Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Lemn pentru Topspin in forta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Lemn pentru Topspin in forta

Salut.Dupa mult timp de documentari pe internet m-am hotarat sa cer o parere userilor de pe acest forum,poate reuseste cineva sa ma ajute.
    Practic tenisul de masa de ceva timp,dar am avut doar 2 palete profesionale pana acum.Prima a fost T10,iar acum am un Balsa Carbo X5.Vreau sa schimb paleta dintr-un singur motiv:vreau sa incerc cat mai multe materiale atat cat imi permit banii si in primul rand timpul.
    Intrebarea pe care vroiam sa o pun este urmatoarea:Ce lemn mi-ati recomanda pentru un topspin in forta si un blocking cat mai usor?Marturisesc ca imi place sa joc mai mult pe backhand pentru block,atac,taiat,etc.,iar forehandul mai mult pentru topspin de la distanta si drive-uri.Cu aceasta ocazie daca cineva poate sa ma ajute , va rog sa imi recomandati unul din aceste lemne(iar daca le are cineva astept un pm cu oferte).Va spun de acum ca as prefera mai mult sa fac schimb pt ca nu stau prea bine cu banii si nu vreau sa stau sa vand,iar apoi sa caut lemnul sa il cumpar,asadar daca are cineva lemnul si este interesat de un schimb,astept pm).(Scz ca nu am postat in topicul pentru vanzare,dar in primul rand am deschis topicul pentru sfaturi si apoi pentru cumparare/schimburi).
    Lemnele la care ma gandeam eu sunt : Yasaka Ma Lin Extra Offensive,Nittaku Septear,Galaxy k4 sau k6(doar pt ca am inteles ca sunt clone TBS si Maze),Butterfly Primorac si alte lemne din aceeasi categorie si la preturi cat mai reduse
    Mai mentionez ca am cumparat de pe forum un Xiom Omega 4 Pro si am un DHS Skyline TG2.
    O zi buna si astept raspunsurile voastre.

Primul a fost T-11.
    www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
    http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

Daca vrei un lemn un pic mai rigid ia-ti Yasaka Ma Lin EO, daca vrei un lemn ceva mai moale in care sa simti mingea ia-ti Nittaku Septear. Amandoua se incadreaza foarte bine la ce vrei tu. Eu personal mi-am schimbat Ma Lin EO cu un Septear pentru ca mi-a placut foarte mult cum se simte mingea in Septear...lucru care la Yasaka EO nu se intampla datorita rigiditatii sale. Oricum amandoua sunt exceptionale pentru capace (atat pasive cat si active) si pentru topspin.
      LE : Fata aia chinezeasca s-ar putea sa nu iti placa pe Septear...pe Yasaka insa o sa o simti mai bine...
      --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
      --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

Comentariu

Din cate ai zis tu , cred ca mai bine s-ar potrivi Septear-u pt ce caut eu acum.O sa incerc sa caut mai adanc pe internet,pt ca prima oara cand am cautat ceva de lemnele astea nu prea am gasit multe informatii sau reviewuri.Ms de raspuns.
        ---------- Post added 02.03.2012 at 16:58 ----------
        (at)valyca85 Sunt sigur ca este o paleta buna,dar mi s-a pus pata pe Timo Boll Spirit si Michael Maze si pana nu o sa incerc ceva de genul ala nu cred ca o sa pot sa joc cu sufletul impacat.

Comentariu

lemnul tau este pentru topspinuri foarte in forta ; probabil nu te-ai exprimat bine...

Comentariu

Scuze.Cred ca ai dreptate.Reusesc sa dau topspin foarte in forta cum ai zis tu , dar imi este extrem de greu cu acest lemn.As vrea ceva care sa dea mingiei o traiectorie mai curbata.

Comentariu

Daca dumneavoastra spuneti ca doriti un lemn rigid schlager carbon sau schlager light(este mai usor) ar fi bun unu dintre acestea...
              Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
              FH:Joola Rhyzm
              BH:Joola Samba+ max

Comentariu

(at) Gabriel N Am mai citit o data primul post si chiar nu stiu de unde v-am lasat impresia ca as vrea sa joc cu un Schlager Carbon.Dupa cum am zis , momentan am un Balsa Carbo X5 si as renunta la carbon pentru ceva cu mai mult control.Lemnele pe care le-ati enumerat dvoastra sunt lemne rapide.Vreau un lemn din care sa nu plece mingia ca din racheta.

