Postat în original de iaru horatiu
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A Cluj-Napoca 17 martie 2012 Open - Amatur CUPA BT DIRECT - editia I
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Eu cred ca nu fac bine nimanui aprecierile astea, si mie imi place cel mai mult sa joc la Bistrița dar asta nu inseamna ca ceilalti organizatori nu se straduiesc sa fie totul OK.
Fiecare turneu are avantajele si dezavantajele lui, in functie de conditiile oferite, priceperea organizatorilor si situatiile neprevazute care pot aparea.
La Bistrița avem o sala foarte buna, dar in care totusi este dificil sa ingramadesti mai mult de 130 de participanti. Avand in vedere ca sint destule turnee mai mari prin tara -care sint apreciate-, rezulta ca sint multi care stiu foarte bine ce este de facut inainte sa se inhame la a organiza un turneu.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3460
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Postat în original de FlorinBN Vezi postEu cred ca nu fac bine nimanui aprecierile astea, si mie imi place cel mai mult sa joc la Bistrița dar asta nu inseamna ca ceilalti organizatori nu se straduiesc sa fie totul OK.
Fiecare turneu are avantajele si dezavantajele lui, in functie de conditiile oferite, priceperea organizatorilor si situatiile neprevazute care pot aparea.
La Bistrița avem o sala foarte buna, dar in care totusi este dificil sa ingramadesti mai mult de 130 de participanti. Avand in vedere ca sint destule turnee mai mari prin tara -care sint apreciate-, rezulta ca sint multi care stiu foarte bine ce este de facut inainte sa se inhame la a organiza un turneu.
---------- Post added 10.03.2012 at 20:29 ----------
Postat în original de FlorinBN Vezi postEu cred ca nu fac bine nimanui aprecierile astea, si mie imi place cel mai mult sa joc la Bistrița dar asta nu inseamna ca ceilalti organizatori nu se straduiesc sa fie totul OK.
La Bistrița avem o sala foarte buna, dar in care totusi este dificil sa ingramadesti mai mult de 130 de participanti. Avand in vedere ca sint destule turnee mai mari prin tara -care sint apreciate-, rezulta ca sint multi care stiu foarte bine ce este de facut inainte sa se inhame la a organiza un turneu.
Comentariu
senior- 21.mar.2009
- 922
- Cluj-Napoca, Romania
Likes given: 46Likes received: 40
Postat în original de marcu vasile Vezi postDeparte gandul de mine de a jigni pe cineva . Sunt de acord cu dumneavoastra. Dar sa privim si realist.Avem cu ce ne lauda .
---------- Post added 10.03.2012 at 20:29 ----------
SAU puteti organiza dumneavoastra un concurs la Vatra Dornei si sa il dati exemplu de buna practica.
Shuni si Mihai au intentii bune, se straduiesc sa iasa totul bine asa ca nu vad rostul insistentelor dumneavoastra.Hurricane III (by Nittaku)
Jun Mizutani ZLC
Nittaku Hammond Z2
Comentariu
mai oameni buni...daca au ramas clujenii așa deodata fara 30 de mingi, respectați-le necazul....doar nu vor veni cu un microbuz de mingi la fiecare turneu! mai terminați odata cu „carotajul” asta, ca organizare nu ?nseamna sa aduci mingi...
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3460
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Postat în original de valentinm Vezi postPuteti deschide un topic nou daca vreti sa vorbiti de detaliile organizarii unui concurs.
SAU puteti organiza dumneavoastra un concurs la Vatra Dornei si sa il dati exemplu de buna practica.
Shuni si Mihai au intentii bune, se straduiesc sa iasa totul bine asa ca nu vad rostul insistentelor dumneavoastra.
De aceea inchei aici discutia.Referitor la organizarea unui concurs la V.D. nu stiu ce o sa aduca ziua de maine DOAMNE AJUTA.
SUCCES ATAT PARTICIPANTILOR,CAT SI ORGANIZATORILOR CONCURSULUI.Va salut cu respect.
