TURNEU A LA PIATRA-NEAMT 22 SEPTEMBRIE '07 urmeaza detalii
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A LA PIATRA-NEAMT 22 SEPTEMBRIE ,07
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
cadet
- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
Likes given: 0Likes received: 0
inainte de circuitul amatour (DE A STII ) faceam si noi multe cupe (le ziceam) care se lasau cu gratare cu mici si fluvii de bere, insotite de cantari specifice(care au fost pe la noi au vazut cam ce gratar avem ,faci intr-o singura tura cam cati vin la un turneu A BUN)
nu cred ca are vreo relevanta sala in care se joaca.daca spatiul de joc e bun si iti place tenisul de masa totul e ok.BLADE:Kreanga Aeros
BH:Tibhar Torpedo
FH: Globe National
Comentariu
,,Nu conditiile bune dau categoria unui turneu".BLADE:Kreanga Aeros
Comentariu
Si poate o sa particip si eu la un turneu A,ca m-ai ambitionat.BLADE:Kreanga Aeros
Comentariu
cadet- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
[color=red]SUNTETI BINEVENITI IN PERLA MOLDOVEI MUNICIPIUL PIATRA-NEAMT.Sala de sport unde se va desfasura concursul este situata in cadrul Colegiului Calistrat Hogas,langa Posta centrala sau vis a vis de serviciul de pasapoarte .In sala vor fi 8 mese.Pentru cei care vin cu o zi mai devreme locuri de cazare sunt berechet pentru toate buzunarele. Asteptam cu drag o participare cat mai mare. cat despre premii: medalii, cupe,diplome si sa vedem ceva sponsori. Taxa de participare 15-20 ron.Vom avea si gustari+apa .ANDREI DAN TEL.0744379756 ORA DE INCEPERE 9
Comentariu
cadet- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
eu am sa va dau cateva repere pt. cazare, dar va rog sa imi spune-ti din timp pt. rezervare(vorbim de grupuri). Centrul de agrement cozla ,camere 4-6-8 paturi 26 lei, H .Ceahlau 190 lei cam. 2 paturi(pt. grupuri reducere) ,pensiunea Aris ,cam.2 loc.70 lei,cam. 3 loc. 90 lei ,4 loc.120 lei(toate cu baie in camera, pretul este pe camera),cam.2 loc. 50 lei, fara baie(baie pe hol)....ATAT DEOCAMDATA...R E V I N, aici numarul pensiunilor si hotelurilor depaseste (cred) numarul de locuitori (a, uitam si bancile),am mai vazut asa ceva pe valea Prahovei si in Apuseni
Comentariu
cadet- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
ca sa captez si mai mult interesul pot spune ca orasul se transforma (pt. cei care-l stiu) cu 360 grade,incepand de la telecabina partii de schi,sanius(sa speram ca vom mai prinde ani cu ninsoare),toata infrastructura schimbata,stadion de ***** ,este situat intre munti pe valea Bistritei,manastiri la tot pasul,ctitori ale lui Stefan si nu numai
Comentariu
Beeeton! Venim si din Bistrița citiva.
Care ar fi varianta mai fara gropi Bistrița-Piatra N.?
La ora 9 incepe inscrierea sau meciurile?
Pensiunea Aris (camera cu 2 paturi - 70ron ) e departe de sala?TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
cadet- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
o varianta buna ar fi prin Reghin,Gheorgheni chei, nu e cu multi km. mai lunga decat prin Tihuta, V-Dornei.Chestia cu inscrierea sau inceperea meciurilor,nu cred ca se pune problema sa vina omul de la sute de km. anuntat si sa-i spui ca nu participa(la un drum se pot intampla multe, ma refer la o pana de cauciuc),toate hotelurile si pensiunile sunt in zona(nu este București) ,am sa revin in cursul zilei de maine cu alte pensiuni si alte preturi
Comentariu
Coordonator Onorific- 06.feb.2006
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
salut
multumim deocamdata si vorbim mai incolo,deci am inteles ca drumul prin cheile bicazului e bun
Comentariu
Rugaminte
Pentru cei care au filee bune, va rugam sa ne ajutati si sa aduceti cu voi.
Cu despartitoarele am rezolvat.
Multumim anticipat!Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2460
- Reghin
- 58
Likes given: 262Likes received: 454
Daca totul merge bine si Reghinul va fi sub Pietricica.Mai mult ca sigur vom duce cel putin patru filee, poate cinci.
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2460
- Reghin
- 58
Likes given: 262Likes received: 454
Daca totul merge bine si Reghinul va fi sub Pietricica.Mai mult ca sigur vom duce cel putin patru filee, poate cinci.
Comentariu
cadet- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
super.Revin dupa cum am promis cu alt loc bun de cazare:Hotel in cadrul Grupului scolar economic(h.nou) camera 2paturi 60 lei cu baie in camera ,va rog sa-mi spune-ti din timp.
Comentariu
premii
Acestea sunt cupele si speram ca nu vor fi goale[/img]Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Coordonator Onorific- 06.feb.2006
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
salut
din pacate din cluj nu participa nimeni din motive tehnice si nici de la centru Lamont nu vine,dar s-ar putea sa vina domnul Sargu tot de la Lamont,lasam sa cistige cei din bistrita, sa nu zica ca iara ca se fac aranjamentes si cistiga numai clujeni.
Comentariu
Re: salut
Postat în original de NICOVALA CUGIRdin pacate din cluj nu participa nimeni din motive tehnice si nici de la centru Lamont nu vine,dar s-ar putea sa vina domnul Sargu tot de la Lamont,lasam sa cistige cei din bistrita, sa nu zica ca iara ca se fac aranjamentes si cistiga numai clujeni.
Din Bistrița pina la urma ne-am hotarit sa venim 6, fara cazare ... venim, batem si plecam.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:53.Procesare...X
Comentariu