Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Sub rezerva numelor, din Agnita se inscriu 5 participanti iar din Or.Victoria se inscriu 3 participanti.
Eu,din pacate,am cursuri week-endul asta si nu pot ajunge mai repede de ora amiezii....ma mai primiti??sa vad ce pot sa fac!!??Succes in organizare si ...Bafta la toata lumea!
Nea' Titi ia fa bine si hai incoace...cu prea mult interes urmaresti topicul !
E si mai aproape de casa.
De mult tot vreau sa vin la Sibiu, acolo pe holuri ( ca acolo se joaca adevaratul tenis ), dar daca Lopatica voastra a gasit doar simbata asta , care se suprapune peste turneul de la Arad, nu am ce face, ca am promis mai demult prietenilor de la Arad ca vin sa le iau banii
Poate data viitoare. Va doresc distractie la maxim !
De mult tot vreau sa vin la Sibiu, acolo pe holuri ( ca acolo se joaca adevaratul tenis ), dar daca Lopatica voastra a gasit doar simbata asta , care se suprapune peste turneul de la Arad, nu am ce face, ca am promis mai demult prietenilor de la Arad ca vin sa le iau banii
Poate data viitoare. Va doresc distractie la maxim !
Da..asa e :P Va asteptam oricand !
Distractie placuta la Arad !
Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450 Just do it !
Se inscrie de la Agnita si Zedler Csaba ......cu rugamintea,DACA SE POATE,sa-mi programati partidele la urma,voi face tot posibilul sa nu va incurc si sa "fug" pe la 11.00-11.30 de la cursuri!!.Multumesc!
plec in jur de 6.30-7,daca cei din Rm.Valcea iau vreo hotarare...vad apelul dimineata cand plec
Cucurucu Darie,actualiza-ti si dvs.inscrierile,va rog !
Comentariu