Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cumpar paleta

Buna tuturor,

Caut sa cumpar o paleta, de calitate. Ce imi recomandati?

Merci, Aliona

pai ce joci?, ca sa iti pot recomanda ceva!da ceva detalii,stil.......de citi ani joci?......etc...
    YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!

Comentariu

Daca locuiesti in partea de sud a Bucureștiului,poti merge la Viva Sport,pe Oltenitei,la Piata Sudului ,unde poti testa diverse fete si lemne,si e un avantaj cand simti paleta in mana inainte de a o cumpara,sau in partea de nord-la Top Tenis Arena-sunt sigur ca si acolo vei gasi profesionisti care sa te indrume in alegerea unei palete potrivite stilului tau de joc-Si te putem ajuta si noi,daca raspunzi la intrebarile domnului Valentin
      Lemn:Butterfly Liu Shiwen
      FH: Tenergy 05
      BH: Dignics 05

Comentariu

http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...b-fata-Tenergy
        incearca aici.

Comentariu

recomand si eu Viva Sport e singurul loc in care poti testa diferite lemne si fete gratis...poti da cu mine cateva mingi si o sa te ajut si eu impreuna cu ei in alegerea unei palete caracteristice stilului tau de joc
          FH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro
          www.vivasportshop.ro

Comentariu

daca vrei poti sa incerci cateva palete mai speciale avem si de vanzare depinde cat esti dispusa sa dai pe una-0729235769 - dragos-

Comentariu

Palete mai speciale?imi puteti da mai multe detalii?
              Lemn:Butterfly Liu Shiwen
              FH: Tenergy 05
              BH: Dignics 05

Comentariu

http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...-fete-si-lemne alege-ti lemnul impreuna cu fetele care le doresti si sigur o sa ajungem la un consens
                Lemn: Butterfly Petr Korbel
                BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

Comentariu

detalii despre lemne
                  suna si tu la nr acela de tel si iti explic din cauza timpului nu am timp sa dau mai multe detalii in scris aici scuze

Comentariu

Procesare...
                  X