Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Londra 2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Zhank Jike(preferatul meu),sau Timo BollBlade:Galaxy T-11
FH:Yasaka Rakza 7 max
BH:Yasaka Rakza 7 soft max
Comentariu
timo pregateste ceva, nu a jucat cu chinezii in 2011, cred ca vrea sa schimbe putin stilul, a jucat si in liga chineza ca sa spioneze si pe acolo, chiar sunt curios cum o sa se prezinte. eu sper sa puna probleme reale chinezilor macar pt. frumusetea jocurilor...Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 953
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 27
Postat în original de Antal Denes Vezi postTimo B. o sa faca o surpriza cu reverul?
Sa vedem cum o iesi !Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Sincer tare mi-ar place sa-i jupoaie Boll pe chinezi dar senzatia mea este ca de cand l-au dus in superliga lor ca sa-l disece si sa-i "sparga" stilul nu prea le mai face fata. Poate se supara Ovchtarov si da putin in chinezi. Sa speram...Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
din concluziile voastre pot deduce ca si Michael Maze coace ceva , ca nimeni nu mai stie cum arata . Oricum se stie ca ori Ma Long ori Zhank Jike vor castiga.Lemn : LKT Ayous-Hinoki
FH: Xiom Omega IV Pro
BH: Friendship/729 Focus 3 Snipe
Comentariu
maze a venit dupa o accidentare, pauza a fost foarte lunga la acest nivel si sincer nu cred ca va mai reveni in top, nu-l mai ajuta nici varsta.Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Ceea ce vroiam eu sa spun este ca desi imi place de Boll , sansele ca el sa castige olimpiada sunt la egale cu ale lui Maze ( nu ad-literam). Totusi haide sa recunoastem , ca o fi el european de-al nostru , dar mai are pana sa ajunga pe locul 1. Si este bine daca nu ar lua aur , dar ar fi excelent sa urce cel putin o treapta in clasament pentru ca pasii inceti si siguri ofera stabilitate in timp ce o ascensiune rapida este greu mentinuta odata ajunsa la apogeu .Sper sa imi dati dreptate , dar bineinteles , parerile sunt impartite .
O seara buna tuturorLemn : LKT Ayous-Hinoki
FH: Xiom Omega IV Pro
BH: Friendship/729 Focus 3 Snipe
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5863
- Fălticeni
- 64
Likes given: 991Likes received: 1558
Postat în original de george_hptm Vezi post. Totusi haide sa recunoastem , ca o fi el european de-al nostru , dar mai are pana sa ajunga pe locul 1.Ultima editare de cata_60; 15.mar.2012, 05:33.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de dado_daniel Vezi posttimo pregateste ceva, nu a jucat cu chinezii in 2011, cred ca vrea sa schimbe putin stilul, a jucat si in liga chineza ca sa spioneze si pe acolo, chiar sunt curios cum o sa se prezinte. eu sper sa puna probleme reale chinezilor macar pt. frumusetea jocurilor...
Comentariu
Ai dreptate, voiam sa spun ca nu a jucat cu ei in competitii internationale, iar in liga chineza cred ca a jucat ca sa mai fure ceva de la ei.Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Eu chiar zic ca Boll va fi in primii 3...se vor bate pentru titlu:Zhang Jike,Ma Long si Timo Boll...eu zic ca Boll chiar pregateste ceva si asa o sa si fie...dar apropo cand incepe olimpiada?la ce data?la ce ora?Blade:Galaxy T-11
Comentariu
Postat în original de cristy007 Vezi postEu chiar zic ca Boll va fi in primii 3...se vor bate pentru titlu:Zhang Jike,Ma Long si Timo Boll...eu zic ca Boll chiar pregateste ceva si asa o sa si fie...dar apropo cand incepe olimpiada?la ce data?la ce ora?
Olimpiada propriu-zisa-incepe pe 27 iulie si se incheie pe 12 AugustLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
auzisem ca lui Jike i se coace ceva , din cauza comportamentului pe care l-a avut fata de Ma Long in ultimul meci pe care l-a pierdut in fata lui Ma Long cu 0-4. motivul : gest total nesportiv.
mai jos este lista cu jucatorii calificati pentru Olimpiada din 2012.
nu stiu cine zisese ca Ma Long va castiga ... eu nu l-am gasit pe lista.
as vrea ca Timo sa "produca" o surpriza cat mai placuta pentru noi si neplacuta pentru chinezi, pentru ca ar da o alta culoare jocului, terminand sau macar incurcand "dominatia" chineza asupra tenisului de masa.
insa , cred ca si Ovtcharov va trage tare, si cred ca mai degraba e Ovtcharov in carti decat Timo ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Table_t..._QualificationBoys, be ambitious !
Comentariu
doar 2 jucatori pe tara, se stia asta din iarna, castigatorul la mondiale (Jike) si locul 1 mondial de la vremea respectiva (Hao) au fost inscrisi.Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
Postat în original de TimeShift Vezi postauzisem ca lui Jike i se coace ceva , din cauza comportamentului pe care l-a avut fata de Ma Long in ultimul meci pe care l-a pierdut in fata lui Ma Long cu 0-4. motivul : gest total nesportiv.Blade:Galaxy T-11
Comentariu
Ultima editare de nelu mutiu; 22.mar.2012, 15:08.FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
senior- 16.aug.2010
- 176
- București
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
E chiar la sfirsit.
Ma chiar da din cap nemultumit ca n-a dat ala noroc cu el.
Deh, Zhang e tinar, orgolios ... cind ti-o furi 4 seturi consecutiv la 8, la 9 si tot meciul ai jucat foarte bine, ai mers cap la cap cu celalalt si ai pierdut la ultimele 2-3 mingi din fiecare set, te mai enervezi ca nu esti robotTimo Boll ALC
FH: DHS 3 NEO 2.2
BH: DHS 3 NEO 2.2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:18.Procesare...X
Comentariu