Comentariu
Lakatos Zsolt, Miercurea Ciuc. Apropo de mingi, scrieti pe ele: FURAT DE LA AMATUR-CLUJ! sa vedem cu le mai scot la joc prin alte locatii!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Rusu Calin - Open - Cluj Napoca
Pop Mihai - Amatori - Cluj NapocaAmultart of+//Tenergy 64//Tenergy 64
Comentariu
organizator principal- 12.iul.2007
- 1440
- Cluj Napoca
- 42
Likes given: 45Likes received: 237
Inscrisi open pana la ora actuala:
1. Apian Florin - Bistrița 5
2. Gogu Gabriel - Cluj Napoca 8
3. Miron Mihai - Cluj Napoca 32
4. Rusu Calin - Cluj Napoca 94
5. Toth Laszlo - Cluj Napoca 262
6. Sipos Renata - Oradea 386
Inscrisi Amatori:
1. Bekesi Zsolt - Arad 567
2. Boata Edgar - Arad 350
3. Mezsar Razvan - Arad 623
4. Munteanu Radu - Arad 0
5. Silveira Alexandra - Cluj Napoca 622
6. Anitei Marcel - Cluj Napoca 325
7. Ban Peter - Cluj Napoca 308
8. David Zoltan - Cluj Napoca 384
9. Gogu Mihnea - Cluj Napoca 354
10. Ifrosa Petru - Cluj Napoca 561
11. Jorjuca Ioana - Cluj Napoca 0
12. Maxim Dacian - Cluj Napoca 778
13. Otvos Robert - Cluj Napoca 1018
14. Pop Mihai - Cluj Napoca 305
15. Radu Serban Cluj Napoca 223
16. Rebrisorean Daniel - Cluj Napoca 581
17. Vari Bela - Cluj Napoca 618
18. Ciorca Marian - Floresti 0
19. Dragos Petru - Floresti 0
20. Lakatos Zsolt Miercurea Ciuc 146Ultima editare de FlorinBN; 13.mar.2012, 16:45.
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4723
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 329
pop zoltan dej amatori
hruban andrei din dej amatori
ALEHANDRO DIN DEJ AMATORIDAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
organizator principal- 12.iul.2007
- 1440
- Cluj Napoca
- 42
Likes given: 45Likes received: 237
Open:
Apian Florin Bistrița 5
Gogu Gabriel Cluj Napoca 8
Miron Mihai Cluj Napoca 32
Rusu Calin Cluj Napoca 94
Toth Laszlo Cluj Napoca
Sipos Renata Oradea 386
Amatori:
Meszar Razvan Arad
Munteanu Radu Arad
Boata Edgar Arad 350
Bekesi Zsolt Arad 567
Jorjuca Ioana Cluj Napoca
Otvos Robert Cluj Napoca 1018
Radu Serban Cluj Napoca 223
Pop Mihai Cluj Napoca 305
Ban Peter Cluj Napoca 308
Anitei Marcel Cluj Napoca 325
Gogu Mihnea Cluj Napoca 354
David Zoltan Cluj Napoca 384
Ifrosa Petru Cluj Napoca 561
Rebrisorean Daniel Cluj Napoca 581
Vari Bela Cluj Napoca 618
Silveira Alexandra Cluj Napoca 622
Maxim Dacian Cluj Napoca 778
Pop Zoltan Dej 291
Pop Danut Dej 294
Hruban Andrei Dej 470
Ciorca Marian Floresti
Dragos Petru Floresti
Lakatos Zsolt Miercurea Ciuc 146
Ott Nistor Ioan Nasaud 1588
Spaller Tiberiu Nasaud 214
P.S. Chiar imi pare foarte rau pe cei care i-am botezat. Nu a fost cu intentie.
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1750
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 12Likes received: 54
Din Sanpaul(Mureș) la amatori:Kriszta Arpad Lorand, Lorincz Ferenc si Kulcsar LorandUltima editare de krisztalori; 14.mar.2012, 15:06.Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
senior- 21.mar.2009
- 922
- Cluj-Napoca, Romania
Likes given: 46Likes received: 40
Maxim Valentin
Cluj Napoca, amatoriHurricane III (by Nittaku)
Jun Mizutani ZLC
Nittaku Hammond Z2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:17.Procesare...X
Comentariu