In privinta respectarii riguroase a termenului de inscriere, tinand cont ca este prima editie, am urmarit spiritul competitiei, echipele inscrise ulterior datei fiind echipe de copii.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Seria a IV-a Muntenia Sud
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
In privinta respectarii riguroase a termenului de inscriere, tinand cont ca este prima editie, am urmarit spiritul competitiei, echipele inscrise ulterior datei fiind echipe de copii.
-
Ziua de sport s-a incheiat la ora 5, fiecare echipa a jucat cate 5 sau 6 jocuri, intr-un ritm extraordinar, eu am jucat 14 jocuri, sunt stors, nu m-a recunoscut nevasta, mi-a disparut burta si doua kilograme, desi m-am hidratat la maximum.
Ca jucator, am jucat cu mult mai mult curaj decat la individual, stiind ca nu am nimic de pierdut si chiar am jucat la nivelul super.
Ca organizator, a fost cel mai simplu turneu, fiecare stia ce are de facut, nu am avut evenimente nedorite, toata lumea a parut foarte multumita.
Solutia jocurilor fiecare cu fiecare in grupa de 12 mi s-a parut geniala, multumesc celui care a oferit-o, toti cei prezenti au fost incantati.
Solutia rezervei a fost mult utilizata, strategii echipelor avand mult de lucru...
Rezultatele dupa etapele jucate si clasamentul intermediar... maine.
Altfel, abia astept sa ne revedem la Viva Sport!
Comentariu
-
DA, imi cer scuze nu am realizat ca cititorii forumului nu au fost acolo, totul a mers foarte bine, foarte buna ideea cu o singura grupa de 12, antrenante meciurile, neaparat trebuie amplificat fenomenul pentru anul viitor, mai multe etape!!! Multi jucatori buni, multe meciuri grele pentru toata lumea, nu e ca la un turneu open unde stii cam sigur care ies primii 4, aici e cu emotii mari pentru toti.
PS: Daca s-ar acoperi toate geamurile din sala ar fi si mai bine!Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Dignics 05 Max
BH: Joola Tronix ACC Max
Comentariu
-
Iata ca ideea acestui campionat pe echipe s-a dovedit foarte foarte buna, mie unul mi-a placut foarte mult, felicitari organizatorilor. Desi sunt convins ca la toti cei prezenti le-a placut vad ca nu se inghesuie nimeni sa-si exprime aprecierea in schimb daca era ceva de criticat se gaseau o multime de carcotasi care sa ne spuna cat de rau a fost.
Comentariu
-
Postat în original de Cornel 67 Vezi postIata ca ideea acestui campionat pe echipe s-a dovedit foarte foarte buna, mie unul mi-a placut foarte mult, felicitari organizatorilor. Desi sunt convins ca la toti cei prezenti le-a placut vad ca nu se inghesuie nimeni sa-si exprime aprecierea in schimb daca era ceva de criticat se gaseau o multime de carcotasi care sa ne spuna cat de rau a fost.Ultima editare de victorache; 22.apr.2012, 20:26.BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
-
Etapa nr 6- intermediara- se va disputa intre echipe din aceeasi localitate:
TT Targoviște- Niste Batrani Targoviște
Prahova Baicoi - TT Toort Baicoi
Gladiatorii București - TTWin București
Ronini București - La Familia București
De asemenea se va disputa si meciul dintre Ronini si TT Win București, nefinalizat in etapa precedenta.
Jocurile se vor disputa pana pe 9 iunie, data la care se vor disputa ultimele etape.
Va asteptam la Viva Sport pe 9 iunie!
Comentariu
-
Nu am putea juca si "Gladiatorii București - Viva Sport"?
PS: mentionez ca nu am vorbit cu ceilalti componenti ai echipei Viva deci vorbesc in numele meu.
PS2: cred ca nu am citit bine, restul meciurilor se vor juca oricum p 9 iunie la Viva deci probabil le vom juca acolo. Imi cer scuze.Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Dignics 05 Max
BH: Joola Tronix ACC Max
Comentariu
-
dantimLikes given: 0Likes received: 0
-
dantimLikes given: 0Likes received: 0
-
Dane pe 9 iunie la ce ora se joaca etapa a doua la Viva ca nu este scris ?
ETAPA 2 VA INCEPE LA ORA 9.00 A.MAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
-
Completare echipier: Pozitia Nr.6 - Popescu Valentin
Emil Tudor - preia si sarcinile si indatoririle Capitanului de Echipa...
Mult succes...si Fair Play - ul sa fie la loc de cinste...!!
Cristian Cristescu
- - - Actualizat - - -
Echipa : CREATIVII - București
Postat în original de Chuck Vezi postCompletare echipier: Pozitia Nr.6 - Popescu Valentin
Emil Tudor - preia si sarcinile si indatoririle Capitanului de Echipa...
Mult succes...si Fair Play - ul sa fie la loc de cinste...!!
Cristian Cristescu
Comentariu
Comentariu