Amatour-Campinatul judetean 06.10.2007
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Judetean / București / 06 - oct - 2007
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)
-
bv
Mi-a placut concursul . Bv pentru concurenti si pentru organizator. Cred totusi ca era mai frumos daca participantii mai ramaneau , era totusi un turneu local, arata cam goala sala in final , iar meciurile cele mai frumoase au venit la sfarsit; plus ca si jucatorii se simt impulsionati daca publicul e mai numeros ; asta cred eu , poate altii au alte pareri. Per total a fost un concurs mai bun decat cele anterioare si sa speram ca se va urma linia asta ( fara certuri si nemultumiri ) . Bv baieti , bv Vali .
P.S. : Vali , poti sa folosesti Picasa pentru poze ... le pui pe serveru' google si nu mai ai nevoie de ftp , sunt mai usor accesibile si poti sa le vezi si slideshow nu tre' sa down pe fiecare in parteIn me the WishMaster
Blade : 729
FH : Donic Coppa
BH : Donic Coppa
Comentariu
Se pare ca au fost multi jucatori buni, poate veniti si pe la alte turnee;
Cit a fost scorul in finala?TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Scorul in finala a fost 3-0, oricum, s-a jucat bine de tot. A fost un super concurs care s-a desfasurat in super conditii. Bv tuturor si mai ales organizatorului!
Comentariu
La sfaturile lui Laurentiu am dld picasa si am creat un album acolo
[PICASA="valigti"]TurneuBucurești061007[/PICASA]
http://picasaweb.google.com/valigti
da... e mai usor acolo de vazut .
Florin , finala s-a terminat cu 3-0 , dar intradevar au fost meciuri frumoase .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:56.Procesare...X
Comentariu