Buna ziua as dorii sa-mi spuna si mie cineva ce fețe se potrivesc cu Timo Boll ZLC pr ntru mai mult control si viteza medium-rapid.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fetze potrivite
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
senior
- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 112Likes received: 65
Eu am pe acelasi lemn TIMO BALL ZLC,fata omega sigma europa max cu care ma inteleg foarte bine,atat din punct de vedere al controlului cat si al spinului-viteza.Aici depinde in mare masura si de mana,antrenament si experienta.Eu zic ca merita sa incerci acest lucru.Succes.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Eu joc cu fratele JM, tot ZLC. Dupa ceva documentare pe net/forumuri/discutii inclusiv cu cei de la Buzău care au fost foarte de treaba am ales T05FX. Cred ca orice fata tensor cu burete mai moale merge.Jun Mizutani
Tenergy 05 FX
Comentariu
Xiom Omega 4 pro sau Omega 4 Euro pe fh si Joola Samba+ pe bh ar fii brici!Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
FH:Joola Rhyzm
BH:Joola Samba+ max
Comentariu
care ar fi diferenta ca si greutate, viteza/control intre ce am eu in semnatura si lemnul Timo Boll ZLC cu fete tenergy 05 fx sau tenergy 05 la 2,0-2,1 grosime? m-ar mai interesa si durabilitatea fetelor, in comparatie cu cele xiom sigma pro...DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM
Comentariu
Postat în original de laurentiucat Vezi postcare ar fi diferenta ca si greutate, viteza/control intre ce am eu in semnatura si lemnul Timo Boll ZLC cu fete tenergy 05 fx sau tenergy 05 la 2,0-2,1 grosime? m-ar mai interesa si durabilitatea fetelor, in comparatie cu cele xiom sigma pro...Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
FH:Joola Rhyzm
BH:Joola Samba+ max
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:42.Procesare...X
Comentariu