Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Kiso Hinoki VII
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Ultima editare de edi_tennis; 12.apr.2012, 14:37.FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 TurboTaguri: Nimic
ultim pret cu tot cu transport??????????lemn:Joola Carbon
Fh Tibhar aurus sound
Bh Tibhar sinus sound
bine ca acum spui de kisso hinoki VII si stiai ca vreau un astfel de lemnBlade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700
Comentariu
Ultimul pret pt lemnul Joola - 100 ron + transport
Fetele Joola s-au retras, ramane lemnul Kiso Hinoki VII fl - 200 ron cu transport inclusFH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
cadet- 10.feb.2012
- 16
- Moravita, Timis, Romania, Romania
- 51
Likes given: 0Likes received: 0
Salut mai ai lemnup Joola?
Daca vrei am un Donic epox control si un Tulpe carbon[COLOR="Silver"]
Tel:0757603809
Comentariu
200 lei... + lemnul e semnat de Otilia Badescu ...FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
...hai fie...190 lei...e ok?FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
Unde sa cumpar si eu...???... Unde, si cand ai vazut la pretul acesta?... astept cu nerabdare sa mi spui... mersi...
Sa sti ca nu este asa cum spui tu,,, Lemnul Kiso Hinoki VII , nu cred ca se mai fabrica si se gaseste f. rar, si pretul lui este de 220 ron.
http://www.ttsport.ro/lemne-35.html/...noki-v-57.html... acesta este Kiso Hinoki V, si 7 este mai scump...
Vanzare Edi!Ultima editare de leo33; 02.apr.2012, 22:36.
Comentariu
unde am vazut? pe tabletennisdb la 50 dolari ;cand am vazut ? ieri ...
unde cumperi si tu? unde vrea muschiul tau(eram ironic,nu prea inteleg intrebarea)
..nu mai comparati cu site-urile cu cel mai mare adaos..
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
tabletennisdb este un site DATA BASE! la 50$ o pus un user oarecare pretul, de pe site-ul acela nu poti cumpara... informeaza-te apoi fa gura... pretul pus de edy e cel corect si daca dl leo nu e informat atunci nimeni nu e
Comentariu
ultimul pret la Kiso Hinoki - 180 ronFH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
un schimb cu tibhar triple carbon nu vrei?Blade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700
Comentariu
Postat în original de petre poli Vezi postun schimb cu tibhar triple carbon nu vrei?
---------- Post added 10.04.2012 at 09:55 ----------
Shlager Carbon vandut...FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
Am adaugat poze in primul postFH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
iti ofer la schimb o fața Tibhar Grip S Europe Soft incercata nici o ora,mi-a sosit alaltaieri de la buzau(noua) si 80 lei diferentza,platesc transportul la ambele
si daca vrei,si o fața DHS Skyline cu burete albastruNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:32.Procesare...X
Comentariu