Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar iarba- long pimples

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cumpar iarba- long pimples

Salutari

Ca si in topic - cumpar cea mai strange iarba - long pimples.
    Sa o stapanesc cat mai greu si sa-i puna reale probleme adversarsarului.
    Am citit cate ceva aici http://members.pcug.org.au/~dean/lp-rubbers.html
    Fatza sa fie pana in 35 RON
    Blade: Nittaku Tenaly Carbon
    Rubbers: Tibhar Grass DTecs + Tenergy 05

Dr. Neubauer SuperBlock si Hallmark Original sunt cele mai "otravaite" ierburi dar vor fi interzise din iunie 2008 pentru ca nu indeplinesc coeficientul minim de rotatie.

Se presupune ca asta ar fi lista cu ierburile lise interzise din 2008:
    Andro Clou, Krypto
    Donic Alligator, Alligator Soft, Piranja 2 Original, Piranja Formula Donic
    Dr Neubauer Inferno, Monster, Boomerang, Roulette, Scalpel, SuperBlock, The Wall
    Hallmark Original, SuperSpecial, SuperSpecial Extra, SuperDefence, Friction Special
    Imperial Defender, Magic Swing
    Joola Fakir, Razor
    Proma Diaboloc
    Tibhar Grass Devil
    Toni Hold Virus 2000, Virus II
    TSP Curl Bamboo, Cactus, Combi
    TT Master R-Flex, Swing Back I, Swing Back Special

Ai putea sa incerci Dr Neubauer Diamant sau Hallmark Frustration pentru ca si acestea au ''disturbing effect" sau Feint long Ox

Sau poti sa incerci o multime de ierburi chinezesti ieftine. Le gasesti la www.presports.com

Comentariu

Dr. Neubauer Superblock e nemaipomenita. O am pe rever. Un topspin in forta returnat pe masa e punct sigur. Mi-a luat ceva timp sa ma acomodez cu ea si pot spune ca inca nu o pot stapani. Eu am pus-o pe un lemn Butterfly Schlager Carbon. Pot spune ca merita fiecare leut.
      Blade: Butterfly Schlager Carbon off+
      FH: Butterfly Tenergy 19, 2.1
      BH: Dr. Neubauer Superblock Extreme, OX

Comentariu

Postat în original de leordarares
        Dr. Neubauer SuperBlock si Hallmark Original sunt cele mai "otravaite" ierburi dar vor fi interzise din iunie 2008 pentru ca nu indeplinesc coeficientul minim de rotatie.
        Se presupune ca asta ar fi lista cu ierburile lise interzise din 2008:
        Andro Clou, Krypto
        Donic Alligator, Alligator Soft, Piranja 2 Original, Piranja Formula Donic
        Dr Neubauer Inferno, Monster, Boomerang, Roulette, Scalpel, SuperBlock, The Wall
        Hallmark Original, SuperSpecial, SuperSpecial Extra, SuperDefence, Friction Special
        Imperial Defender, Magic Swing
        Joola Fakir, Razor
        Proma Diaboloc
        Tibhar Grass Devil
        Toni Hold Virus 2000, Virus II
        TSP Curl Bamboo, Cactus, Combi
        TT Master R-Flex, Swing Back I, Swing Back Special
        Ai putea sa incerci Dr Neubauer Diamant sau Hallmark Frustration pentru ca si acestea au ''disturbing effect" sau Feint long Ox
        Sau poti sa incerci o multime de ierburi chinezesti ieftine. Le gasesti la www.presports.com

TB ALC/05FX

Comentariu

Postat în original de kimbao
          Dr. Neubauer Superblock e nemaipomenita. O am pe rever. Un topspin in forta returnat pe masa e punct sigur. Mi-a luat ceva timp sa ma acomodez cu ea si pot spune ca inca nu o pot stapani. Eu am pus-o pe un lemn Butterfly Schlager Carbon. Pot spune ca merita fiecare leut.
          Asa pot spune si eu ca un topspin in forta e un punct sigur.
          Cel mai bun lucru pe care-l poate face cineva care are dr. Neubauer este sa-l lase pe adversar sa se bata singur.
          TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Eu as spune mai degraba fara sa jignesc, ca sunt stiluri complementare de joc ...

Fiecaruia i se potriveste ceva din materialele produse si aprobate ITTF ...

Oponentii cu iarba, fie ca fac anti-joc pur sau nu, obliga robo-topspinistii sa mai si gindeasca nitel
            Pina la urma, toti au de cistigat experienta si toti progreseaza !

Apropo, Chen Weixing nu joaca tenis de masă ? Sau Joo See Hyuk ?

