Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Londra 2012

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Bravooooooooo Adrian!!!Un meci senzational facut de sportivul nostru,care a castigat meciul,nu l-a pierdut Timo Boll,-Adrian a cautat in permnenta sa atace,reusind niste puncte de generic
    Mii de felicitari,si de ce nu,putem spera la o medalie
    Lemn:Butterfly Liu Shiwen
    FH: Tenergy 05
    BH: Dignics 05

Comentariu

• Are cineva un lemn Crisan de vanzare?

Comentariu

• Postat în original de Teodorus
        Se poate vedea Timo Boll vs Crisan la masa nr.2,cu conditia mascarii ip-ului cu unul din UK,metoda descrisa intr-un post anterior de catre Calin.
        http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/...video/p00w2x5h

1. felicitari Adi...meci frumos, cateva mingi bestiale (mai faine decat la Zhang JK cu Samsonov)...tine-o tot asa...
        2. mersi de link (chiar daca mi-au trebuit vreo 20 de minute sa dezinstalez programelul ala de ascunde IP ca nu mai mergea nimik... si am pierdut si ultima minge a lui Adi...) da' nu-i bai ca am vazut majoritatea mingilor...
        3. rusine TVR ca pe langa ca a dat alt meci nici macar nu a pomenit de jucatorul nostru ... ce oameni relaxati la cap fac programele acolo ?!?
        TB ZLF - T05 / T05

Comentariu

• Bravooooo Adiiiii!!!!!!
          Timo Boll ALC
          FH: Tenergy 05 2.1
          BH: Tenergy 05 FX 2.1

Comentariu

• Super Adi, joc precis, concentrare, determinare.
            In plus, nu l-a surprins cu nimic Boll. Sper sa fie la fel de bine si cu Chuang.
            Oricum, concurs in care s-a jucat intre jucatori de nivel apropiat.
            Bafta in continuare, Adi!
            TsE

Comentariu

• ei,asa da...parca s-a mai inviorat forumul...scuze pt postarile anterioare...mi-era ciuda ca n-aveam cum sa vad meciurile alor nostri...maine seara o sa vedem meciul lui crisan mai multi ( pacat ca nu impreuna ) si sper sa umplem din nou topicul de mesaje...cu chuang cred c-o sa fie jumi-juma sanse pt.ca se cunosc f.bine...hai crisan! hai romania!
              tibhar def plus jumulita
              gambler reflectoid 1,0
              dawei 388 D-1 ox

Comentariu

• Postat în original de remusashi Vezi post
                1. felicitari Adi...meci frumos, cateva mingi bestiale (mai faine decat la Zhang JK cu Samsonov)...tine-o tot asa...
                2. mersi de link (chiar daca mi-au trebuit vreo 20 de minute sa dezinstalez programelul ala de ascunde IP ca nu mai mergea nimik... si am pierdut si ultima minge a lui Adi...) da' nu-i bai ca am vazut majoritatea mingilor...
                3. rusine TVR ca pe langa ca a dat alt meci nici macar nu a pomenit de jucatorul nostru ... ce oameni relaxati la cap fac programele acolo ?!?
                Da,este destul de enervant acel programel,dar dupa ce vezi meciurile ii poti da disconnect,merita 100%,plus ca vezi meciurile "lacrima"

Comentariu

• Adi l-a mai batut pe Boll in alte 14 intalniri, dar victoria aceasta va ramane in istorie! La Olimpiada! Cand toata lumea spera la Boll sa incurce chinezii! Nu a apucat Timo sa vada picior de chinez! ))))
                  Ce m-a impresionat cu adevarat la Adrian a fost atitudinea, a intrat sigur pe valoarea lui, sigur pe rever, sigur pe tactica. Timo parea descumpanit, nu stia ce sa faca, la un moment dat mi s-a parut ca se resemnase! A facut atatea greseli de serva, cred ca cel putin 4! Asta arata un singur lucru- presiunea a fost enorma, si nu cred ca doar presiunea faptului ca era favorit ci presiunea pusa de Adrian, care de la primire incerca sa faca punctul cu lovituri decisive. Nu cred ca am vazut joc al lui Timo in care pur si simplu nu i-a reusit nici o tactica. Pana si la retopspinuri unde Boll este maestru, tot romanul a iesit de cele mai multe ori in avantaj!
                  Hai cu medalia!

ps
                  Tvr2 a dat meciul lui Samsonov, nu le-a spus nimeni ca avem si noi un roman pe acolo?
                  Ultima editare de dado_daniel; 31.iul.2012, 00:28. Motiv: adaugare
                  Blade-Darker speed 90
                  Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
                  Bh- Testing

Comentariu

• Poatre putina lume stie dar in meciurile disputate in budesliga Germaniei Crisan este c-am singuru-l jucator care-l bate pe Boll.Si in meciurile directe are mai multe meciurii castigate in fata lui Bol,decat Boll,in fata lui Crisan.
                    Mie nu mi s-a parut deloc o greseala.
                    BRAVO ADI !!!

