Maze conduce cu 3-2
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Londra 2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
nu! ovtcharov e sigurul non chinez care putea sa ajunga in semifinala si sa ma faca sa imi doresc victoria chinei...TBS - FH H3 prov, BH Pryde 40
Comentariu
Ovtcharov castiga cu 4-3 sper sa castige el aurul pt ca merita dar e greu in fata chinezilorGEWO TABLE TENNIS
Comentariu
Postat în original de Taquito Vezi postce folositi sa ascundeti ip-ul ?Postat în original de calin Vezi postdownload http://www.expatshield.com/TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Si eu as fi vrut sa castige Maze, dar replica asta mi-a adus aminte de ceva.
Zicea unul dupa ce a pierdut un meci cu taica-meu, pe vremuri: Nu stiu cum m-ai batut, ca eu am facut mai multe puncte decat tine.
... si raspunsul: Da Mircea, daca am fi jucat 66 ai fi castigat.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Dima a facut prostia de a servi de cateva ori lung , pe diagonala, cu top spin, iar dupa 2-3 schimburi ori o dadea afara, ori in fileu
cred , ca din nimereala mai mult, a inceput in setul 6 , sa nimereasca cum trebuie , pentru ca a avut 4 serve consecutive (!) de acest fel pe care nu le-a ratat.
am zis-o mai de mult , si o zic si acum : Maze e o " branza buna in burduf de caine " . recunosc, e supertalentat, insa nu munceste asa de mult ca si ceilalti (asta o stiu de la cineva care se antreneaza cu el) , este extraordinar de volatil (vezi cartonasul galben de acuma, si nu numai) , dpdv al moralului sta ceva mai prost decat nemtii , si a pierdut din vizor ceea ce era mai important : tenisul de masa . s-a apucat de afaceri, incercand sa joace la bursa ( si a pierdut o mare parte din banii acumulati ) , s-a bagat prin moda ... si cum s-a bagat asa a iesit , a inceput cu tatuajele , azi maine asistam si la piercinguri prin nas ... e cam debusolat baiatul ...
e drept , a cam fost accidentat anul acesta ...
Ovtcharov , rar isi iese din pepeni . e drept, se vede pe fata lui ca e nervos, dar nu comenteaza ,nu loveste masa, e totusi mai calm
si pana la urma, taria de caracter este una din componentele principale in tenisul de masa.
pacat de Maze, pacat de Crisan , pacat de Boll (poate el avea mai multe sanse in fata taiwanezului) .
dar tenisul de masa se joaca la seturi , nu la puncte frumoase !Boys, be ambitious !
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 266Likes received: 365
Offfffff!Ce pacat!Mare pacat.....Adi nu a fost "montat" ca in meciul cu Boll...daca se juca imediat dupa meciul cu Boll cred ca putea castiga cu oricare dintre cei 8 ramasi dupa forma afisata in acel moment!Nu-i nimic,suntem oricum mandri de tine Adrian Crisan!Ai reusit o mare performanta prin eliminarea unui mare pretendent la titlu!I love table tennis !
Comentariu
victorie destul de usoara pentru wang hao...4-0. Nu a facut deloc fata japonezul.Nittaku Septear
FH: Yasaka Rakza 7
BH: Xiom Vega Asia
Comentariu
junior- 16.mai.2011
- 107
- Lyon, Franta + Piatra Neamț
- 31
Likes given: 0Likes received: 0
Slabut Kishikawa, Jiang Tianyi a facut fata mult mai bine, chiar a avut sanse bune sa faca 2-2 in timp ce aici nu mi-a dat impresia niciun moment japonezul ca ar putea sa preia conducerea.. il asteptam pe Chuang
Comentariu
Chuan Chih Yuan a fost tot timpul o eterna speranta. S-ar putea sa faca ceva minuni desi putin probabil sa darame China. Oricum un jucator deosebit de spectaculos - a se vedea meciurile lui cu Kreanga.
Cred ca el cu Crisan au fost si coekipieri la ekipa de club la un moment dat. Mai mult , din auzite stiu ca parca Crisan joaca sau juca cu un lemn primit de la Chuan.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Finala feminin Ding Ning - Li Xiaoxia LIVE aici : http://www.stopstream.tv/43/11/431117.html
castiga medalia de aur Li Xiaoxia cu 4-1Ultima editare de mschumy; 01.aug.2012, 17:25.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
LI XIAOXIA a castigat medalia de aur la jocurile olimpice in fata compatrioatei sale DING NING cu scorul de 4/1
Comentariu
azi la 12 semifinalele masculine si doar maine finala masculina ; iar de poimaine ,incep echipele..
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:31.Procesare...X
Comentariu