Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce trebuie sa fac sa imi imbunatatesc paleta?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Ce trebuie sa fac sa imi imbunatatesc paleta?

    Buna,

    Sunt jucator de tenis de masă de 35 de ani (de la 5 ani). Folosesc in momentul de fata o paleta Timo Boll Gold (am achizitionat-o gata asamblata). Nu sunt multumit de efect (nu are efect) si nici de viteza. Am vazut alte palete care in momentul servei nici nu poti returna serva. Puteti sa ma ajutati cu ceva informatii? Sunt dispus sa investec intr-un lemn si fete noi.

    Multumesc, Titus

  • #2
    Buna ziua, resitenii sunt renumiti in tenisul de masa amator... mergeti la sala de tenis undeva pe langa gara si sunt sigur ca va pot ajuta domnii de acolo sa va faceti o paleta profesionista... incercati paletele domnilor de la sala si vedeti cu ce va impacati mai bine... trebuie sa va cumparati un lemn profesionist si fete profesioniste pt numai asa veti putea avansa si neaparat este nevoie de antrenament sa va formati constanta in lovituri si siguranta... si chestiunea cu serva este din cauza ca dvs nu stiti sa cititi efectul imprimat in minge, eu ca si multi alti jucatori si cunoscatori returneaza cu mult mai mare usurinta o serva cu o paleta hobby, ca si a dvs, decat cu una profesionista dar posibilitatile de atac, block, taiat dupa returnare sunt stramtorate... dvs aveti nevoie de antrenament cu cineva care stie ce vorbeste si de o paleta buna... bafta si sper ca v-am fost de folos
    Lemn: Butterfly Petr Korbel
    BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

    Comentariu


    • #3
      Waw...35 de ani , multa vreme . Forumul e plin de informatii , puteti folosi cu incredere functia " Search " , referitor la problema d-voastra puteti praciza si suma pe care ati vrea sa o investiti si tipul de joc pe care il faceti (atacant , aparator , etc. ) doar asa veti putea primi sfaturi strict pentru problema pe care o aveti .
      BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
      "Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"

      Comentariu


      • #4
        Cel mai bine ar fi sa incercati cateva palete inainte!Eu am facut greseala sa iau o paleta dupa sfaturile unor "experti" si acum caut alta!

        Comentariu


        • #5
          In principiu trebuie un buget. La 150 ron nu se gasesc palete foarte grozave.
          Poate SH ceva mai adaptabil.
          TsE

          Comentariu

          Procesare...
          X