Comentariu

• Iata programul de azi. Tenis de masa masculin nu avem. In schimb, daca tot au iesit fetele noastre, avem tenis de masă feminin. Mi se pare bataie de joc ce se intampla!!!
                      Alta chestie draguta. Rezultatele sportivilor nostri de ieri:

Care editie s-a inchis?!? E varianta tiparita?!? Suntem on-line!!! Au fost cumva prelungiri si s-a terminat meciul la ora 3 noaptea?!? RUSINE!!!
                      Sursa aberatiilor: gsp.ro

Comentariu

• Felicitari Adrian Crisan!!!!!
                        nu am vazut meciul, doar acuma am auzit si ma bucur enorm, altfel incep ziua......
                        Suntem cu totii alaturi de tine si speram sa vii cu o medalie...

Comentariu

• aseara meciul lui Crisan a fost transmis de Dolce. d-asta n-a transmis TVR pentru ca si-au impartit felia de cascaval

Comentariu

• Adi Crisan e un baiat minunat,m-am uitat la meci cu sufletul la gura eram bucuros de fiecare punct facut de Adi,cunoscandu-se din Bundesliga Germana,Adi stia ca reverul lui Timo e punctul lui slab,exact la fel au jucat si chinezii in meciurile cu el,astfel a pus o presiune enorma pe Boll.Ma bucur pentru Adi ca a demonstrat ca si tenisul de masa romanesc e cotat la nivel mondial,a facut cinste Romaniei si ca ca este roman.Ma mira faptul ca Romanescu a fost cu el pe post de antrenor,il vad pentru prima data la competitiile internationale pe post de antrenor.Acum Adi Crisan mai are un pas de facut pina in semifinale cu Chuan Chi sa fim alaturi de el sa-i tinem pumnii si sa ne bucuram alaturi de Adi.

HAI ADI SINTEM CU TINE!!!!!

Hai ROMANIA!!!!!!!!

Ma bucur pentru voi, celor care mi-ati multumit ca am putut face ceva pentru voi si pentru forum, Va multumesc!!!!
                            Amultart of+//Tenergy 64//Tenergy 64

Comentariu

• BRAVOOOOOOOOOOOOOOO Adi!Super victorieeeeee!Avem moralul bun pentru urmatoarea intalnire si o sansa de a intra in istorie!!CHAPEAU Crisan Adrian!
                              I love table tennis !

Comentariu

• Postat în original de iuliu zedler Vezi post
                                BRAVOOOOO, ADI!
                                Fa-ne mandri ca suntem romani! Fii tu surpriza pe care o anticipam (si la care speram) si fa-l praf pe Boll. Sigur stie ca poti !
                                Acum sau niciodata, sa dam dovezi in lume... ca si-asa suntem ...

- - - Actualizat - - -

Fratilor,grea e viata! Fugi pe TVR 1, TVR2 Euosport1,2, linkuri tt. O nebunie!
                                Tir,tenis de camp,spada,tenis de masă, ....offff.Cred c-am obosit.
                                E greu sa fii in ...priza!

- - - Actualizat - - -

Din pacate Maze i-l bate pe Kreanga cu 4-1 si-l va intalni in turul urmator pe Mizutani. Mi-e ciuda!

- - - Actualizat - - -

De urmarit de la ora 22:00 meciul Gao Ning - Vang Hao.

- - - Actualizat - - -

Apropos! Cum vi se pare Samara in primele 16 ?
                                BRAVOOOOOO, ADI ! Tine-o tot asaaaaa!
                                Doamne, ce placuta este bucuria victoriei!
                                HAI ADI, SE POATE ! HAI ROMANIA!!

