Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Inconvenientele marunte resimtite oarecum de catre participantii la acest turneu(lumina soarelui pana dupa-masa la unele mese,iluminat redus, spre seara, la multe mese,gardurile lipsa intre mese) palesc in fata LECTIEI DE VIATA si SPORTIVITATE pe care ne-au transmis-o componentii lotului de la Lamont!Ma inchin in fata modestiei si talentului lor cu deosebit respect si profunda admiratie!CHAPEAU, stimati colegi!
Felicitari invingatorilor,cei mai buni dintre cei buni,felicitari invinsilor,felicitari organizatorilor care,in ciuda numarului mare de participanti,au dus pana la capat in mod exemplar acest turneu!Felicitari Mihai,tie si echipei de colaboratori,in special lui Florin care a "transmis in direct" turneul pentru cei de "acasa"!
Va salut cu respect !
Multumesc celor care m-au felicitat pentru castigarea turneului.A fost un turneu bine organizat si pana la urma organizatorii au oferit si mingi de joc,deci am avut si cu ce sa jucam.
Domnule Laky sa stiti ca nu sunt chiar "imun" la iarba si meciul cu dvs. si apoi cu domnul Radu Serban a fost dificil.Oricum meciurile impotriva aparatorilor sunt interesante pentru mine.
Ma bucur ca unii jucatori considera ca sunt la nivel de Open,insa personal cred ca am foarte multe carente in joc,iar dupa ceea ce am vazut cu totii ca se joaca la Open,nu cred ca reusesc sa fac fata cu brio.
Ma uit cu admiratie la jocul Openistilor si imi doresc ca intr-o zi sa ajung la acel nivel de joc.
Numai bine tuturor.
Blade: BtyPrimorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Stati linistit domnule Matei dmvs arata ti bine,as vrea eu sa arat asa la varsta dmvs,si apoi jucatori de tenis nu sint negri la suflet nu am cum,aici e vorba de fotograf si de aparat cel care a facut pozele nu se prea pricepe trebuie sa il iertam
draga prietene dorinta noastra a celor mai slabi este sa te vedem cit mai rapid pe locul 50 si apoi restul va fi istorie la sectia amatori,Inca o data felicitari si o alergare cit mai usoara spre Open,,,Salutari familiei mai ales ingerasului,,,.de la Alba un super salut,,,, LONG LIVE ROCK AND ROLL ---------- Post added 20.03.2012 at 10:01 ---------- mesajul este pentru prietenul Coznin,dar cum uni dintre noi am facut scoala de IT sovietica ne mai prindem urechile intre taste
Stati linistit domnule Matei dmvs arata ti bine,as vrea eu sa arat asa la varsta dmvs,si apoi jucatori de tenis nu sint negri la suflet nu am cum,aici e vorba de fotograf si de aparat cel care a facut pozele nu se prea pricepe trebuie sa il iertam
Multumesc frumos ! Dau o bere ---------- Post added 20.03.2012 at 22:44 ----------
Bine ar fi sa aiba aceeasi parere si Mihaly de la Reghin, cu care am avut o disputa, nu prea academica. Sa speram ca totul s-a intimplat din cauza presiunii psihice la care am fost supusi.
Multumesc frumos pentru poze !
Comentariu