Salutare...Ce se intampla daca lovesc mingea cu mana(mai precis cu degetul care tin palata).De exemplu adversarul imi inalta mingea,eu doresc sa o lovesc tare iar in mod accidental lovesc mingea cu degetul,rezultand o lovitura scurta langa fileu(desigur fara intentia mea ).Ce se intampla?Multumesc anticipat.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lovitura cu mana.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Conform regulamentului, o astfel de lovitura este valabila daca mingia a atins orice parte a mainii, pana la incheietura, nu mai sus.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
...si sa nu mai atinga dupa aceea alta parte a mainii sau paleta...FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
Mi s-a intamplat o faza nostima la un Amatur. Ca orice ierbar care se respecta, mai invart si eu paleta. Dupa ce am servit cu iarba, am vrut sa mut softul pe FH si am scapat paleta din mana, chiar cand din retur, mingea se apropia vertiginos! Cu palma maini din care am scapat paleta am plesnit mingea si am facut punctul, spre marea consternare a adversarului. Toti care au vazut faza mi-au dat mie punctul. Au avut dreptate?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Nu. Asa cum a fost spus si inainte, paleta fiind jos, nu era in mana. Deci nu a fost folosita mana cu paleta, ci mana fara paleta.
Punctul este pierdut.TsE
Comentariu
Foarte simpatica faza si foarte controversata. Daca paleta nu mai avea deloc contact cu mana, atunci, asa cum spune si Emil, punctul este pierdut, chiar daca inainte, aia era mana care tinea paleta.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Niste trisori ierbarii astiawww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Postat în original de laky Vezi postMi s-a intamplat o faza nostima la un Amatur. Ca orice ierbar care se respecta, mai invart si eu paleta. Dupa ce am servit cu iarba, am vrut sa mut softul pe FH si am scapat paleta din mana, chiar cand din retur, mingea se apropia vertiginos! Cu palma maini din care am scapat paleta am plesnit mingea si am facut punctul, spre marea consternare a adversarului. Toti care au vazut faza mi-au dat mie punctul. Au avut dreptate?TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Se pare ca asistenta a fost impresionata de miscarea in sine, punctul castigandu-l...prin votul spectatorilor la impresia artistica ! :Se intampla si prin parlament ca prin votul majoritatii sa se legifereze...faradelegea! Asa ca uite cum politica si-a facut loc si la masa de ping-pong....Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de RBlade Vezi postNiste trisori ierbarii astiaLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Din moment ce toti au votat punct pentru mine (mai ales ca nu ma luminasem ca acum!!!), ca un democrat ce sunt (, am cedat vointei majoritatii si am contabilizat punctul in favoarea meaLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3926
- Deva
- 74
Likes given: 2067Likes received: 1402
Postat în original de laky Vezi postCurat trisori... si mai ales dati dracului! Locul lor e la subsol, langa cazanul cu smoala!
---------- Post added 13.03.2012 at 22:46 ----------
Postat în original de Antal Denes Vezi postDar pana la urma ai cedat punctul tot in aplauzele spectatorilor,nu?
Comentariu
Nu este nicio problema daca mingea nu atinge mana mai sus de incheietura dar cu conditia sa atinga doar mana sau degetul daca atinge si paleta e considerata dubla
Comentariu
Postat în original de Druzard Vezi postNu este nicio problema daca mingea nu atinge mana mai sus de incheietura dar cu conditia sa atinga doar mana sau degetul daca atinge si paleta e considerata dubla
Ramane dubla (penalizata) atingerea de doua ori separat - paleta, apoi orice sau mana, apoi paleta in aceeasi lovitura.
Comentariu
Banned- 13.mar.2013
- 3
- BROOKLYN NEW YORK N.Y 11219
- 36
Likes given: 0Likes received: 0
Asa cum a fost spus si inainte, paleta fiind jos, nu era in mana. Deci nu a fost folosita mana cu paleta, ci mana fara paleta.
Punctul este pierdut.
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
GinetteHuber, ce fel de posturi sunt astea?
Din 4 postari, 2 sunt reluari ale parerilor exprimate mai sus. Daca vrei sa citezi - apasa pe butonul "quote".
Lucrul pe care eu nu-l fac acuma, ca ma citez singur, de fapt.
Bine ai venit pe forumul nostru.TsE
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Cine ma lamureste cu aceasta situatie: mingea loveste mana-mana-paleta => tripla mana sub incheietura.Ultima editare de Cosnic; 05.iun.2013, 00:01.We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
se vede treaba ca sunt ''TENIS MENI'' CARE CITESC DOAR TITLURILE SI APOI ISI DAU CU PAREREA. Grasomega(Dl Cristi Cionoiu) sau mai de graba... DL. CRISTI CIONOIU(grasomega) ar trebui citit si recitit!!!
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Sa incercam sa fim On-topic. Avem mesaje private pentru impartasirea simpatiilor.
Nu de alta dar discutand mai multe intr-un topic, se pierde din eficenta lui. Viitorii cititori vor pierde timpul citind lucruri care nu-i ajuta, iar Clau va avea mai mult de "optimizat" dupa noi...We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
interesanta chestie, atunci eu pot lovi si cu potul palmei? de exemplu la returnarea serve lovesc cu palma si nu o mai scoate nici wang hao sau cu 2 degete tin paleta iar pe celalte 3 le tin lipite si lovesc mingea.
Comentariu
Dvs. vă subestimați, domnule MaxxWave. Sunt sigur că în cazul dumneavoastră (defapt, al tuturora) abilitatea de a lovi cu paleta o întrece pe aceea de a lovi cu degetul/ele.Fh: Butterfly Rozena 1.9
Blade: Butterfly Petr Korbel TTO
Bh: Buttefly Tackiness Chop II 1.3
Comentariu
Postat în original de zâmbesc Vezi postDvs. vă subestimați, domnule MaxxWave. Sunt sigur că în cazul dumneavoastră (defapt, al tuturora) abilitatea de a lovi cu paleta o întrece pe aceea de a lovi cu degetul/ele.Blade : Stiga Allround wood NCT
FH : Tenergy 05
BH : Tenergy 05fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:21.Procesare...X
Comentariu