Salutare tuturor , de multa vreme caut pe internet PALETA POTRIVITA , de cand joc tenis am jucat numai cu palete praf.asa sunt paletele unde joc eu tenis , mesele nu prea bune , locul cam mic sa te misti , si nu prea poti sa inveti..si as dori sa cumpar o paleta , joc numai pe atac , rar joc defensiv , nu imi pot permite prea mult , in jur de 100-130 LEI..
si as mai dori ceva baieti daca are cineva timp sa imi explice:
Ce ar trebuie sa imbunatatesc la jocul meu.
Am doar 14 ani.
Sunt din Medgidia.
Vreau sa joc tenis de masă serios dar nu am unde , nu sunt cluburi la mine in oras , sunt 2 locale de biliard si tenis
Vreau sa imi spune-ti cu ce gresesc in jocul meu , daca ma va ajuta o paleta noua.
Am un VIDEOCLIP cand jucam tenis de masă cu un prieten , el joaca defensiv si mie greu cu el , cand jucam , jucam care este mai bun , si nu prea luam in serios.
va rog foarte mult sa ma ajutati.
Uitati VIDEOCLIPUL
Va place cum joc ? sau prea amator. raspundeti la cele de mai sus , multumesc mult baieti !
sau Download daca cel de sus nu functioaneaza.
http://fastupload.ro/62261d9b391eefc...fdf28f8ec.html
Si sa va mai spun ceva , chiar de 2 martie 2012 am sunat la cei de la federatie si le-am zis ce trebuie sa fac pentru a juca acolo , iar m-au intrebat cati ani am , am spus 14 , si m-au intrebat pentru ce vreau sa joc , le-am zis pentru performanta , au zis ca este prea tarziu pentru asa ceva.., normal se practica de la 5-6 ani.Credeti ca pot face ceva? chiar imi doresc sa fac ceva din sportul acesta.
Vreau sa va mai intreb la amatur.tenisdemasa.ro conteaza varsta ?
Sau stiti daca sunt competitii in 2012 la varsta mea?
si as mai dori ceva baieti daca are cineva timp sa imi explice:
Ce ar trebuie sa imbunatatesc la jocul meu.
Am doar 14 ani.
Sunt din Medgidia.
Vreau sa joc tenis de masă serios dar nu am unde , nu sunt cluburi la mine in oras , sunt 2 locale de biliard si tenis
Vreau sa imi spune-ti cu ce gresesc in jocul meu , daca ma va ajuta o paleta noua.
Am un VIDEOCLIP cand jucam tenis de masă cu un prieten , el joaca defensiv si mie greu cu el , cand jucam , jucam care este mai bun , si nu prea luam in serios.
va rog foarte mult sa ma ajutati.
Uitati VIDEOCLIPUL
Va place cum joc ? sau prea amator. raspundeti la cele de mai sus , multumesc mult baieti !
sau Download daca cel de sus nu functioaneaza.
http://fastupload.ro/62261d9b391eefc...fdf28f8ec.html
Si sa va mai spun ceva , chiar de 2 martie 2012 am sunat la cei de la federatie si le-am zis ce trebuie sa fac pentru a juca acolo , iar m-au intrebat cati ani am , am spus 14 , si m-au intrebat pentru ce vreau sa joc , le-am zis pentru performanta , au zis ca este prea tarziu pentru asa ceva.., normal se practica de la 5-6 ani.Credeti ca pot face ceva? chiar imi doresc sa fac ceva din sportul acesta.
Vreau sa va mai intreb la amatur.tenisdemasa.ro conteaza varsta ?
Sau stiti daca sunt competitii in 2012 la varsta mea?
Comentariu