Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
felicitari pentru organizare !
lume buna, sala OK, mese la fel ... un turneu muncit de catre cei care s-au ocupat de organizare si pe aceasta cale ii felicit.
Mi-a placut la Focșani,sala buna,jocuri bune(la ambele categorii),organizare buna,.dar nu pot sa nu remarc patima cu care sa jucat unele meciuri.Oare patima este buna la nivelul amatorilor?In rest numai de bine!
M-am simtit foarte bine la turneul de la Focșani, felicitari concurentilor, castigatorilor, organizatorilor pentru cursivitate si pentru munca lor. A fost foarte bun.
Felicitari lui Pizlaru Ionel, un chopper de exceptie in universul monoton ...al atacantilor! Pacat ca se face mai rar vazut in turneele Amatur! La mai mare!
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Multumesc organizatorilor pt acest turneu, eu m-am simtit foarte bine , conditii foarte bune , sala super ok, bravo Costi, o sa mai revin cu placere, felicitari castigatorilor
Felicitari tuturor pentru o adevarata sarbatoare de tenis de masă,castigatori,organizatori,participanti si celor doua staduri cu materiale.Parerea mea este ca nivelul de organizare cat si infrastructura unui turneu,cel putin de categorie A a crescut ireversibil.Daca acum ceva vreme se organizau doar in cateva locuri turnee A la un nivel ridicat,acum cred ca sunt putine turnee A la care sa nu fii placut surprins de amploarea si organizarea care a luat-o aceasta miscare,in special,ca sunt cativa oameni care chiar fac eforturi BENEVOL(pot nominaliza pe Apian,Bodeanu,Botarca,Cosma,Fratea,iar cine e curios mai gaseste aici http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ociatia-AmaTuR ) pentru ceea ce noua,participantii, ni se pare ca este ceva normal.Tin sa felicit in mod special pe IONUT NICA pentru cum a performat la acest megaturneu,pe cei doi de la Cluj de pe podium,respectiv GOGU si GARDULI pe care i-am cunoscut personal,cat si pe LULU pentru meciul din finala pe care l-a si castigat dupa un meci superspectaculos,dupa cum am auzit.Cam asta e tot ce am simtit nevoia sa punctez in linii foarte mari,desigur,si sa ne vedem cu bine la alte asemenea turnee.
PS: Daca cineva a filmat finala rog sa o posteze pe forum,am auzit ca merita toti banii.Multam
Felicitari castigatorilor, iar pentru organizatori multumiri pentru efortul depus,pentru implicarea si pasiunea dovedita,materializata in reusita acestui regal AmaTuR care a fost la Focșani.Tot respectul!
Blade: Xiom Fuga
FH: Xiom Vega Europe 2.0 BH: Xiom Vega Pro 2.0
din partea cuiva care din pacate are prea putin timp sa il dedice Amaturului, felicitari organizatorilor.
nu a fost usor sa gestionezi o mare de oameni (jucatori, prieteni, sotii, copii, etc) prezenta la Focșani.
excelente conditii de joc.
revin cu filmul finalei. din pacate, nu am avut baterie decat ptr primele 2 seturi... saupoate ca atunci meciul trebuia oprit si cei doi finalisti declarati invingatori, impreuna... ---------- Post added 01.04.2012 at 19:46 ---------- rectific, primele 4 seturi...
Multumiri organizatorilor!!! Ati facut fata cu brio si la acest Megaturneu.
M-am simtit excelent. Am avut bucuria sa reantalnesc multi prieteni (cu unii si la masa de tenis) si sa cunosc alti membrii de nadejde a "familiei Amatur".
Felicitari castigatorilor!
Daca am amintit de "familia Amatur", trebuie sa mentionez ca Farkas Emese aztazi isi serbeaza ziua de nastere. Cu aceasta ocazie ii doresc sanatate si cat mai multe bucurii alaturi de Gabi si Bence, si sa ii vedem la cat mai multe turnee.
Comentariu