Comentariu

balsa carbo x5 este destul de moale ; in functie de fata,topspinurile pot fi chiar curbate ; inseamna ca din contra,vreti topspinuri controlate,nu in forta ; ar mai fi nitaku septear ; apoi treceti la categoria all+ ; dar repet ca lemnul este bun ptr tospinuri controlate si curbate ; aveti nevoie de niste fete moi ; rakza 7 soft, acuda s3, vario big slam , de ce nu focus 3 snipe ; dar cu ce fete jucati pe galaxy ?

Comentariu

(at) midnight8080 Pe Galaxy aveam un cream transcend si nu mai stiu exact ce.Oricum,nu am apucat sa joc prea mult cu ea pt ca am pierdut-o
                    Vad ca majoritatea userilor de pe forum zic numai lucruri bune despre Septear.Sincer nu m-ar deranja sa o incerc si pe asta,desi nu stiu exact cum o sa imi afecteze jocul.
                    Atunci o fi de la fete.O sa pun Omega 4 Pro pe backhand si o sa mai incerc sa joc cu ea daca imi permite timpul si daca nu o vand pana atunci.
                    Poate aveti dreptate si pana la urma sunt eu de vina si nu paleta,dar insist atat de mult pt ca am incercat la sala un Galaxy T-7 care nu avea cine stie ce fete pe ea si imi venea mult mai natural sa dai topspin.

Comentariu

Postat în original de midnight8080 Vezi post
                      balsa carbo x5 este destul de moale ; in functie de fata,topspinurile pot fi chiar curbate ; inseamna ca din contra,vreti topspinuri controlate,nu in forta ; ar mai fi nitaku septear ; apoi treceti la categoria all+ ; dar repet ca lemnul este bun ptr tospinuri controlate si curbate ; aveti nevoie de niste fete moi ; rakza 7 soft, acuda s3, vario big slam , de ce nu focus 3 snipe ; dar cu ce fete jucati pe galaxy ?
                      Combinatia balsa+carbon nu e prea grozava pt. topspin. E mai buna la contre si capace. Normal ca se poate da topspin f bine, dar sunt lemne mai bune la asta decat balsa x5
                      ---------- Post added 02.03.2012 at 18:51 ----------
                      Postat în original de doktorashu32 Vezi post
                      (at) midnight8080 Pe Galaxy aveam un cream transcend si nu mai stiu exact ce.Oricum,nu am apucat sa joc prea mult cu ea pt ca am pierdut-o
                      Vad ca majoritatea userilor de pe forum zic numai lucruri bune despre Septear.Sincer nu m-ar deranja sa o incerc si pe asta,desi nu stiu exact cum o sa imi afecteze jocul.
                      Atunci o fi de la fete.O sa pun Omega 4 Pro pe backhand si o sa mai incerc sa joc cu ea daca imi permite timpul si daca nu o vand pana atunci.
                      Poate aveti dreptate si pana la urma sunt eu de vina si nu paleta,dar insist atat de mult pt ca am incercat la sala un Galaxy T-7 care nu avea cine stie ce fete pe ea si imi venea mult mai natural sa dai topspin.
                      Vezi ca Galaxy Apollo de pe T7-le meu este o fata foarte buna...

Comentariu

Scuze scuze Este o fata buna,tocmai asta am zis si eu , doar ca m-am exprimat prost

Comentariu

Postat în original de doktorashu32 Vezi post
                          Scuze scuze Este o fata buna,tocmai asta am zis si eu , doar ca m-am exprimat prost
                          ) Da ma, este asemanatoare cu H3, dar are un burete mai saltaret. Daca nu ai auzit de ea, nu inseamna ca nu e buna.

Comentariu

Cu cat este lemnul mai lent, cu atat va trebui sa dati topspinul mai "in forta".
                            Lemn- Bty Viscaria
                            FH - TENERGY 05
                            BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
                            X