Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
prea rapid asiaticul pt crisan,si avea si mare acuratete in lovituri......bun jucator,bine ca l-o scos pe boll......revansa pt ca l-au ars in germania pe crisan.......cica paleta nu era ok........fura arbitrii si comisiile pe la tot ce inseamna sport.....
Era e asteptat.. nu stiu ce s-a intimplat cu el......pacat, avea o sansa de a demonstra ca joaca tenis de masă.
Oricum merita sa fim optimisti,oricum BRAVO ADI!!!
Era e asteptat.. nu stiu ce s-a intimplat cu el......pacat, avea o sansa de a demonstra ca joaca tenis de masă.
Oricum merita sa fim optimisti,oricum BRAVO ADI!!!
Daca a pierdut(chiar in maniera asta dezarmanta) nu inseamna ca nu joaca tenis de masă...a demonstrat in toata cariera lui de pana acum...e cred... cel mai titrat jucator roman de tenis de masă...
La nivelul asta conteaza enorm atitudinea si starea mentala....mi s a parut luat prin surprindere si apoi timorat...
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
da...prea rapid chinezul...lovea prea repede si n-avea timp sa-si faca lovitura...ce mai la deal la vale... a fost cam macel...dar oricum,felicitari adrian crisan,ai fost in primii 8 ai lumii...eu nu-s macar nici in primii 8 de la sala
Dupa 11-8, 12-10 Otchearov pierde setul 3 cu 1-11 !!!!
Asta nu inseamna nimic, pana si noi, amatorii, stim ca daca ceva nu merge bine o lasam balta si ne pregatim pentru setul urmator, mai ales daca sintem in avantaj.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu