Vand sau schimb urmatoarele:
- lemn Donic Persson Power Carbon, 94 g - 100 lei - vandut
- lemn Tulpe-7007 modificat de domnul Alehandro (a fost schimbat furnirul exterior si manerul care e acum de pluta), 85 g - 90 lei - vandut
- fata Gambler Outlaw rosie, 2.2, folosita o luna - 25 lei - vanduta
- fata DHS Skyline TG2, trecuta de prima tinerete, inca prinde bine - 20 lei - vanduta
- fata Gambler Outlaw rosie, 2.2, patrata - 40 lei - vanduta
- fata 729 FX rosie, 2.2, jucata o singura data, data cu ulei de parafina - 20 lei - vanduta
- fata Butterfly Roundell rosie, 2.1, folosita foarte putin - 100 lei
- fata Butterfly Bryce Speed FX rosie, 2.1, folosita foarte putin - 100 lei
- pereche Tenergy 2,1 - 100 lei - vandute
- Dhs Skyline TG2 - 30 lei
- lemn Donic Epox Offensiv - 100 lei
Lemnul Tulpe a iesit dupa modificarea manerului un OFF- si nu pot sa ma mai adaptez la el (cred ca pluta il face diferit). In rest e ca nou. Lemnul Donic este de asemenea intr-o stare foarte buna.
Schimburi ma intereseaza numai cu fete Bryce Speed (sa nu fie FX), DHS Skyline TG2/3 sau lemn DHS PG7 FL sau ST sub 90 de grame.
Voi pune si poze daca vor fi doritori.
---------- Post added 14.03.2012 at 19:36 ----------
Doarece mi-au fost solicitate poze pentru o parte dintre fete le voi adauga aici.
Fata Gambler nu statea dreapta cand am facut poza. De aia pare mai mica in poza. Buretele are o mica ruptura pe care am evidentiat-o in ultima poza. S-a lipit si nu face probleme.
Fata 729 nu e jucata decat cateva mingi. Sta putin curbata deoarece e data cu booster.
Pentru fata Gambler patrata nu am mai facut poze ca nu are rost.
---------- Post added 15.03.2012 at 18:56 ----------
Fata Gambler patrata a fost vanduta. Raman celelalte.
- lemn Donic Persson Power Carbon, 94 g - 100 lei - vandut
- lemn Tulpe-7007 modificat de domnul Alehandro (a fost schimbat furnirul exterior si manerul care e acum de pluta), 85 g - 90 lei - vandut
- fata Gambler Outlaw rosie, 2.2, folosita o luna - 25 lei - vanduta
- fata DHS Skyline TG2, trecuta de prima tinerete, inca prinde bine - 20 lei - vanduta
- fata Gambler Outlaw rosie, 2.2, patrata - 40 lei - vanduta
- fata 729 FX rosie, 2.2, jucata o singura data, data cu ulei de parafina - 20 lei - vanduta
- fata Butterfly Roundell rosie, 2.1, folosita foarte putin - 100 lei
- fata Butterfly Bryce Speed FX rosie, 2.1, folosita foarte putin - 100 lei
- pereche Tenergy 2,1 - 100 lei - vandute
- Dhs Skyline TG2 - 30 lei
- lemn Donic Epox Offensiv - 100 lei
Lemnul Tulpe a iesit dupa modificarea manerului un OFF- si nu pot sa ma mai adaptez la el (cred ca pluta il face diferit). In rest e ca nou. Lemnul Donic este de asemenea intr-o stare foarte buna.
Schimburi ma intereseaza numai cu fete Bryce Speed (sa nu fie FX), DHS Skyline TG2/3 sau lemn DHS PG7 FL sau ST sub 90 de grame.
Voi pune si poze daca vor fi doritori.
---------- Post added 14.03.2012 at 19:36 ----------
Doarece mi-au fost solicitate poze pentru o parte dintre fete le voi adauga aici.
Fata Gambler nu statea dreapta cand am facut poza. De aia pare mai mica in poza. Buretele are o mica ruptura pe care am evidentiat-o in ultima poza. S-a lipit si nu face probleme.
Fata 729 nu e jucata decat cateva mingi. Sta putin curbata deoarece e data cu booster.
Pentru fata Gambler patrata nu am mai facut poze ca nu are rost.
---------- Post added 15.03.2012 at 18:56 ----------
Fata Gambler patrata a fost vanduta. Raman celelalte.
Comentariu