Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
ATENTIE! Lista de inscrieri se inchide vineri 30 martie ora 16.00!
Bine ar fi daca inteleg toti ca grupele pot fi facute de vineri seara si sambata sa se inceapa la 9. Altfel se incepe la 11 si toata lumea este nemultumita.
Eu vad mai simplu> Cine nu se inscrie nu participa si cine nu se prezinta are o-3 cu toti din grupa.
Bine ar fi daca inteleg toti ca grupele pot fi facute de vineri seara si sambata sa se inceapa la 9. Altfel se incepe la 11 si toata lumea este nemultumita.
Eu vad mai simplu> Cine nu se inscrie nu participa si cine nu se prezinta are o-3 cu toti din grupa.
daca se vrea, se poate,
sa se inceapa de la ora 9.00 , hai sa zicem CEL TARZIU LA 9.30 si toti avem de castigat mult, sute de ore, ...daca inmultim o ora cu nr. de participanti...va dati seama ?
succes !
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Noi din Siculeni ajungem la Focșani aproximativ la 9:30 mai repede nu putem, nu avem cu ce pt ca mergem cu trenu. Mie nu mi-ar convine sa merg 188 de km si sa treceti 0:3 dak intarziu 20 minute
BL: Der Materialspezialist Revolution All+
FH: Andro Rasant Grip 1,9
BH: Der Materialspezialist Mega-Block 1,5
La un turneu de asemenea calibru din fericire avem si organizatori experimentati care au mai trecut prin asa ceva . Sunt convins ca dansii vor lua cele mai bune decizii pentru buna desfasurare a acestui turneu minunat ! Succes !
Noi din Siculeni ajungem la Focșani aproximativ la 9:30 mai repede nu putem, nu avem cu ce pt ca mergem cu trenu. Mie nu mi-ar convine sa merg 188 de km si sa treceti 0:3 dak intarziu 20 minute
Va rugam sa tineti legtura cu organizatorii pentru a confirma sosirea la sala si ora sosirii.
cu scuzele de rigoare se retrag
Popescu Valentin,Dan Petrov,Adi Codreanu Zamfir Ionel
eu cu Adi nu mai putem veni din diverse motive si colegi erau legati de noi
inca odata scuze fata de organizatori si de colegi
Comentariu