Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Salutare ,Ma ajuta cineva in privinta tenisului de masa ?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Salutare ,Ma ajuta cineva in privinta tenisului de masa ?

Salutare tuturor , de multa vreme caut pe internet PALETA POTRIVITA , de cand joc tenis am jucat numai cu palete praf.asa sunt paletele unde joc eu tenis , mesele nu prea bune , locul cam mic sa te misti , si nu prea poti sa inveti..si as dori sa cumpar o paleta , joc numai pe atac , rar joc defensiv , nu imi pot permite prea mult , in jur de 100-130 LEI..
    si as mai dori ceva baieti daca are cineva timp sa imi explice:
    Ce ar trebuie sa imbunatatesc la jocul meu.
    Am doar 14 ani.
    Sunt din Medgidia.
    Vreau sa joc tenis de masă serios dar nu am unde , nu sunt cluburi la mine in oras , sunt 2 locale de biliard si tenis
    Vreau sa imi spune-ti cu ce gresesc in jocul meu , daca ma va ajuta o paleta noua.
    Am un VIDEOCLIP cand jucam tenis de masă cu un prieten , el joaca defensiv si mie greu cu el , cand jucam , jucam care este mai bun , si nu prea luam in serios.
    va rog foarte mult sa ma ajutati.
    Uitati VIDEOCLIPUL
    Va place cum joc ? sau prea amator. raspundeti la cele de mai sus , multumesc mult baieti !
    sau Download daca cel de sus nu functioaneaza.
    http://fastupload.ro/62261d9b391eefc...fdf28f8ec.html
    Si sa va mai spun ceva , chiar de 2 martie 2012 am sunat la cei de la federatie si le-am zis ce trebuie sa fac pentru a juca acolo , iar m-au intrebat cati ani am , am spus 14 , si m-au intrebat pentru ce vreau sa joc , le-am zis pentru performanta , au zis ca este prea tarziu pentru asa ceva.., normal se practica de la 5-6 ani.Credeti ca pot face ceva? chiar imi doresc sa fac ceva din sportul acesta.
    Vreau sa va mai intreb la amatur.tenisdemasa.ro conteaza varsta ?
    Sau stiti daca sunt competitii in 2012 la varsta mea?
    Ultima editare de Rusu Ciprian; 03.mar.2012, 04:09. Motiv: am gresit cu videoclipul , am crezut ca se poate viziona aici,doar linkul de download este bun!

Am uitat deja VIDEOCLIPUL !
    Banuiesc ca tu esti cel cu pulover gri. Pot sa-ti spun ca cel in verde face mult mai bine aparare, decat faci tu atac.
    Pentru performanta, daca muncesti foarte mult, peste 10 ani, poti "intra in carti", dar pana atunci o sa tot iei bataie de la cei de varsta ta, care au inceput tenisul, cu multi ani in urma. Daca-ti doresti mult, nu te lua dupa cei care-ti vor repeta mereu ca "este prea tarziu". De asta ai sa te lovesti toata viata, in tot ceea ce vrei sa intreprinzi.
    La Amatur nu conteaza varsta, dar s-ar putea sa conteze pentru tine. Exista si departajari pe grupe de varsta.
    Pentru celelalte intrebari, las si pe alti colegi de forum, sa-ti raspunda.
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de Rusu Ciprian Vezi post
      Salutare tuturor , de multa vreme caut pe internet PALETA POTRIVITA , de cand joc tenis am jucat numai cu palete praf.asa sunt paletele unde joc eu tenis , mesele nu prea bune , locul cam mic sa te misti , si nu prea poti sa inveti..si as dori sa cumpar o paleta , joc numai pe atac , rar joc defensiv , nu imi pot permite prea mult , in jur de 100-130 LEI..
      si as mai dori ceva baieti daca are cineva timp sa imi explice:
      Ce ar trebuie sa imbunatatesc la jocul meu.
      Am doar 14 ani.
      Sunt din Medgidia.
      Vreau sa joc tenis de masă serios dar nu am unde , nu sunt cluburi la mine in oras , sunt 2 locale de biliard si tenis
      Vreau sa imi spune-ti cu ce gresesc in jocul meu , daca ma va ajuta o paleta noua.
      Am un VIDEOCLIP cand jucam tenis de masă cu un prieten , el joaca defensiv si mie greu cu el , cand jucam , jucam care este mai bun , si nu prea luam in serios.
      va rog foarte mult sa ma ajutati.
      Uitati VIDEOCLIPUL
      Va place cum joc ? sau prea amator. raspundeti la cele de mai sus , multumesc mult baieti !
      sau Download daca cel de sus nu functioaneaza.
      http://fastupload.ro/62261d9b391eefc...fdf28f8ec.html
      Si sa va mai spun ceva , chiar de 2 martie 2012 am sunat la cei de la federatie si le-am zis ce trebuie sa fac pentru a juca acolo , iar m-au intrebat cati ani am , am spus 14 , si m-au intrebat pentru ce vreau sa joc , le-am zis pentru performanta , au zis ca este prea tarziu pentru asa ceva.., normal se practica de la 5-6 ani.Credeti ca pot face ceva? chiar imi doresc sa fac ceva din sportul acesta.
      Vreau sa va mai intreb la amatur.tenisdemasa.ro conteaza varsta ?
      Sau stiti daca sunt competitii in 2012 la varsta mea?
      Salut,
      foarte important este in cazul tau timpul,
      daca ai timp(10-12ore pe saptamana),cu un adversar de la care ai ce sa inveti si o paleta buna in 2 ani poti........depinde de tine
      Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
      Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
      Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK

Comentariu

am timp , dar cateodata nu prea gasesc cu cine sa ma duc , asta ma enerveaza.., Mai astept pareri , multumesc mult .

Comentariu

Rblade te poate ajuta cu siguranta-are o oferta foarte buna in banii aia,cu lemn LKT instinct si fete gambler reflectoid parca,la 130 ron-da-i un pm si te ajuta,e f de treaba si foarte serios
          Lemn:Butterfly Liu Shiwen
          FH: Tenergy 05
          BH: Dignics 05

Comentariu

Da george are dreptate..sau i-ati o paleta de la el cu 60 de lei care este excelenta pentru tine..stiu un prieten care joaca de doua ori mai bine si joaca cu paleta de la RBlade si paleta este excelenta am jucat si eu cu ea...
            Blade:Galaxy T-11
            FH:Yasaka Rakza 7 max
            BH:Yasaka Rakza 7 soft max

Comentariu

eu m-am patimit ani de zile cu o paleta profi,chiar trebuie sa iti cumperi o paleta pentru tine!si ceva antrenament,e foarte greu sa joci tenis in blugi am jucat astazi intr-un loc in care spatiul e la fel de mic si luminozitatea scazuta.este destul de greu sa te desfasori intr-un astfel de loc!poti gasi pe you tube lectii de tenis de masă!bafta!
              tb alc t05/t05 fx

Comentariu

va multumesc foarte mult pentru sfaturi , poate mai vin si altele , barem o scot la capat.

Comentariu

Procesare...
                X