Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
stii ca este o vorba cine-imparte parte-si face.......dar mai este si alta cizmaru n-are incaltari si croitoru n-are haine (ultima nu prea suna bine),la joaca om vedea
str ALEXANDRU CEL BUN ,LANGA POSTA CENTRALA, SAU VIS A VIS DE PASAPOARTE (STIE TOT JUDETUL NT.)......COLEGIUL CALISTRAT HOGAS ....TEL. MEU 0744379756 DAN
am sa fac cateva comentarii despre turneu;fiind primul ne scuzati pentru micile........ marile greseli comise doar asa se prinde experienta.Finala s-a jucat in familie Opincaru Marius si Marcel, fiind castigata de primul Marius l-a invins in semi. pe Florin Apian si Marcel pe Bogdan Nitu,de apreciat Bogdan l-a batut in sferturi pe Nistor Dorel 3-0 si confirma o victorie anterioara.IN CONCLUZIE DIN 4 CUPE.......... 3 AU RAMAS IN ORASUL GAZDA
Daca am gresit numele sau localitatea cuiva imi cer scuze anticipat si il rog sa ma corecteze ca voi face imediat modificarea.
In rest daca sunt neclaritati la intocmirea clasamentului pot da explicatii suplimentare daca cineva crede ca a fost gresit punctat.
Blade:TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon FH:Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05 BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Vreau sa mentionez aici 2 jucatori care desi nu au fost printre premianti organizarea ar fi fost mult mai dificila; GATEA MARIUS si CIUBOTARU IOAN le multumesc si pe aceasta cale
Frumos turneul, mie organizarea mi s-a parut foarte buna, n-au fost nici prea multe discutii la repartizarea in tabloul de 16 - cred ca varianta asta e cea mai buna (s-a folosit si la Cimpia Turzii).
Cred ca daca mai exersam un pic inainte la baloane era alta situatia cu cupele, dar poate data viitoare ...
Multumim organizatorilor si celor care au facut eforturi ca totul sa iasa bine si sa ne vedem si la Bistrița !
PS: mi se pare ca asta-i primul turneul A in care clasamentul apare in aceeasi zi (ati avut ceva previziuni? )
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
mai multumesc in mod special prietenilor de la Reghin ,pt. filee si Ciucanilor pt. mingi,cat si tuturor participantilor pt. frumusetea jocurilor si fair-play
Avem o mare dezamagire.
Nu intelegem noi "pietrenii" ce s-a intimplat cu speranta noastra Andrei Verdeanu care a disparut pur si simplu de la club. Am vazut doar ca la felicitat pe Bogdan.
Pt. Andrei; "e pacat sa te opresti acum"
Blade:TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon FH:Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05 BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
e gresit clasamentul...uitati va la celelalte turnee sa vedeti cum s a facut clasamentul,fara nici o suparare!
e primul turneu la care trec de grupe si sunt pnuctat numai cu 6 pc (bacardi are 5 puncte si eu care am trecut de grupe doar 6...)
..in rest totul a fost OK,felicitari organizatorilor!
Ciprian, in regulament scrie ca locurile 25-28 sunt punctate cu 6 pct.
Pe locurile 25-28 i-am plasat pe cei care desi s-au calificat in grupele superioare nu au realizat nici o victorie. Nici o victorie nu au realizat nici cei plasati pe locurile 29-32, dar au mai putine victorii in grupele inferioare.
Daca am gresit numele sau localitatea cuiva imi cer scuze anticipat si il rog sa ma corecteze ca voi face imediat modificarea.
In rest daca sunt neclaritati la intocmirea clasamentului pot da explicatii suplimentare daca cineva crede ca a fost gresit punctat.
Am sa te rog sa stergi punctele si am sa rog toti organizatorii: NU PUNETI PUNCTAJELE TURNEELOR ci numai clasamentul. Nu este corect ca din 50 de participanti sa dai la 20 cate 5 puncte. Punctajele turneelor le fac eu.
Comentariu