Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pareri despre fete chinezesti

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Pareri despre fete chinezesti

Salut
    Va rog sa ma ajutati cu niste pareri despre fetele chinezesti nelipicioase care pot inlocui fetele europene.
    Caut niste fete ieftine cu care sa fac o paleta de rezerva.
    Am citit despre fetele 729 Focus III Snipe 2.1mm si
    Gambler Outlaw Classic (Pre-tuned) care se pare ca sunt bune. Puteti sa mi spuneti cum sunt, cu ce fete se aseamana, daca stiti si altele la fel sau mai bune, sau daca exista ceva asemanator cu Tibhar genius.
    Ca duritate, buretele prefer sa fie mediu sau moale.
    Va multumesc
    Blade: Bty M. Maze
    FH: T. Genius 2.0
    BH: T. Genius 2.0

Salut , daca doresti o recomandare profesionista si serioasa iti recomand sa iei legatura cu RBLADE , el se ocupa ce fete chinezesti ieftine si nu numai , iti spun asta pentru ca si eu mi-am facut comanda de la el de lemn Ayous Hinoki si ca fete : cream transcend si focus snipe , tipul este profesionist si cu siguranta te va ajuta sa alegi ce ti se potriveste . Ca si idee uitate la oferta lui http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...alaxy-LKT-DHS)
    Sper sa iti gasesti ce cauti .
    Mult succes
    Lemn : LKT Ayous-Hinoki
    FH: Xiom Omega IV Pro
    BH: Friendship/729 Focus 3 Snipe

Comentariu

Postat în original de george_hptm Vezi post
      Salut , daca doresti o recomandare profesionista si serioasa iti recomand sa iei legatura cu RBLADE , el se ocupa ce fete chinezesti ieftine si nu numai , iti spun asta pentru ca si eu mi-am facut comanda de la el de lemn Ayous Hinoki si ca fete : cream transcend si focus snipe , tipul este profesionist si cu siguranta te va ajuta sa alegi ce ti se potriveste . Ca si idee uitate la oferta lui http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...alaxy-LKT-DHS)
      Sper sa iti gasesti ce cauti .
      Mult succes
      Multumesc mult,
      Am citit subiectul din link, de acolo mi a venit ideea sa caut fete chinezesti, ca o alternativa
      mai ieftina la fetele pe care le vreau, dar voiam si alte pareri in afara celor direct interesati.
      Am sa l contactez sigur si pe Rblade, dar dupa ce aflu si alte pareri.
      O seara Buna

Comentariu

treci pe la sala mr pong intr-o zi ... poti incerca gambler reflectoid,friendship transcend cream,geospin,tackspeed,faster...
        tibhar def plus jumulita
        gambler reflectoid 1,0
        dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Postat în original de Joo Vezi post
          treci pe la sala mr pong intr-o zi ... poti incerca gambler reflectoid,friendship transcend cream,geospin,tackspeed,faster...
          Multumesc,
          Am sa incerc sa ajung sapt viitoare intr o zi,
          daca nu va deranjeaza sa mi le aratati ....
          o zi buna

Comentariu

Joo, vezi ca REMI intreba de fete nelipicioase
            www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
            http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

salut, Joo, la ce sala sa vin sa incerc si eu fetele amintite de tine mai sus. M-ar interesa sa achizitionez 2 fete transcend cream. ms

Comentariu

Postat în original de Costin_amator_2012 Vezi post
                salut, Joo, la ce sala sa vin sa incerc si eu fetele amintite de tine mai sus. M-ar interesa sa achizitionez 2 fete transcend cream. ms
                Salut
                Vezi ca Joo este din Iași. Se referea la o sala din iasi (Mr Pong)
                O zi buna

Comentariu

Vezi aici cateva discutii despre fete chinezesti , tacky / non tacky si mai ales review-urile foate bune scrise de George Durdun.
                  Eu nu pot sa spun decat ca ma impac bine cu fetele chinezesti si am jucat mai mult de o duzina pana aacum. Dintre toate mi-am ales Focus Snipe care mi se potriveste manusa jocului pe FH, dar cu siguranta sunt si altele pe care le astept sa le testez si voi scrie despre ele pt ca am incercat sa aflu de pe forum informatii despre ele si nu am gasit nimic sau aproape nimic.
                  Am vazut ca la moda este ca toata lumea sa scoata clone de T05 si de aici s-a declansat o intreaga nebunie care ne avantajeaza pe noi toti dar si cu reversul medaliei care consta in bani investiti si teste de tot felul. Review-uri foarte ok scrie si Grasomega pe care il felicit pentru efortul de a testa tot felul si abilitatea de a le descrie conform feelingului si jocului sau.... cu toate ca il simt ca nu e mare fan de "cartoane" chinezesti ... dar le aduce pe drumul cel bun dupa ce le ia lipiciul si le megaboosteaza ...Recunosc ca nici eu nu am timp de prea mult "break in" pe tema asta, uneori, si poate un pic de ajutor nu strica ... dar riscul este sa dispara calitatile initiale ale fetei ...
                  Revenind la subiect, acum astept sa testez Reflectoid 2.0, pt ca Reflectoid 1,5 mi se pare o fata excelenta de BH IMHO, pentru jocul scurt, defensiv. Cat despre Tibhar genius acum astept o fata din china care se pare ca este in zona lui Tibhar dar pana nu ma joc cu ea nu o pot recomanda. Stiu ca Tibhar au avut o colaborare cu Palio si de aici au iesit ceva fete, in genul celor de la Yasaka, la preturi modice ....
                  Intradevar RBlade te va putea ajuta in a gasi fete care sa se potriveasca cu ce cauti dar foarte important este si lemnul pe care o asezi ...
                  zi buna
                  cristake
                  Mizutani ZLC | MX-S

Comentariu

am jucat vreo 6 luni cu reflectoid de 1,5 mm pe fh...am vrut sa pun o fata noua ca poate si-a pierdut din calitati...aiurea...o fata chinezeasca jucata mi se pare mai buna decat una noua...nu mai are lipiciul si a devenit mai moale...
                    tibhar def plus jumulita
                    gambler reflectoid 1,0
                    dawei 388 D-1 ox

Comentariu

am pus pe un lemn bty kong linghui pe rever o fata geospin si pe FH un sp transcend de la friendship.mi s-a parut una din cele mai echilibrate si bune palete cu care am jucat din categoria fetelor chinezesti ieftine.acum doresc sa incerc GIANT DRAGON.PT. CEI INTERSATI : http://www.giant-dragon.com/

Comentariu

am jucat vreo 6 luni cu reflectoid de 1,5 mm pe fh...am vrut sa pun o fata noua ca poate si-a pierdut din calitati...aiurea...o fata chinezeasca jucata mi se pare mai buna decat una noua...nu mai are lipiciul si a devenit mai moale...
                        joo are perfecta dreptate.....fetele chinezesti sunt mai rapide putin atunci cand intervine uzura ,caci nu mai sunt lipicioase si se inmoaie putin....eu am un geo spin tacky,care cu niste sapun lichid l-am frecat pana o devenit mat....nu mai lipeste mingea si e mai rapida.....cat despre spin,nu s-a modificat prea mult....RESPECT PT FETELE CHINEZESTI cat mai ales pretul lor si durata de viata.....nu se vor ridica niciodata la nivelul japonezelor,dar pt mine marfa chinezeasca inseamna un pret corect pt un produs made in china,
                        fh-xiom vega-pro 2mm
                        blade--galaxy-v16
                        bh-xiom omega tour--max

Comentariu

Procesare...
                        X