Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Turneul incheiat cu succes! CLASAMENT
1.Binta Claudia
2.Daneliuc Gabi
3.Barbu Dan
4.Benyovszki Bela
-----------------------
5.Govoreanu Florin
6.Denes Ferenc
7.Todarcea Ioan
8.Tipser Gabriel
-----------------------
9-16.
Zedler Csaba
Comsa Dan
Iancu Sorin
Andone Claudiu
Migea Cornel
Mitzea Alexandru
Groza Alexandru
Filipoiu Bogdan
-----------------------
17. Minzat Mircea -2v sup
-----------------------
18-23.
Cindea Cosmin
Stroe Ionel
Bulea Ovidiu
Bucur Dan -1v sup
Ghise Sorin
Plesan Constantin
-----------------------
24-32.
Ngorn Moi
Botian Radu
Coma Dan
Barac Marius
Ludwig Arthur
Busu Adrian -0v Sup
Somlea Darian
Badiu Vlad
Nechita Alexandru
-----------------------
33-38
Moldovan Razvan
Mureșan Andrei
Pacurar Nicolae
Popa Cristian -2v
Fogoros Silviu
Naulea Stefania
-----------------------
39-47
Manisor Nicolae
Naulea Gabriela
Petrisor Sorin
Ursu Claudiu -1v
Clontea Mircea
Ciucur Laurentiu
Banu Nicolae
Rosiu Ciprian
Rotariu Andrei
-----------------------
48-54
Suta Vali
Necula Dumitru
Pralea Constantin
Beches Andrei
Filea Adonis
Popa Ciprian
Nicolae Hodos
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
super turneu,ma bucur ca am participat si nu m-am facut de ras si vreau sa imi cer scuze pt un gest gresit din partea mea,oricum una peste alta afost excelent
lemn Donic waldner senso carbon
fata fh: donic baracuda
fata bh: tenergy 05
Felicitari Benyovszki Bela!!!! La 63 de ani al doilea loc 4 din acest an intr-un turneu amatur este cu adevarat o performanta. Sper sa te vad curand si pe podium. Succes!
PS. Sper ca organizatorii Amatur sa te aiba in vedere pentru premile de onoare de la sfarsitul anului!
bravo, csaby bacsi!!! ne cam faci de rușine pe toți aștia tineri din agnita...gata odata cu școlile alea, ca vreau sa te vad și la un OPEN în curând...
Felicitari Benyovszki Bela!!!! La 63 de ani al doilea loc 4 din acest an intr-un turneu amatur este cu adevarat o performanta. Sper sa te vad curand si pe podium. Succes!
PS. Sper ca organizatorii Amatur sa te aiba in vedere pentru premile de onoare de la sfarsitul anului!
Nea Bela este un om deosebit si merita din plin aceste rezultate! Modestie, bunatate, intelepciune si placere de a juca, toate acestea la un nivel cum nu am mai vazut la niciun jucator de tenis. Avem nevoie de cat mai multi oameni ca dansul in salile de tenis!
M-as bucura foarte mult daca as putea sa-l ajut, nea Bela dorind o amintire de la Bernadette Szocs, fiind amandoi nascuti in aceeasi data (5 martie) si urmarindu-i cu atentie putinele meciuri televizate. Poate cineva de pe forum cunoaste cum putem lua legatura cu ea. Multumesc!
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Un turneu reusit in care entuziasmul participantilor si placerea revederii intre amici au facut uitate micile inconveniente aparute pe parcurs(lumina soarelui si zgomotul excesiv provenit din sala mare unde se disputa barajul de "A" de la volei feminin).Felicitari organizatorilor(Lopatica in principal!!),felicitari castigatorilor!BRAVO CLAUDIA,intuitia mea a fost pe masura valorii tale!Felicitari si multumiri tuturor participantilor pentru contributia la acest adevarat pectacol sportiv! Am putut remarca inca o data tenacitatea lui Gabi(revenirea din semifinala "aproape pierduta"cu Dan Barbu!),"clasa" Claudiei,eleganta si sportivitatea lui nea' Bela,CHAPEAU bacsi!Pe langa toti acestia doresc sa evidentiez prestatia foarte buna a "elevului" meu de la Agnita,Alex Nechita,care la prima lui participare la un turneu Amatur a reusit performanta de a se califica in superioare!!!Bravo Alex!Atmosfera a fost super(voie buna si veselie cat cuprinde), Maestrul de ceremonii Mr.Vali(Suta) reusind fara prea mare efort sa ne tina pe toti in "priza" pana la sfarsit!!Thanks,"old" fellow!La buna revedere!
Am participat in amatur la vreo 25 de turnee si la majoritatea turneelor m-am simtit bine.
Turneul acesta de la Sibiu insa le-a intrecut pe toate. Aici am simtit ca organizatorii (Dragos si D.Gabi) au facut totul ca noi participantii sa ne simtim bine, si au si reusit. La aceasta reusita au contribuit si baietii din Sibiu, care au fost alaturi de organizatori si cu o vorba buna, cu o palincuta de acasa au reusit sa ne descreteze fruntile, sa uitam de griji si sa fim ca fratii. Dupa terminarea turneului (ora 19) a inceput " Cupa primaberii ". Gazdele au avut grija sa avem paharele pline, iar noi am baut in sanatatea fiecarui amaturist (incepand cu primul din clasament si pana la .... - la ultimul cred ca nu am ajuns). Am plecat la ora 24, dar as mai fi stat, daca nu eram asteptat. Nu am putut afla cand au plecat ultimii.
Dupa un tenis cu adversari valorosi, un chef pe masura. M-am simtit foarte bine la ambele turnee.
Dragi colegi, prieteni va multumesc!
Rog organizatorii sa modifice numele lui Necula Dtru in Nicula Dtru(Agnita).Acesta a avut o victorie in grupa inferioara nr.2 dar apare fara nici o victorie.Multumesc.Stima,Csaby.
Comentariu