serii).BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Felicitari pentru realizare,s-a mai scurs o fila placuta din seria cupei Smiley.
Urmatoarea ar trebui sa fie un A.
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postFelicitari pentru realizare,s-a mai scurs o fila placuta din seria cupei Smiley.
Urmatoarea ar trebui sa fie un A.
Chiar aceasta editie Smiley 11, la Club 11 Timișoara trebuia sa fie turneu A, dar am renuntat cind am aflat de concurscul domnului Florin Apian, de la Bistrița. Desi intre Timișoara si Bistrița sint 450 de km (iar regulamentul prevede 400 de km intre doua turnee de tip A), nu am vrut sa ma agat de cei 50 de km in plus. Cred ca spiritul de fair-play trebuie sa domine aceasta competitie si sa ne intrecem la masa de joc, nu in numarul si categoria turneelor. Este si timp si loc pentru o gramada de tuenee, numai bunavointa si cooperare intre organizatori fie.
Cu siguranta, in viitorul apropiat o sa urmeze si un turneu Smiley…A la Club 11 Timișoara.Ultima editare de Bogy; 05.mar.2012, 11:51.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Una din surprizele placute ale Cupei Smiley 11 a fost vizita neasteptata a domnului Mihai Bodeanu, caruia ii multumim si pentru faptul ca a avut bunavointa sa joace (fiind complet neechipat pentru tenis de masă) un set amical in compania prietenului sau, domnul Eleodor Florescu.
Restul filmarilor le gasiti pe prima pagina, in postul 3.
Mihai Bodeanu vs Eleodor Florescu.
BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:45.Procesare...X
Comentariu