Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Us open 1990
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Acum ma pregateam sa pun linkul asta pe forum
Ce skimburi domnule erau pe vremea aia! Cred ca elita europeana de atunci e cu doua clase peste ce joaca europenii acum.
Foarte fain comentariul lui Seemiller.
In reclama de la Butterfly (e si un lemn Cresail acolo ) apare si jucatorul canadian pe atunci Horatio Pintea (nascut in Bihor).Ultima editare de vali; 20.apr.2012, 23:55.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
frumos video, se juca tenis de calitate si in vremea aia...
un alt lucru care l-am remarcat din reclamele acestui video este ca americanii sunt cu cel putin 22 de ani inaintea noastra (in 90" foloseau deja carti de credit Visa..)
Comentariu
Bine .. Foarte bine si frumos se juca ... Parca mai vad si eu mingea, o miscare ..una alta iar chinezii nu erau robotii de astazi, erau " more humans" dar tot se "transferau" in tarile civilizate gen Yang Jianhua (Germany) ... si altii catva pe care i-am zarit in generice... Ce sa mai zic de pantoful telefon !!! GENIALE RECLAME ...NOI pe atunci ne pregateam pt ..."V-am prins vrajitorelor !" ... si Adidas Torsion ....Mizutani ZLC | MX-S
Comentariu
Postat în original de vali Vezi postAcum ma pregateam sa pun linkul asta pe forum
Ce skimburi domnule erau pe vremea aia! Cred ca elita europeana de atunci e cu doua clase peste ce joaca europenii acum.
Foarte fain comentariul lui Seemiller.
In reclama de la Butterfly (e si un lemn Cresail acolo ) apare si jucatorul canadian pe atunci Horatio Pintea (nascut in Bihor).
Despre comentariul lui Seemiller - exact asta am remarcat si eu cand am vazut filmul.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:41.Procesare...X
Comentariu