Comentariu

Pai Joo Se Hyuk parca joaca cu softuri nu cu iarba?
              Lemn- Bty Viscaria
              FH - TENERGY 05
              BH - TENERGY 80

Comentariu

...
                Blade: Butterfly Schlager Carbon
                FH:TENERGY 05
                BH:TENERGY 05

Comentariu

Mi se pare numai mie, sau "unii" considera ca ofensivii sunt mai grozavi decat defensivii ? Am mai vazut asta si la alte sporturi, din pacate!
                  Butterfly Gergely Alpha
                  Xiom Sigma Pro max
                  Xiom Sigma Pro max

Comentariu

Nu cred ca sunt mai grozavi.Cred ca au calitati motrice superioare si mai mult nerv.Trebuie sa ai calitati si sa faci aparare dar daca esti un tip activ si iti place miscarea si sa lupti nu vei alege niciodata apararea.Cea mai buna aparare e atacu si nu am inventat eu asta.Cred ca e o axioma.Ca atare nici nu prea ajung in varf multi aparatori.Nu am o cultura bogata in ceea ce priveste tenisul de masa dar eu nu prea stiu mari campioni aparatori.Poate ca au fost sau poate ca vor fi dar cu siguranta ca vor fi in minoritate.Cum ar fi sa te apuci de box si sa te antrenezi la incasat pumni pana ce adversaru nu te mai poate lovi si sa castigi asa.Poate e cam dura comparatia dar cam asta cred eu.Nu am nimic cu aparatorii probabil ca dupa 60 de ani daca apuc o sa fac si eu aparare cand nu o sa mai pot dar pana atunic prefer sa dau in minge pana iasa fum(aici mi-am permis sa citez pe cineva sper sa nu se supere)

Comentariu

Da, Hyuk a jucat si cu iarba intradevar.
                      Referitor la ceea ce se discuta vreau sa mai spun odata ceea ce am mai spus candva: fara defensivi, fie ei cu sau fara "ierburi", viatza ar fi mult mai searbada. Intradevar, la varf acced mai des ofensivii dar ce satisfactie deosebita simte intreaga lume atunci cand un defensiv ajunge pe culmi! Exista o sumedenie de meciuri frumoase dar cel mai frumos dintre toate care le-am vazut pana acum este unul dintre W. Schlager si Joo Se Hyuk, in care cel din urma a facut deseori din Schlager un veritabil aparator.
                      Lemn- Bty Viscaria
                      FH - TENERGY 05
                      BH - TENERGY 80

Comentariu

Atita timp cit fiecare respecta maniera celuilalt de a juca tenis de masă (evident in litera regulamentului ITTF), cu speed-glue sau fara, cu Bryce Max sau fara, cu iarba sau fara etc. nu sunt probleme....

Problemele (frustrarile) apar atunci cind nu intelegem ce se intimpla la masa, nu ne putem adapta la adversar, nu avem contramasuri si nu vrem sa recunoastem asta.

Evident ca atunci e simplu sa aruncam vina pe adversar, "cu iarba lui idioata", cu "antijocul dracului", "asta nu-i tenis de masă" etc. etc. etc.

De indata ce se rezolva "enigma" abordarii jocului contra "materialelor", criticile incep sa dispara, ba chiar apare o "dragoste" de a bate pe cei din "dark side". Si apare PREFERINTA sa ii joace spre partea cu "materialul", de obicei reverul.

Apropo, sunt pline forumurile TT de "inchizitori" care ii urasc temeinic pe ierbari="anormali"="trisori" etc. ... Sper sa nu deschidem si aici un proces al maimutelor.

In ceea ce ma priveste, e ultima luare de pozitie in domeniu.

Comentariu

Problema e sa nu te apuci sa joci cu "materiale" doar pentru castigul imediat, ci chestia asta sa vina din convingerea ta de aparator in cazul de fata.
                          Blade DHS PG 2
                          FH: DHS Hurricane 3
                          BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Postat în original de ciprian
                            Problemele (frustrarile) apar atunci cind nu intelegem ce se intimpla la masa, nu ne putem adapta la adversar, nu avem contramasuri si nu vrem sa recunoastem asta.
                            multumesc ptr raspuns! este exact ceea ce cred si eu! tt e un sport excelent de la care avem numai de invatat! succes tuturor!
                            Butterfly Gergely Alpha
                            Xiom Sigma Pro max
                            Xiom Sigma Pro max

Comentariu

Re: cumpar iarba

Postat în original de mircea.garaz
                              Peste tot actioneaza cele doua forte + si -,bine si rau !

si in tenis sunt cei care joaca tenis si cei care cumpara iarba !
                              Ati facut din tantar armasar!
                              Va tanguiti de parca nu ati incapea pe podium din cauza aparatorilor.
                              Priviti clasamentul si vedeti ca in primii 25 sunt doar 2 aparatori.
                              DR. NEUBAUER SPECIAL
                              DR.NEUBAUER DOMINATION+SUPERANTI 1.5

Comentariu

Si la mine e ultimul mesaj pe tema asta nu are rost sa continuam la nesfarsit pana la urma e o chestiune de gust si de calitati dar nu poti spune ca preferi o Dacie sau un Trabant pt ca nu esti in stare sa pilotezi un Lamborghini sau orice alt bolid.Am terminat si sper sa nu se supere nimeni.

Comentariu

Procesare...
                                X