Comentariu

• O alta informatie eronata tocmai de NBC !
                                  France's Adrian Crisan turned the tables on Timo Boll
                                  By: Leslie Schichtel, NBCOlympics.comUpdated: Jul 30, 5:46p ET
                                  Share
                                  France's Adrian Crisan turned the tables on Germany's Timo Boll Monday when he displaced Boll from advancing to tomorrow's quarterfinals. After losing his fourth round match to Crisan 4-1, the German heartthrob ended his table tennis run in the 2012 London Games. Number-four seeded Boll had previously been thought of as Europe's best chance of landing a position on the medal podium.
                                  Crisan's win was not the only upset to come of the men's fourth round. Denmark's Michael Maze, the 13th seed, defeated Japan's Jun Mizutani, the number-three seed, sweeping the match 4-0.
                                  Though Boll did not move past the fourth round, Germany will not be without representation. Fellow German Dimitrij Ovtcharov defeated Austrian Chen Weixing 4-0, launching Ovtcharov into the quarterfinals.
                                  In addition to Crisan, Maze and Ovtcharov, world number-one Zhang Jike (CHN), world number-two Wang Hao (CHN) and Seiya Kishikawa (JPN) are among those advancing to tomorrow's quarterfinals competition. The men's singles quarterfinals will begin at 3:00 PM EST on Tuesday, July 31, following the women's singles quarter and semifinals.

www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
                                  www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
                                  https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
                                  Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original

Comentariu

• video Jike - Samsonov http://www.dailymotion.com/video/xsi...ics-2012_sport

Comentariu

• Felicitari Adi Crisan! Este o victorie MARE pentru un sportiv MARE. Se pare ca Adi a lu-at ce e mai bun din campionatul german.
                                      Datorita sportivilor ca Adi ne bucuram ca suntem romani. Este incredibil ca la stirile sportive de la pro tv au venit cu imagini si au mentionat aceasta victorie. Deci se poate sa vorbim si de alt sport in afara de gigi becali, betii ale jucatorilor de fotbal s.a.m.d.
                                      Inca o data FELICITARI ADRIAN CRISAN SUNTEM MANDRI DE TINE
                                      Bafta in urmatorul meci, suntem alaturi de tine!
                                      Hai ROMANIA!!!
                                      13 Rules

Comentariu

• Azi avem urmatoarele meciuri in sferturi (ora Ro):
                                        -masc: Crisan vs.Chuang -de la 22:00; Ovtcharov vs Maze -de la 23:00
                                        -fem: 12:00 Feng Tianwei vs Kim Kyungah;
                                        13:00 Isikawa Kasumi vs Wang Wuegu
                                        14:00 Ding Ning vs Fukuhara Ai si Li Jiao (4-2 cu Samara) vs Li Xiaoxia

Comentariu

• Bravo Bravo Bravo Adrian ! Suntem mandri de tine ! Ar trebui sa pregatim o placheta la turneul final din partea Amatur pentru performanta lui Adrian la aceasta olimpiada si sper sa nu se opreasca pana nu va rasuna in sala imnul Romaniei !
                                          BLADE: NITTAKU SEPTEAR
                                          FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
                                          BH: XIOM VEGA EUROPE MAX

jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul

Comentariu

• Bravos Adrian ....
                                            P.S.
                                            OARE putem vedea meciul pe undeva ?
                                            Mizutani ZLC | MX-S

Comentariu

• Postat în original de iuliu zedler Vezi post
                                              Azi avem urmatoarele meciuri in sferturi (ora Ro):
                                              -masc: Crisan vs.Chuang -de la 22:00; Ovtcharov vs Maze -de la 23:00
                                              -fem: 12:00 Feng Tianwei vs Kim Kyungah;
                                              13:00 Isikawa Kasumi vs Wang Wuegu
                                              14:00 Ding Ning vs Fukuhara Ai si Li Jiao (4-2 cu Samara) vs Li Xiaoxia
                                              pe ce sunt transmise meciurile
                                              Blade: TIMO BOLL ZLC
                                              Fh:TIBHAR MX-S 2.0mm
                                              Bh:TIBHAR MX-S 2.0mm

Comentariu

• Eu am vazut meciul cum a spus Calin !
                                                Aveti prin pagina 14 mai multe informatii !

www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
                                                www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
                                                Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original

Comentariu

• Se poate vedea undeva meciul Adrian Crisan vs He Zhi Wen ? un link ceva ? Multumesc!!!
                                                  BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu

"Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"

Comentariu

• Unde se poate vedea meciul dintre Crisan si Boll?
                                                    GEWO TABLE TENNIS

Comentariu

Procesare...
                                                    X